384
-
Ironman2 #103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NCore-on már fent van az egész évad mindenfajta felbontásban,feliratot még nem tudom melyikhez lesz,ezért le se szedem,de állitólag irták kommentben hogy a netflix oldalán is elérhető lesz a magyar felirat,csak még nem oldották fel -
Evoluti0N #102 Itt már reggel 8 óta nézhető. -
#101 no mikor adják? -
Ironman2 #100 Ja a Netflixen holnap lesz a második évad,de én magyar felirattal szeretném nézni,ezért várok vele pár napot! -
#99 Holnap! -
Ironman2 #98 Naggyon jó lesz!!! Itt az újabb trailer!!!
-
Katalizátor #97 Csakhogy a Netflixnek nincs keze.
Remélem érted. :) -
Ironman2 #96 Azért a Netflix nem ment haza üres kézzel,másik sorozatuk a Black Mirror nyert. -
Ironman2 #95 Csúfosan leszerepelt a Stranger Things a 69.Emmy díjátadón,ami ma hajnalban volt.5 kategóriában is indult,és egyikben se nyert.
Ide kattintva meg lehet nézni a győzteseket. -
#94 "A Netflix berendelte a Stranger Things 3. évadját. Legalábbis a készítők ezt mondták, hogy hivatalosan jeleztek feléjük. De mivel a Netflix nem kommentál, ezért még nem tekinthető hivatalosnak. Más kérdés, hogy nyilván vicces lenne, ha épp a nagyot robbanó S1 után az S2-t ne néznék meg sokan. Szóval ezt nevezik no brainer-nek, csak az a kérdés, hogy ki mikor írja meg.
Ha már Stranger Things: a Duffer-testvérek elmondták, hogy jelenleg 4 évadot látnak ideálisnak a sorozatból."
by Sorozatjunkie -
Ironman2 #93 Húú,ez nagyon odavágott.Kb erre számítottam.Überelni fogja az első sorozatot is. -
Ironman2 #92 Megjött az első trailer a második szériából:
-
Katalizátor #91 Tudom jól! Ezért is bocsájtottam meg neki! :) -
karajjj #90 Ez a sorozat elég keményen nyúlt mindenből. :) -
Katalizátor #89 Na én is megsasoltam végre a sorit! Nagyon tetszett, és A Kör óta nem paráztam ennyit filmen.
Viszont nem tudom ki játszott itt közületek a Beyond Two Souls-szal, de eléggé azt éreztem, hogy ez a sori keményen nyúlt belőle.
Hát ez van... -
Ironman2 #88 Már megvan a pontos dátum:Október 27-én jön a második évad a Netflixen!
Kijött egy újabb teaser!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.07.12. 03:11:14 -
Ironman2 #87 Hamarosan kapjuk az újabb meglepetést a San Diego-i Comic Con rendezvényen! Talán megjön az első igazi trailer?
Addig itt van Millie legújabb videóklippje:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.30. 20:43:58 -
Ironman2 #86 Az MTV vasárnapi díjátadóján a Show of the year kategóriában dijat nyert a Stranger Things (megelőzve a Trónok Harcát is!).A Best Actor in a show kategóriában Milli B. Brown nyerte a díjat.Grat! (Emilia Clark elött!)
-
Ironman2 #85 -
Ironman2 #84 Eleven és Max azért jóbarátok lettek a való életben is.Mai felvétel: (Millie Bobby Brown,és Sadie Sink)
-
Ironman2 #83 2019-ben jön a Godzilla folytatása,ő az első aki megkapta az egyik szerepet,még nem tudni mit alakít a filmben,első mozis filmje lesz neki.Egyébként már felfigyeltek rá Hollywoodban is.
http://www.imdb.com/title/tt3741700/?ref_=nv_sr_1
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.17. 10:06:53 -
#82 hú ez a csaj nagy színésznő lesz, nagyon tehetséges. -
Ironman2 #81 DDD
-
Ironman2 #80 Az érdekes,mert csak tegnap jelentették be -
Inquisitor #79 Yessssss! :D
Mondjuk már két napja kint van, jöhetne a hosszabb verzió is.
Viszont már most fáj mennyit kell még várni rá. -
Ironman2 #78 Várjuk a rendes trailert.Egyébként elcsúszott Halloweenre a megjelenés? Jól megkéstek vele.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.06. 12:22:04 -
Ironman2 #77 Elég későn adták ki,nem vártam meg,zseniális lesz,nem is csalódtam. -
Hidegkirazos, ilyennek kell lennie egy teasernek. Csak ne lenne olyan rohadt messze a kovetkezo evad... -
Ironman2 #75 Netflix is célozgat rá Twitteren hogy valami jön!
https://twitter.com/netflix
Kiváncsi leszek rá,bár a teaser csak pár mp-es szokott lenni,abból semmit se lehet leszürni,vagy mégis?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.06. 00:55:50 -
Ironman2 #74 A Superbowl alatt mutatják be a Stranger Things Season2 teaser trailert.Már elkezdődött az 51. Superbowl.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.06. 00:53:18 -
Ironman2 #73 Jó hir!! Játszik a második évadban Sean Astin (gyerekszereplő volt a Kincsvadászokban,de legtöbben a GYűrűk ura filmekből ismerik.),és Paul Reiser is,a Bolygó neve:halálból ismerős a neve. -
Ironman2 #72 Összeült a szereplőgárda a mai napon:
A kép direkt fejjel lefelé került a facebookra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ironman2 #71 -
Stockbauer33 #70 -
Ironman2 #69 Legfrisebb hirek (pletykák) angolul:
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/stranger-things-season-two-rumours-8595968 -
Ironman2 #68 Kénytelenek visszatenni,mert akkor bukta lenne,bár szerintem nem ez volt a terv,Max lesz az új főszereplő,köré építik a season történetét is.Gondolom majd tótágasban találkoznak egymással.
http://www.digitaltrends.com/movies/stranger-things-season-2/ -
#67 Eleven visszatér! -
Micsu #66 várós -
Ironman2 #65 Itt van Max és Billy az új szereplők a 2. évadban Ők testvérek lesznek majd. -
Stockbauer33 #64