3
-
moikboy #3 Online kell befizetni oszt annyi gyerekek! -
Piel #2 Hosszú évek előfizetése, lejárt szerződés, lemondás után nekem is kiküldtek EGY borítékban, EGY díjfizetési levelet csekkel és EGY ugyanazt az összeget tartalmazó felszólítást. Egy borítékban! A határidő, tegnapra! Kaptam egy levelet, hogy itt és itt adjam, le a kapott beltériket. Volt rá három napom. Mert ha nem... Ott volt mindjárt, hogy milyen büntit kell fizetnem. Ugye nekik hány napjuk is volt rá? Hetekig tartott mire lemondtam, mert a beajánlott visszahívást kértem és NEM HÍVTAK vissza! Én hívtam őket újból. Miután sikerült mindent leadnom, rá egy hónappal kaptam egy szép levelet, hogy a nyilvántartásuk szerint nem adtam le a rám bízott dolgokat és ezért 40 ezer még jár nekik, mert ha nem küldik a behajtókat! Miután felhívtam őket elmondták nagyon kedvesen, hogy volt egy rendszerhibájuk, ezért küldték a levelet. OK. Nekem meg van egy jegyzőkönyvem, hogy leadtam. A kérés az volt, hogy a megadott címre küldjem már be akár postán, akár meg faxon is. Miután megkérdeztem, hogy az önök rendszerhibája miatt kell még nekem fizetnem, hogy küldjem el levélben vagy faxon, kiderült, hogy be lehet küldeni e-mailben is. OK. Csak azt melyik rendszerhibára hivatkozva fogják letagadni? Felháborító! Engem csicskáztat mert neki rendszerhibája volt! Igaz benne van a levélben, hogy amennyiben fentieket már rendeztem, akkor hagyjam figyelmen kívül a levelet, de valahogy azóta nem bírok jól aludni.... Ha eltűnik a hangfelvétel is amiben elmondom, hogy van egy jegyzőkönyvem amin leadtam az eszközöket? Ideállít a végrehajtó és mutogathatom a jegyzőkönyvet, de akkor már százezres tartozásom lesz? Lehet, hogy én is kiszámlázom nekik... Soha többet UPC! Én úgy gondolom, hogy ez kimeríti a tisztességtelenség, de megkockáztatom, a pofátlanság határát! Megérdemlik! Mégis, milyen világban élünk? -
superxepi #1 A Telekom sem különb havi rendszerességgel később küldik a számlát és mivel nem ér be a díj a megadott időpontra ami a legtöbbször a következő 1-2 nap,máris 750+áfa a következő számlán már fel is van tüntetve.Mikor rájuk csörögtem,hogy ez nem fair akkor már kész indokkal állnak elő,hogy azért számolják fel a díjat,mert kiküldték a felszólítólevelet.Röviden mindegyik rohadt mocskos banda!