Olimpia 2016 Rio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tárcsafékes, hogy így leblokkolt a kerék?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egész délelőtt ugyanazt adták le, meg a magyarokon kívül más nincs is az olimpián?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"The ease with which Hosszu blitzed the field will surely raise questions. Last year, Hosszu feuded with Hungarian officials over her whereabouts and availability for out-of-competition drug tests. Hosszu is known as “The Iron Lady” in Hungary, where she is quite popular and powerful. She runs her own management company, and she has shunned national coaches to be handled by her husband, Shane Tusup.It’s almost too bad that Hosszu takes spotlight from DiRado, who has said she plans to retire from swimming at 23 in order to pursue a “real-world” career. The Stanford grad will take a job as a management consultant in Atlanta after the Games just as she is reaching her peak as a swimmer."
hogy merte az Iron Lady magára irányítani a figyelmet? :C
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Alul lehet váltogatni. Mondjuk itt se mindig az megy, mint ami ki van írva 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Washington Post: „Eddig Hosszú Katinkáé az olimpia legjobb teljesítménye. A rekorddöntésért az úszó férje, a sikert a medence szélén vadul ünneplő Shane Tusup a felelős."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Másfelől technikai problémákkal küszködtünk.
Két órával a futamok előtt a helyszíni kommentátor állásban semmiféle jel nem volt, nem működött a CIS monitor és az adás képet adó monitor sem. Folyamatosan próbáltuk elhárítani a problémát, végül 30 perccel a kezdés előtt az a döntés született, hogy nem maradok kint, visszarohantam az IBC-be (műszaki közvetítő központ). Beestem éppen adáskezdésre és folyamatosan azzal kellett szembesülnöm,hogy elmegy a kép és a hang az off-tube fülkében.
Miközben ennek az elhárításán dolgoztunk, nekem nem volt sem képem, sem a verseny hangját nem hallottam. Igen, lehet, hogy éppen akkor, amikor a néző látta, hogy mi történik, én egyáltalán nem. Ehhez jött még az is, hogy volt olyan futam, ahol az előzetesen kiadott rajtlista is megváltozott.
Erre, hogy ez a futam volt-e, konkrétan nem emlékszem, de az előfutamok során volt ilyen, az egészen biztos. Szóval itt egyszerűen arról volt szó, hogy a millió gond közepette tényleg nem egy kevésbé ismert versenyzőkkel zajló és a verseny szempontjából abszolút indifferens két hosszat nem akartam közvetíteni, főleg nem arról,hogy bármit el akartam volna hallgatni.
Egyszerűen tudtam, hogy ez szakmailag nem fontos futam és élő adás közepette próbáltunk kárelhárítást végezni, miután hol hosszabb, hol rövidebb ideig gyakorlatilag semmi nem működött Rióban. Hozzáteszem, hogy a helyszíni hibát estig sem javították ki, így másik kommentátor állást kaptam a döntőkre, de ehhez jelen lévő kollégánk több órás veszekedése kellett.” (MTVA)
meg tök jó, hogy egész délelőtt csak a magyarokat mutogatják, más indulók nincsenek?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
hát kár hogy nem vágták le a fejét nem hiányozna senkinek balfasz egy kommentáros, semmi átélés egy nagy fos
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.08.07. 11:11:28
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szerintem sokkal gázosabb volt, amikor teljesen rá volt kattanva Hosszúra, kb teljesen elfeledkezve arról, hogy Jakabos is ugyanabban a futamban indult 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit leírtál azzal egyet értek. Baromi gáz ez az állandó migráncsozás meg a kormánypárt kampánya egy olimpiai közvetítés közben.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.08.07. 10:00:39
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.08.07. 09:50:55
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.08.07. 09:48:35
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit is mondtak az amerikaiak négy éve?
"Kína sokkal nagyobb 'tehetségmezőnyből' válogathat, mint más országok, és lehetséges, hogy egyszerűen rátaláltak 'erre a nagyon-nagyon tehetséges gyerekre'"
Igen, a milliárdos Magyarország! Még jó, hogy Katinka az USAban készül ...
Az viszont biztos, hogy az USAban a legprofibb a dopping. Plusz náluk a WADA, tudják mit nem szabad a tiltott szerek közé sorolni, de miket mondok, francokat világolok itt ...
Felőlem nyerhet Katinka, hisz egy gép, örülni se nagyon örült. Felőlem hozhat egy rakat aranyat is, az nekünk jó, és innentől erre büszke vagyok. Szerintem kicsit túltolták a kocsmát a férjével, de erre majd az idő válaszol.
Még annyit, hogy azért egy Egerszegi, Darnyi sem lazsált a medencében kiskorától kezdve, bármekkora dolog is az, hogy Katinka ment ki utoljára a medencéből Rióban, de mégse vertek szinte éveken át nulla eredményre 4 év alatt 6-7 (?) másodpercet, főleg nem az érdekesen nyert kínai lány rekordjára. Ez a kint maradt dolog csak addig érdekes, ameddig vissza nem gondol az ember, hogy Hrutka Jani is folyamatosan kint maradt szögletet és szabadot rúgni az edzések után még órákig, dícséretes is a szorgalom, mégse lett belőle ezalatt sem tehetség, és a Barcelona se igazolta le.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.08.07. 09:20:35
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.08.07. 07:38:16
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.08.06. 23:15:41
Szép volt Emese!😊