532
  • ReszegKoldus
    Abból akár még valami érdekes is kisülhetne :D
  • LasDen #130
    méghozzá olimpiai kézilabda párbajtőr egyesben...
  • bakkerman
    Imre Geza dontos !!!
  • ReszegKoldus
    Aki esetleg lemaradt volna róla
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében... :D
  • LasDen #127
    foci és más csapatsportokon szocializálódott lelkemnek nagyon furcsa volt látni, hogy valaki ennyire őszintén nyilatkozik :DD
  • bakkerman
    Ez a Szilagyi Liliana is milyen jopofa csaj :DDD Uszas utan letolni egy ilyen interjut le se lehetett loni :DDDDD
  • Sippie
    há nem működtek a szerek
  • Jim Morrison
    ...
  • LasDen #123
    ilyen úszással meg is érdemli...
  • bakkerman
    Ki is esett basszameg...ilyen nincs
  • bakkerman
    Dani (Gyurta) elegge elsporolta ezt az elofutamot
  • ReszegKoldus
    nőknél 1. fordulóban volt kongói kínai, igaz ő ott is született

mondjuk katariaknak a kézilabda csapata is durva :D
  • bakkerman
    Pattantyus Adamot egy katari szinekben jatszo kinai verte meg...:D amikor odakapcsoltam csak pislogtam :D
  • ReszegKoldus
    de úgy nézem ez inkább a nőknél van így, a férfiaknál vegyesebb a mezőny, eszerint ez a sportág nem csak rasszista, de szexista is :D

viszont akkor lehet, hogy az illetékeseknek ki kéne menniük a Kőbányai út környékére leakasztani valami ázsiait, mert az a kissé kalácsképű csaj, akit láttam valamelyik nap nem brillírozott túlzottan

• LasDen #117
    mert ők tudnak pingpongozni. a többiek csak mímelik...
  • ReszegKoldus
    jó ez a pingpong, függetlenül attól hogyan változnak a zászlók a bal felső sarokban, az asztalnál valahogy 90%-ban két ázsiai forma van :D
  • Rockynhooo
    Senki nem akarja elcsábítani...

Amerikában úszott és járt egyetemre ahol megismerkedtek. Összejöttek majd később az edzőjévé vállt.
  • ReszegKoldus
    A kommentátor egyébként Dan Hicks, nem kéne Bill Hickset idekeverni a "kedves" firkászoknak :)
    Ez a szexistázás meg marhaság
  • SzocsA
    Amúgy katinkának, hogy lett amcsi férje? Így próbálják meg őt elcsábítani usába?
    Meg volt egy cikk, hogy nem is Kati érdeme ez, hanem az edzőé. Mivel usa ezdője van ezért ugyanúgy úszik mint Pelps.
    Tudnak valamit.
    Beszólt Hosszú Katinkának egy kommentátor
  • AnuluWork #112
    Pár hete volt itthon a Lacrosse EB. Gödöllőn. Sport Tv adta. Magunkhoz képest elég jók voltunk. Pl.
  • ReszegKoldus
    lassan kezdett hatni az anyag
  • [HUN]FaTaL
    Micsoda hajrá
  • Palinko
    ez csak attól függ, hogy mikorra rakták a döntőket... pl Londonban sokáig nem jött az első érem, nem így, hogy 1 nap nem volt valami akkor már sírtunk, hanem jó pár napig semmi majd a végén hirtelen jöttek. vagy mint peking... 5-6 arany remélem lesz, meg 10 ezüst+bronz. remélhetőleg egy arany kicsit több mint egy óra múlva.
  • Sippie
    nem nagyon akar összejönni a következő érem...
  • ReszegKoldus
    igen is meg nem is
  • SzocsA
    Most volt cselgáncsban mikor a japán csaj játszott a tajvanival, az elejét nem láttam, de neki ilyen karikás címere volt, az nem tajvannak a címere vagy zászlaja!?
    Bronzmérkőzés volt...
  • SzocsA
    ez a cselgáncs egy rakás szar, egymásról próbálják meg letépni a ruhát....
  • Maximus4
    Azt tudom,csak még nem láttam róla semmit:(Egy gumiasztal közvetítést is megnéznék:D
  • ToCsEk
    itt lehet csomó minden mást nézni
    meg ottvan a n+1 másik külföldi stream oldal
  • SzocsA
    tök jó ez a közvetítés... Több időt látok a reklámokból és az egyéb ilyen bejátszásokból, mint magából az olimpiából, a másikon kosár meccs az meg nem érdekel...
  • bakkerman
    Azt mondod szandekosan "portugaloznak" ? :D
  • ReszegKoldus
    gyeplabda most is megy, csak nem a tévében
  • Maximus4
    Gyengén játszottunk:(

Mikor lesz gyeplabda közvetítés?Lesz egyáltalán?Azért szeretem az olimpiát,mert olyan sportágokat nézhetek,amiket máskor soha,de eddig nem nagyon volt semmi új:(
  • Shep
    Én nem hiszem el ,hogy ez a 2x véletlen.
  • bakkerman
    nem tudtak szerintem felpörögni a szerb meccsről jövő hírek miatt...bár ezt feltételezni elég vicces profi sportolókról,de szerintem ezt a téma most. Ha a szerbek lehoztak volna egy 3-4 gólos győzelmet tuti most mi is kaparnánk és már 4-el mennénk
  • ReszegKoldus
    szerbek ellen kb végig vezettek, ausztrálokat meg nem bírják megverni...vicc
  • bakkerman
    eddig a meccs képe alapján egy 1 gólos győzelem is fasza lenne,nem nagyon pörögnek ma a srácok. Persze még rákapcsolhatnak az uccsó negyedre...
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.08.08. 18:55:31
  • Maximus4
    Szerbek döntetlent játszottak a Görögökkel vizilabdában:)Remélem ma megverjük jó alaposan az auszikat:)
  • j0rmungandr
    Nem szeretem az amerikai/nemzetközi sportsajtót igazán. Csak a nagy nemzetek sportolóinál tartja nagy eredmény esetén fenn az ártatlanság védelmét, kis nemzet automatikusan doppingol. Nem tudom ki doppingol és ki nem, de számomra nincs különbség egy Hosszú, egy Phelps, vagy egy Ledecky óriási világcsúcs,világverő eredményben, ahogy azt se hiszem, hogy 5 másodperces szuperdopping van, és alig kapja meg valaki.
  • ReszegKoldus
    A cikk végével egyetértek és remélem le is bukik, ha doppingolt