1026
  • FartingSquirrel
    Talán az kerülte el a figyelmedet, hogy Szörny frakció legtöbb lapja immúnis a fagyra.

Vagy legalábbis a múltkori verzió szörny lapjai olyanok voltak.
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.09.27. 20:52:31
  • xido
    Kill the servers day 2..

szeretném tudni,mi ez az újító faszság,hogy aki leteszi a fagyasztó lapot,arra nem érvényes a hatása,a közelharcos lapjainak értéke nem romlik le 1esre,hanem az eredeti értékeit számolja...ez surmóság,vagy nekem kerüli el valami a figyelmemet?
  • Palinko
    azt nem lehetett volna áthozni mert nagyon kiismerhető meg 1 stratégiás
  • bunny
    Totál más minden, kb. csak a név maradt meg. Ne aggódj, mindenkinek új :) Nekem spec jobban tetszik egyenlőre ami a witcher 3-ban van, de minimális játék alapján nyilván nem szabad következtetni. Simán lehet csak azért vonzódom ahoz, mert azzal már órákat szórakoztam, ismerve a lengyel srácokat ez is Qrvajó lesz :)
  • Palinko
    Igen ezt linkeltem a #42 -ben hogy lássák hivatalos forrásból is.
    viszont képeket még nem nagyon lenne értelme betenni, mert eddig is voltak videók kb látták hogy néz ki. esetleg ha valaki nem töltötte le és van valami kérése arról készítünk képet ha lehetséges.

#55 Elméletileg 9pm-ig menni is fog.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.09.23. 19:45:23
  • FartingSquirrel
    Nem lottek ki, meg mindig megy.
  • xido
    hááát..nem voltam egy béna kártyás a játékban,de most mintha elejéről kéne tanulnom mindent,nem érzem a mágiát :)
  • bunny
    Persze, log küldés alap. Ja amúgy lehet beszélni is :)

" Some of you missed the disclaimer we’ve placed in the game -- you know, the one about not posting materials from the game online.
    Well, since there’s no better proof that you really want to experience GWENT with friends, from now on, please ignore that disclaimer. Share your experience if you wish, and do tell us what you think about the game on the forums and social media."
  • Palinko
    ez igaz, de nem véletlenül kérik hogy küldjük el a logokat is, nem csinálna senki magának extra munkát ha nem lenne fontos.
  • bunny
    Kill the server. A nagy terhelés a lényeg ma :)
  • Palinko
    Igazából a mappákat kell zip-elni és elküldeni. Én el is küldtem kértek még extra tartalmat:
    C:\ProgramData\CDProjekt RED\Gwent\Logs
    C:\ProgramData\GOG.com\Galaxy\logs
    fájlokat is betettem 2 külön mappába és összecsomagoltam. Tehát úgy nézett ki a mappám hogy
    Gyökér:
    -Gwent logs
    -GOG logs
    -2016-09-23_175134
    -2016-09-23_165700

és a gyökér mappát zippeltem. szóval ezekben az összes belső log file benne volt mert nem a mappa neve a lényeg nekik igazán, hanem a benne található fájlok. megpórbálok most én is játszani egy fél óra múlva hátha eltűnt már a nagy terhelés ami igazán okozta a fagyásokat.
  • bunny
    oké, most nekem is megszakadt a meccs, és nem talál ellenfelet. SZerintem kilőtték a szervereket. De nem fagyott ki nekem.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.09.23. 18:46:32
  • bunny
    Nekem csont nélkül megy, el is páholtam már pár arcot :) Lefagyás nem volt.
  • DantesHUN
    Van van egy rakás ilyen mappa, de mit küldjek el, A számokat vagy mappában a szöveges fájlokban keressem vagy ?

Amúgy már nyertem egyet, ugyanis sikerült a kártyákig eljutni, de a ,másiké előbb fagyott ki mint nekem...kiírta nyertem, majd persze én is kifagytam.
    De nyertem...
  • Palinko
    C:\Program Files (x86)\GOG Galaxy\Games\Gwent (KTS)
    mappádban van valami ehhez hasonló almappa?
    2016-09-23_165700

az utolsó 6 szám más lesz.
    na ezt kell elküldeni én küldtem már 4et, kifagy nekem is. első meccsemet tudtam lejátszani (azt is feladtam gondoltam hátha itt is 3 körös :D nem olvastam annyira utána na :D) aztán már nekem is fagyott ellenfél találása után, kártyák újrahúzása után 2-3 kör után, szóval változatos :D

persze ez még semmit nem mondd el a végső játékról, sőt még a bétáról sem. most tényleg nagy terhelést kaphatnak a szerverek, ausztráliában felkeltek hajnalban, amcsiban munkahelyen is feltették stb, szóval tényleg komoly lehet a terhelés.
  • RatBaG #45
    na én ki is estem már az elején... a gog galaxy-nek kell valami c++ frissítés, feltettem, ugyanúgy error indításkor. írnak még win update-ről is, próbáltam csak azt feltenni, de semmi.
    hát akkor lócsecs, majd játszunk vele steamen.
  • DantesHUN
    Oké, de milyen hibakódot? Nem ír ki semmit csak szimplán lefagy
  • Palinko
    nekem lement már 1 meccs, lefagyás meg generálja a hibakódot amit el kell küldeni ide:
  • Palinko
    Időközben fel is függesztették az első két pontot én úgy értelmezem. Szóval akár már streameket is találhattok amiket nem fognak lekapcsolni
  • DantesHUN
    Kártyázni is lehet benne vagy ez ennyi? Érteém án hogy stres teszt meg béta vagy béta se.

Elindítom, bejelentkezik kiválasztottam az északi paklit be is töltött...és lefagy. Van akinek működik?
  • Palinko
    ezt csak én értelmeztem úgy hogy majd nem is lehet játszani? hogy nem teljes tartalom? pedig nagyon is lehet kártyázni :D bár elég furcsa még.
  • Palinko
    jah én is így teszek, bár az első két ponttal nem értek egyet, meg az elsőt már az előtt megszegtük mielőtt láthattuk volna :D
  • bunny
    Igen, már láttam én is. Meg a kérést is az elején, szóval innentől én igyekszem azt betartani :) Esetleg ha valaki lát egy bunny.hu-t, az én leszek :)
  • Palinko
    nálam is ez volt, be is írtam aztán vettem észre a letöltés sem fejeződött be, már harmadszorra indítom újra a gog-ot mert újraindításkor tölti tovább.... de hamarosan lent lesz nálam is.
  • AntiHero
    Aktiv az. El is indul. Csak szerverek holnaptol lesznek.
  • bunny
    Nálam már lent van, de a play még inaktív.
  • AntiHero
    Már töltöm is. :)

• Palinko
    eddig csak bétában voltam valóban, aztán átolvastam a faq-t mert először azt hittem csak általános aztán láttam, hogy csak az eventről szól.

de leírták, hogy elvileg nincs összefüggés az open beta meg ez az event között, tehát hiába megyek majd segíteni ha eszembe jut, nem kerülök előrébb. bár annyira nem aggódok júni 13-án regeltem bétára, azt ígérték hogy augusztusban lesz, de mivel csúsztak most olyasmit mondanak, hogy cserébe több embert hívnak bétázni így aki szeptember elejéig regelt biztosan be fog kerülni.
  • bunny
    Nem voltál még látszik ilyen tesztelésen :) Ez arról szól, hogy SEGÍTESZ a cégnek, önzetlenül, nagyjából kevés vagy semmi ellenszolgáltatásért (itt nem pénzre gondolok, hanem hogy esetleg a játékot magát egyáltalán nem látod). Itt nem tudom hogy lesz, gondolom kapunk valami keretrendszert (vagy fb, twitter, mittomén) amin keresztül tudnak üzenni, hogy most mindenki csinálja ezt, azt, amazt, lássák hogy reagál a szerver ha egyszerre X ember csinálja ugyanazt. Pl. megkérnek hogy pontosan 18 órakor logolj be. És akkor 5000 ember elkezd egyszerre loginolni. Stb.

Aki csak akkor hajlandó "segíteni" ha kap valami, azoknak majd ott lesz az open beta. Persze nem lepne meg, ha első körben azokból választanának OB-re, aki az elejétől segített, bár ezt így nem írták le.
  • Palinko
    de akkor miről szól? majd abban a pár napban f5-öljünk, vagy DDoS-oljunk? :D

mert ha ilyesmit akartak volna bejelentenek misztikusan hogy valami leleplezés aztán csak valami uncsi videó lett volna :D de egész nap mennének szerverre az emberek. legalább nem tekernek így ki az emberekkel.
  • MerlinW
    Klassz. "Not content complete." - Így nem érdekel.
  • bunny
    Szerver stress-teszt a héten
  • wedge31
  • bunny
    https://www.gamekapocs.hu/hir/50978/gwent_the_witcher_card_game_-_csuszik_a_zart_beta
  • Renegade
    az új hírlevél szerint hamarosan rajtol a CB.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.26. 09:55:31
  • Dante73
    Ha a végére odatetted volna, hogy gondolom, nem hagyják így, akkor valóban nem fikázás lenne. Így az sajnos. Nem kötekszem, még véletlen sem, de ha hárman mondják, hogy ülj le, mert szarul nézel ki, akkor szerintem ne elküld Őket az anyjukba, hanem ülj le egy percre... Peace!
  • DantesHUN
    Az a legrosszabb, hiába mondom hogy nem fikáztam, nem is állt szándékomban, eszembe se jutott...akkor is ez van.
  • DantesHUN
    Komolyan az fikázás hogy idézem magam:a videó alapján kémet nem használnám

Nos nem ebben mi a fikázás? Melyik szóval szaroztam le? Nos? Ez a idézet azt jelenti hogy a játék rossz? Igen?
  • DantesHUN
    Az önvizsgálat nektek kéne. Mi az hogy fikáztam? Nem igaz amit írsz nem fikáztam semmit. Abban hogy a videó alapján nem látoma kémek hasznát semmi fikázás nincs. Még csak azt se mondtam hogy valami nem okés.

Nem. Ti csak egyszerűen kötözködtök.
  • Palinko
    és gondolod ennek nincs oka? kéne egy kis önvizsgálatot tartani, hasznos tud lenni néha.
    13-ban már indul a fika egy játékról amiről még semmit se tudunk szinte, napról napra változhat. Molni is mondja egy alpha 00001 verzióról beszélünk. mindazt mert szerinted most nem okés ebben a pillanatban a kémkártya. persze azt nem számoltad bele, hogy addig az ellenfél is dobálhat kártyát a kémekre még rá és ezzel csökkented a kártyái mennyiségét stb, meg lehet majd tényleg kémkednek és azon kívül hogy lapot kapsz majd látod milyen lapok vannak a kezében, vagy mi lesz a következő amit húz stb. nem sok köze lesz a játékban látottakhoz még bármit kitalálhatnak. sőt megjelenés után is hozhatnak be változásokat, mint ahogy legtöbb hasonló játék vagy sikeres és változik vagy vegetál és nem is nyúlnak hozzá.

én ha valahol naivan normális beszélgetést akarok, nem kezdek neki anyázni, ennyire azért nem vagyunk madarak, hogy ezt benézzük.