532
-
#372 Persze azt is a bírók adták neki visszafogásért. Akciót nem csinált egyet sem. Ahogy elnézem mi a küzdősportokat csak akciókkal tudjuk hozni. -
#371 vegyék ki a judot meg a birkózást és helyette rakják be 2024-re a gombfocit és a lóról hátrafelé nyilazást -
Coolfire #370 Ez a mai nem a mi napunk volt-kivéve a vízilabdás lányokat.Két bronzot lenyúltak a "bírók",Natasa nem döntőzik,Danuta beteg etc. -remélem holnap azért behúzzák a hatodik aranyunkat. -
#369 Azért a németnek volt 2 pontja máshonnan is, de tényleg kabaré az, hogy hány meccs dől el intássel a küzdősportban. Vezessék be a no time limitet. -
#368 Ezen most felcsesztem magam ! Így kell semmit sem csinálni egy bronzért ! -
#367 Szegeny, tenyleg kivettek az ermet a zsebebol. -
#366 Több intés vagy mi. Inteni meg ahogy elnézem kb. random.
Egy akció volt az egészen. Nem csodálom, hogy lassan kikerül a kötöttfogás az olimpiáról (szóba került már egyszer). Ez kb. nyílt csalás.
Tud valaki még egy sportágat, ahol nem az akció számít? :D Ez olyan mintha fociban nem a gól számítana hanem a sárgalapok száma.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.08.15. 22:31:20 -
#365 Többszor intettek a magyart.. -
#364 Ja, faszomat ezekbe a birokba birkozasban. Passzivitasert megintik az aktivat, kb minden meccsen. Vicc -
#363 Mitől győz valaki 3:3-nál? -
#362 Bohozat a bíráskódás bírkózásban, hasonlóan a cselgáncshoz. Emiatt aztán az egész sport nevetséges lesz. -
#361 Ez nem semmi volt a csajoktól :D -
Coolfire #360 Ehhh...egy féldoboz nyugtató kellett ehhez a meccshez.:) -
#359 nem kell itt vezetni, így is lehet nyerni! :D -
SzocsA #358 Aztakurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hát a kapufa velünk volt ezen a meccsen... -
#357 nem semmi honnan hozták vissza :D -
SzocsA #356 Ennyi emberfórt kihagyni...
Miért nincs olyanból több akciógólunk mint a 6. gólunk? az baromi szép volt....közelről nagyobb az esélye, hogy bemegy. -
SzocsA #355 Hát ezek a lányok de töketlenül játszanak eddig. Eddig mer most végre sikerült két gólt dobni...
Minket simán kiszorítanak, sokkal messzebb vagyunk a kaputól mint az ausztrálok.
Meg fél óráig lóbálja a labdát mire eldobja, addig a kapus is átér a másik oldalra, meg a kezek is odaérnek, miért nem lehet egyből eldobni?
Az utolsó két gól az szép volt :) -
#354 +1 En igy vagyok az NHL-el :DDD -
#353 élmény nézni a pingpongot, néha még a labdát is látom :) -
#352 -
#351 Korábban ezt én futballszezonnak hívtam :D -
#350 :) -
#349 mert azt nem tudod elképzelni hogy már 3 hete riói idő szerint élnek itt és este sokáig fent vannak, majd nappal alszanak? omg micsoda lehetetlen küldetés megcsinálni. -
#348 ha jól olvastam 4-en mentek most, abból 3 pénteken 1 meg vasárnap fog versenyezni, gondolom nem ez az első versenyük, így pontosan tudják mire számítsanak
meg ez úgy nézem leginkább a kajak 4-eseket érinti, amiből a nőknél már kint van 2, a férfiaknál 3 tag, szerintem ha nem lenne rendben a dolog, akkor együtt mentek volna, vagy leszarják az egészet és utálják egymást :D -
SzocsA #347 Jó de van akiknek a szervezete nem tud átállni pár nap alatt.... és ez azért befolyásolhatja a teljesítményét is, meg ráadásul a meccsek, ha továbbjut a sportoló, nem sok pihenő után, jön a következő küzdelme.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.15. 00:00:19 -
#346 Nem hiszem, hogy gondoltak erre, jól elbaszták -
#345 gondolom mindenki úgy ment, hogy tisztában van azzal, hogy ez mivel jár. -
SzocsA #344 Azt mondták, hogy most vasárnapi géppel mentek még ki sportolók rióba! De kérdem én, ilyen rövid idő alatt, hogy tud átállni a szervezete?
Akkor fog versenyezni, mikor a teste aludni szokott.
Miért nem ment ki mindenki előbb, hogy át tudjon állni? -
#343 Eredetileg akkor kezdődött volna (és M5 adta volna élőben), de csúszás miatt még mindig nem kezdődött el.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.14. 23:07:56 -
#342 Férfi kötöttfogás 75 kg
Elődöntők · Bronzmérkőzés
Ma
22:32
de szerintem google rosszul írja. 23:32 gondolom...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.14. 23:05:52 -
#341 Meg johogy :D
Ki is hagytam. Birkozonk most jon mar volt? Bácsi -
#340 Még mindig biztos, hogy az ő hibája volt. :)
Btw. IG elég gyorsan nyerve jutott a döntőbe, 15-10 volt tán a legszorosabb meccse... Erre gondolt szerintem. -
ManoNegra #339 Az első, hogy a kávé mellé a géphez ülök, akkor meg már megnézem az eredményt. Utána meg nem érek rá, és ha nem élő, nem az igazi. :-)
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.08.14. 22:58:39 -
ManoNegra #338 Szép volt Fiúk! -
#337 Ha ez a bronz is elszallt volna mikor 7el vezetunk 2 perccel vege elott... azt mondja milyen jo, hogy Imre Geze nem vivta ki magat egyeniben..jajj milyen jo hogy azt az 1 tust mar nem csinalta meg :D -
#336 sima ügy -
#335 Ez a nő -
#334 Hát reggel kelj egy kicsit korábban, és nézd meg felvételről. :)
Set Topbox-nak azért van előnye is! Ennyit meg megér, nem? -
#333 Ha Párizsban rendezik akkor is :D
#330: Nekem nem, hétvégén én mindig baromi későn kelek :D Bár ez a hajnali 4-5 már nekem is sok :D