85
  • TokraFan
    A pránanadi nevezetű szélhámosságra gondolsz? Láttam meghalni embert miatta. Csakszólok...Börtönbe kéne zárni az összes ilyen tudatlan hülyét. Ezek halál komolyan arról zagyválnak, hogy a tibeti láma képes felhőket mozgatni az elméjével, esőt csinálni ha akar. Eszem megéll. Ez tán még a középkorban is már idiotizmusnak számított, nemhogy ma.
  • Irasidus
    Köszönöm a beszélgetést, csak kiderült a végére, hogy nem tudsz te semmit sem. Amúgy nyilvánvaló, hogy ez blöff a részedről, de valami eszméletlen buta, óvádás szinten - "én tudom, de nem mondom meg, bibib!" Nem irigyellek, mert ennél többre soha nem leszel képes, szomorú. :(
  • rtfmZoli
    Nem tisztem és nincs felhatalmazásom arra, hogy nyilatkozzak médiában/interneten a konkrét energetikai irányzat nevében. Csak a saját tapasztalatomat osztottam meg( és nagyjából a legenyhébbet, de kézzelfoghatót, amiből nem szoktak a hagyományos orvoslással kigyógyulni) Akit érdekel, az úgyis utánanéz.
  • Irasidus
    Ez nem válasz, hogy chi/prána, gondoltam, hogy megmagyarázni sem tudod, csak újabb ködösítésbe kezdesz. Szóval nem tudod mi az energia csak használod a szót. Remek példája vagy annak, milyen az amikor az ember teljesen elveszti a realitás érzékét. A mogyoróallergiát ugyanúgy félre lehet diagnosztizálni mit bármit, akármit is hiszel ezzel kapcsolatban. Amúgy a kalcium hatástalan allergiára, sok itt a félre és bemagyarázás, kezdve a nyaki ödémával. Az meg, hogy biológia órán nem figyeltél, hogyan működik az emberi szervezet a te saját nyomorod, amire én nem lennék büszke, de te nagyon döngeted a melled arra, hogy te semmit sem tudsz, ami szomorú.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.07.30. 11:28:34
  • ostoros
    Lelki okai, mi?Jézus ereje ne hagyj el! Ekkora marhaságokat mégis hogy lehet kitalálni?
  • rtfmZoli
    A mogyoróallergiát meg nem lehet félrediagnosztizálni, ha egyértelmű, gyerekkor óta fennálló az összefüggés a mogyoró és a nyaki ödéma között. Ha hiszik, ha nem azóta nincs ilyen problémája az ismerősömnek.
  • rtfmZoli
    Chi/prána kinek hogy tetszik. Igazából ugyanaz.
    Attól hogy nem tud valaki valamiről, nem kell lenézni; minősíteni azt, akinek már volt tapasztalata.
  • molnibalage83
    Agyfaszt kapok a hozzá hasolnó idiótáktól.
  • Irasidus
    Logia ott kezdődik, hogy egy vélhetően félrediagnosztizált beteg esetében nem arra gondolunk, hogy lelki okok miatt gyógyult meg, vagy mert energetikailag kezelve lett. Csak kíváncsiságból, mit értesz energia alatt, mit jelent az, hogy energia? Mi az, hogy kezelés? Jó lenne tisztában lenni a fogalmakkal, mert nem valószínű, hogy azt érted alatta amit valójában jelent, de figyelmesen olvaslak, hogy egyáltalán képes leszel-e megválaszolni a kérdést.
  • rtfmZoli
    Logika: van mogyorós fagyi mogyoródarabokkal.
    Logika 2: A kórházi allergiateszten 3 keresztes mogyoróallergia az persze semmi.
    A mogyoróallergia konkrétan nem valószínű hogy a lelki ok miatt gyógyult meg, hanem mert energetikailag lett kezelve.
  • TokraFan
    Ó igen, egy újabb asztrál sík látó...
  • gforce9
    lol :D
  • Irasidus
    Ezt komolyan gondolod? És mindezt a földimogyoróra alapozod, meg egy valószínűsíthetően téves diagnózisra? Logika amúgy tudod, hogy nem egy sütemény?
  • rtfmZoli
    szerk: a nem dark side-on
  • rtfmZoli
    Ez szerencsére nem így működik, legalábbis nem a dark side-on.
  • rtfmZoli
    Majd ha valamikor kapcsolatba kerül ilyen dolgokkal, akkor nem így fog gondolkodni. Közeli ismerősöm pld. a földimogyoró allergiából gyógyult ki teljesen(1 kis mogyoródarabka is nyaki ödémát okozott, kiköpés után azonnali Calciumusc beadva, egyébként fulladás, ma már ehet nyugodtam bármit, akár mogyorós fagyit is)
  • rtfmZoli
    Amiről a legtöbb ember nem tud, hogy a legtöbb betegségnek vannak lelki okai, vagy ha a jelen életben nem is, akkor az egyik előző életben kialakult megoldatlan konfliktus/ok miatt alakul ki.
  • TokraFan
    Nem kötekedésképpen, de én tőled érvet még nem látttam, maximum kinyilatkoztatást! Amit persze lehet tenni, csak ha arra cáfolat érkezik egy vitában, akkor jobb helyeken azt érvekkel szokás megvédeni! Te idáig még egyszer nem jutottál el, pedig néha valóban kíváncsi lennék arra, mire alapozod a kijelentéseidet!
  • molnibalage83
    Talán kiadnak az érvelés és bizonyíték nélküli ökörségeidtől...?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.29. 16:41:29
  • gforce9
    Ezt elmondtam, paranoiás vagy. 1 topiccal arrébb egyetértettem veled. Azt miért nem veszed észre? Én abba kötök bele amivel nem értek egyet vagy épp abszolút sületlenség. Ez van. Hozzá kell szokni egy fórumon.
  • ostoros
    Én is mondhatnám rád, haver. Te mindig elkezdesz kötözködni velem, mások ezt nem teszik. Vajon miért?

Utoljára szerkesztette: ostoros, 2016.07.29. 15:10:16
  • gforce9
    Itt nem is érveltél semmit nem tudom mit vagy kiakadva, ha szóvá teszik. Érdekes, marhasok emberrel el tudok beszélgetni normális hangnemben, néhány kivétel van csak......

Egyébként pedig, ha nem akarsz érvelni és vitázni velünk, akkor minek válaszolsz egysorosokat? Minek sértegetsz? Ettől leszel nagyfiú vagy mi? :)
  • ostoros
    Leszarom ott mit alkottál, ITT egy egysoros hozzászólásod volt, azzal kezdtél, trollocska. Mi ez már egyébként, hogy referenciaként idecitálod a haditechnika topikot? Ez itt nem a haditechnika topik, fiacskám!
    Jó hogy nem odamegy a lelkész a genetikushoz, és beszól, majd aztán elmondja hogy ő milyen szép beszédeket mondott Márianosztrán a búcsúban! Senkit nem izgat!
    A tudományos akadémia tagja is lehetsz, ha egyébként egy adott témához nem konyítasz, senki nem fog komolyan venni.
    Ezt az érvelési hibát egyébként úgy hívják, hogy tekintély alapú érvelés.
  • ostoros
    Meguntam az érvelést nektek. Túl sok személyeskedés, túl sok trollkodás megy ezen az oldalon egy ideje. Érveket lesöprik az emberkék, meg szándékosan félre értelmezik őket, csak azért, hogy aztán önmagukat győztesnek hihessék. Mert ha vitában valakit "legyőzöl" akkor azt látod, hogy milyen fasza kis koma vagy, hát, nem, hát okos vagyok, nem? Há' dehogynem!
    Az egótok alaptalan hizlalása a végcél, és lehet hogy nektek ez elég, de nekem nem.
  • molnibalage83
    Kisfiacskám mustat meg, hogy mit alkottál. Az enyém ismert a HTKA.hu-n...
  • ostoros
    Kuss a pofádnak! Itt te vagy a legnagyobb troll!
  • duke
    "Több ráktípus kialakulásáért felelhet az alkohol"

Be kell tiltani es kész.
  • molnibalage83
    Ostoros egy fasz. Mióta itt van az sg-n szinte csak trollkodni látom.
  • molnibalage83
    Látom itt sem tudsz faszságaiddal leállni....
  • BCs design
    Magyarországon a városokban télen rendkívül rossz a levegő, budapest nem sokkal a kínai nagyon szennyezett városok után jön, ez azért van így mert magyarországon a városok szmogja nagyon erősen megreked alul télen! Azért van még magyarországon nagyon sok rákos, mert a lakosság nagyon nagy része rendkívül ostoba egészségügyi szempontból, magyarországon rendkívül nagy a száma a cigiseknek és az alkoholistáknak! Benne vagyunk a top 3-ban! A rendkívül sok dízel autó is probléma, mert ezek sokkal károsabbak az egészségre mint a benzines autók!
  • TokraFan
    Ez nem ilyen egyszerű. MAgyarország vezető helyen van a rákos megbetegedések számában. Annak ellenére,hogy vannak országok melyek levegője lényegesen szennyezettebb (Japán, Kína, stb.). Akkor?
    És a kutyák? Egyre több rákos van. Vidéken, jó levegőn is. Cigizni egyiket sem láttam.
  • BCs design
    a nikotin és a füstben lévő mérgek nem csak a tüdőre hatnak, hanem a test nagyon sok részét gyengítik, roncsolják, ez pedig pont elég sok embernél hogy legyen a bélrendszerében és máshol is rákja
  • gforce9
    Olvass tudománytörténelmet. Úgy látom a téma érdekel, mert nagyon elhivatott vagy, de szerintem rossz helyen keresed a válaszokat. Meg leszel lepve. Pl cukorbetegség. Azt mondják róla, hogy egy modern betegség, a kényelmes életmód miatt. Ez valamilyen szinten igaz. Csak némely oldalak azt is állítják, hogy régen ilyen nem volt. Persze hogy nem volt. Mert a diagnosztika és az inzulin injekciók előtt az ilyen kb instant meghaltak az első rohamnál. Nyilván az is igaz amit írsz, hogy a füst a környezetszennyezés rásegít a rákra. De olvass utána. Meg leszel lepve, hogy milyen leletekben mutattak ki már daganatos megbetegedéseket, pedig akkor még se autó nem volt de dohány se nagyon.
  • TokraFan
    A dohányzást elsősorban a tüdőrákkal hozzák összefüggésbe (itt is főként rizikófaktorként, bár az kétségtelen, hogy ennek kapcsán már nem 5,8%-ról beszélünk), de nem magyaráz meg legalább még másik 50féle ráktípust.

Megjegyzem, már a törzsi kultúrákban is füstöltek rendesen, bármiféle szűrés nélkül!

Ráadásul megint kijelentő módban beszélsz, mintha egyértelműen ez+az lenne a felelős a rák kialakulásáért, holott nincs ilyen konkrét ok-okozati összefüggés meghatározás sehol a világon.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.28. 22:27:04
  • BCs design
    a rák azóta lett ennyire elterjedt, mióta megjelent nagy tömegben a cigizés (főleg a második világháború után terjedt el nagyon), és amióta a rengeteg autó és szén erőmű miatt ennyire rossz a levegő mint manapság, plusz a rákra rásegít az ülő életmód és az alkohol
  • TokraFan
    Lesz itt még kvantum ugrás is...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.28. 22:21:58
  • gforce9
    Nincs olyan hogy "méreg hatás" kémiai reakciók és válaszok vannak. Nem megfelelő anyag, nem megfelelő helyen a szervezetben, nem a megfelelő mennyiségben. A mérgezés ugyanúgy kémiai reakciókról szól, mint a lassú koleszterinszint növekedés vagy épp a májzsugor, de még a fulladás is, ha végigköveti az ember, az bizony kémiai reakciók sorát váltják ki.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.07.28. 22:21:04
  • TokraFan
    Abba ne hagyd! Ilyen szintű ostobaság halmaz régen volt itt SG fórumon, kicsit hiányzott is. Mennyit szórakoztam régebben a hozzád hasonlókon.
  • TokraFan
    Közismet az, hogy pl. az Oroszok köszönik szépen, jól elvannak a Vodkával évszázadok óta. A világ másik fele meg a sörrrel, borral. És hogy ON maradjak, ehhez képest a rák csak az utóbbi évtizedekben terjed szélsebesen, vagyis még statisztikai alapon is sántít az alkohol vs. rák párhuzam.
  • BCs design
    akkor hülyeséget mondott, rosszul fogalmazott, mert amelyik anyag nem méreg, annál nem a méreg hatás miatt hal meg az ember, hanem a fizikai nyomástól