17
  • Venator
    Le van szarva Amerika. Csak csinálják meg a második részt. Meg a nyolcadikat is.
  • Wittgen
    Én fannak mondanám magam, de csak a WC 1-3 rts-ek kapcsán, mivel a WoW teljesen hidegen hagyott mindig is, még csak ki sem próbáltam. Itt az lehet a megfejtés, hogy:
    1. WoW fanok kockák, még moziba sem mennek ki, ezért rájuk nem lehetett volna építeni
    2. RTS fanok olyan sokan nincsenek
    3. WC 1 sztorija régen volt: '94-ben. A fiatalok, akikre a mozis infra épül, nem ismerik és mivel nem csilivili 3d hs játék, ezért ki sem próbálják már. A film ezt a sztorit dolgozza fel
    4. amcsiban már a bemutató előtt hónapokkal elkezdték a médiában lehúzó kritikákkal és egyéb ellehetetlenítő kampányokkal ekézni, mire a film megjelent, az átlag amcsi körökben divat lett a filmet utálni. Szerintem ez nyomta a legjobban földbe. A nemzetközi bevételek meg minden hasonló blockbuster esetében ilyen összeget mutatnak kb.

Ender Wiggin: teljes érthető az rts-ek sztorija, csak nem kell átugrani az átvezető részeket és el kell olvasni minden párbeszédet és szöveget, amit feldob. Persze nem egysíkú, mint pl egy CoD sztori, de nem is annyira bonyolult, hogy az ember elvesszen a sok szál és csavar között.
  • Ender Wiggin #15
    @serutekin: Ha csak ezen múlna, akkor a legtöbb blockbuster is hasonó bukta lenne...

@gombabácsi: a fene tudja, hogy hányan mondják rangónak magukat, hiszen a legutolsó része is már több, mint 10 (majdnem 13) éves a játéknak. A WoW-osok meg (aki még maradt, mert ez is lecsengőben van), lehet, hogy nem állnak fel a gép elől, mert az alatt a 3 óra alatt, amíg a filmet nézik, akár két szintnyi XP-t is összekardozhatnak :-D
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.06.30. 08:47:01
  • Serutekin
    Mellesleg a nagy siker micsoda? 416 millió dolcsi 160+ reklámköltség után?
  • Serutekin
    Talán azért lett bukás, mert ritka szar film volt sztereotipikus utálni való szereplőkkel?
  • bunny
    Ez a "film" egy játékban elmenne ingame movie-nak, de önálló mozifilmnek harmatgyenge.
  • mortep
    Jep, mondjuk érthető, mert az említett "művészfilmek" egyszerűek mint a százasszögből készült IC: a jófiúk szétrugják a bepöccent világotelpusztítjuk-roszfiúk ülepét miközben mindent felrobban HáromDében....
  • mortep
    A film story-ja a warcraft1-2 játékokra épít? Mert azok egy kicsit rég voltak, és bár kultikusak, a történetre én sem emlékszem, pedig játszodtam rajtuk nem is keveset. Szerintem jobb lett volna Arthas történetét feldolgozni.
  • Szefmester
    Értem, szóval ahhoz hogy érteni és tisztességesen élvezni lehessen egy filmet, előtte át kell rágnom magam valami kockatörténelmen? (kocka vagyok, direkt írtam így) Csodálatos, hogy előzmények ismerete nélkül nem lehetsz tisztában 100%ig a dolgokkal. Az ilyen filmeket fanfiction jellegűnek szokás nevezni, és ingyen vagy apróért vesztegetik a neten, nem pedig nagy költségvetéssel moziban, hype után...
  • Whysper
    Érdekes mert telejsen összetett és rendezett szoritja van Föleg már most warcraft + worlf of warcraft . Picit kell csak olvasni és nem telejsen regényeket csak mondjuk 15 oldal LORE-t és máris tiszta ki miért hol hova.

USA-ba nem Ásziában igen. Mondok egy tök jó példát.

BMW európában tömeg kocsi ,de a Camaro ritka.. Jó barátom Los Angelesben van és ott meg a Camaro a hétköznapi a BMW meg sokkal kevesebb.

Szóval Attól még a Globális bevétele fel is lötte a Wacraftot a legjóbb játék Adaptációvá és már cska pár millió híjja van a folytatáshoz ami meg mondjuak rendezői kiadásokból simán bejön mert má rmost azt vadásszák a +40 percért 8)

Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.06.29. 07:27:11
  • gombabácsi
    de a fanok szerintem akkor is elmennének ha a kritikusok lehúzzák...
    szóval nem értem...
    vagy jóval kevesebb fan van, mint hittük?
  • Ender Wiggin #6
    Valószínű azoknak jön be, akik nem fanok. Én is ebbe a kategóriába tartozom... a III-ast végigerőködtem a Frozen Throne-nal együtt, de azt sem tudtam, ki kivel van, annyira kusza és unalmas volt az egész. De a film tetszett.
  • gombabácsi
    a film jó lett pedig.
    de hol vannak a warcraft fanok? szerintem nagy részüket nem érdekli a világ, a sztori, meg semmi, csak a hentmészárlás.
    hát a név kötelez... :/
  • Kelta
    Hát mert a warcraft tényleg nem lett jó..egyértelmű rajta a beetetés..ha dől rá a nép, jöhet a 2. rész..ennyi.
  • Aldo Moro
    Ne felejtsd ki a Transformers 76-ot.
  • grebber
    Debil amcsiknak semmi nem jó.... Nekik csak a bosszúállók 28 meg amerika kapitány 37 meg a hasonlók a jók csak.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.28. 12:54:19
  • CRMessen
    A kínaiak már ezt is botolják?