6
  • M2 #6
    Illetve jó irány a Google-nál, hogy offline is engedi használni a cuccait, ilyenkor letölt pár száz megát, de internet nélkül is működnek a dolgaik. Ezt is iagzán átvehetnék Siri-nél és a diktálásnál.
    Utoljára szerkesztette: M2, 2016.06.15. 13:21:27
  • M2 #5
    Ha a megnyitott Siri mellett azt is megoldják, hogy az angol parancsok közben legalább a diktálás lehessen magyar, akkor szuper lesz a rendszer!
    Például erre gondolok:
    "Start Viber and send a message to my wife ... «magyar nyelvű szöveg»"
    Mert jelenleg sajnos Siri angolul várja a diktálást (ami pedig tökéletesen működne magyarul).
  • M2 #4
    Most konkrétan te voltál az androidos, aki jött egy iOS cikk alá fikázni. Akkor azt kellene a (nem túl pozitív) mintád alapján gondolnom, hogy minden androidos ilyen? Szerencsére nem.
  • Madve
    #3
    Miért kellene? Önként jönnek android témájú cikkek alá fikázni, és megmagyarázni, hogy miért nem kell widget, teljes bluetooth, sd kártya, cserélhető akku, fájl kezelő, itunes vagy egyéb szoftver nélküli fájlküldés/fogadás számítógépről, oled, vagy amoled kijelző, 4k felbontás és társai.
    Anno ugyanez volt a copy-paste-el, az értesítési sávval, és hasonlókkal.
    Majd lassan mindezt iphone is megkapja, sokat ezek közül már a 7-ben, mivel többször nagyobb kijelzőt már nem jön be a nagyobb kijelző, nagyobb processzor kombó új telefonnál, mivel elérték a maximum méretet kijelző esetében.
    Tehát most elkezdik közelebb hozni az igencsak elmaradt telefont, persze próbálnak keveset költeni rá, hogy a nagy profit továbbra is nagy maradjon.
    Jön a kicsit több ram, oled kijelző, widgetek, az dual kamerás olcsó megoldás, amit samsung egy kamerával is megoldott, na de azért két lencse mégis látványosabb, és így tovább, de semmi innováció, mint ahogy azt már megszokhattuk...
  • M2 #2
    Hogy te milyen ügyes vagy!? Mennyi idő volt beszélni mind az 500 millió iOS felhasználóval?
  • Madve
    #1
    Egyre androidosabb lesz az ios. Widget nem kell bele, úgyis minden iphone tulajdonos megmagyarázta eddig, hogy miért nem kell. Mi lesz a következő, fájlkezelő, sd kártya? :D