8
-
shakwill #8 Már egy varjú is katasztrófát okoz, ha beszippantja egy turbina. Bármely elmebeteg hülye által okozott kockázat elfogadhatatlan és vállalhatatlan, kezdve azzal a néhány éves divattal, hogy szubhumán elmebetegek belelézereznek az utasszállító-és egyéb repülők pilótafülkéjébe! Ide sorolom a felelőtlen drónpilótákat is. meg kell előzni ezeket az emberi hülyeség, gonoszság és felelőtlenség okozta baleseteket. Ha rajtam múlna a helyszínen nehézgéppuskával lőném péppé az ilyen szarjankókat, azután feletetném őket a disznókkal... -
rjonger #7 Azért ezt eléggé felfújtnak érzem. Ezek a drónok, a többségük maximum 30-45 centi átmérőjű alapterületűek, van kisebb, van nagyobb. De azért ne tudjon megközelíteni egy 23 km2-es területet, mert ott van egy ilyen drón hát... Tudom sok olyan ember van akik miatt szívnak a drónósok, mert páran nem bírnak magukkal és esztelenek. Szerintem ez nem egy olyan eset. Hozzáteszem én is drónozok, ha repülni akarok akkor kimegyek a határba ahol nem zavar senkit, nem pedig lakott területen vagy repterek mellett, ahogy sok hírben olvashatni. Alapvetően nem a dronozassal van baj, hanem ha a drón vezetője egy IQ bajnok. -
kgpro #6 Én k.-ra nem értem, hogy napi szintű problémák vannak a dronok miatt, hol "csak" az ember magánszférájának zavarása, hol pedig ilyen, vagy akár még komolyabb esetek - amikor a dron tényleg a turbinában végzi - tömege zajlik a világban, és a sok féleszű törvényhozó meg ül a seggén és nézelődik. Tényleg olyan baromi nagy dolog egy ilyen törvény megalkotása?? -
Zsoltee_a_bator #5 Jol tettek, hogy elkaptak a fazont. Sajnos az ilyenek miatt lesz meg jobban korlatozva a reptetes :( -
shakwill #4 Szállj fel egy utasszállító repülőre és beleküldünk a turbinájába egy két kilós drónt! Személyesen tapasztalhatod, hogy mi történik. Ugyanez van, ha a drón beleütközik a helikopter rotorjába. Monnyuk nem tudnál az élményről beszámolni, de legalább többé nem irkálnál ilyen hamuban sült faszságokat... -
#3 Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy 1-2 kilós quadrocopter milyen kárt tud okozni egy helikopterben vagy repülőben. Ennyi erővel kb minden madarat letartóztathatnának az amerikaiak. -
#2 Mondjuk nem vacak. Vannak gyengébb minőségűek is persze. Mivel repülő szerkezet, az mindegy, hogy benne ül-e, vagy nem, még Ő irányítja. Ráadásul, ezt akár automatizálva is! -
Ender Wiggin #1 Szóval aki egy ilyen játékvacakot röptet az már pilóta is?