5
  • Zsolti-kun
    #5
    Ezt nem hinném. Ridley Scott az alábbiakat nyilatkozta. Visszatér Giger eredeti vázlataihoz, ami alapján újfajta és régi xenomorph-ok lesznek a filmben. Én ebből arra következtetek, hogy az Ultramorph-ot láthatjuk majd.
  • Jrex
    #4
    Nem nagyon kell félni attól, hogy tùl sok xenomorph lesz benne, mert ezen a képen a prometheusz végén is láthatò lény vagyis a deacon keze láthatò.....
  • cylonflatus
    #3
    Nekem az a verzió tetszett, amikor még úgy volt, hogy Blomkamp csinálja az új Alien filmet (még izgalmasabb is volt az a pár ötlet, amit bedobott, ennél az új szinopszisnál), Scott meg csinálta volna tovább amit elkezdett a Prometheussal.
  • akyyy
    #2
    jó, de má régen volt rendes Alien film, ki van rá éhezve a nép, és most eléggé felkapott téma lett, hát ki is használják. aztán meg simán mehet az egész a SJ irányába a későbbiekbe.
  • cylonflatus
    #1
    Keményvonalas Alien fanok biztos leköpnek, de nekem baromira nem tetszik az irány, amerre elvitték ezt a filmet. A Prometheust azért bírálták sokan, mert kevesellték az Alienes dolgokat, pedig Scott is megmondta már az elején, hogy azért sem szerepel az Alien szó a címben, mert nem róluk szól, az univerzum azonos, de a Prometheusban a space jockeyk (vagy új nevükön az engineerek) a főszereplők. És arról is volt szó, hogy a folytatásban ezt bontják ki jobban, reménykedtem, hogy esetleg láthatjuk az anyabolygójukat, megtudhatunk róluk többet, a szándékaikról, céljaikról, a fekete folyadékról, stb. Most helyette végignézhetek egy sokadik menekülést a xenomorph elől. Roppant fantáziadús, már letéptem a karfát az izgalomtól, ehh...