1026
-
tutyimutyi2 #145 Szereztem kulcsot az alienware oldalán a játékhoz de azt hogy tudom beaktiválni tekintve hogy ha felmegyek a játék honlapjára ott csak a jelentkezés a bétára lehetőséget adja ki. -
#144 vagy amit sok ponttal nyersz, és már passzolt :) -
csonttika72 #143 jogos -
#142 abban a körben jó kirakni, amit amúgy is az ellennek adsz -
csonttika72 #141 Valaki használja Prince Stennis-t? Nekem nem tűnik úgy, hogy megéri, így hogy 12-es... -
FartingSquirrel #140 Gondolom majd a vegleges buildben. :) -
#139 a kampányt mikor ehet unlockolni? vagy nem lehet? *confused* -
Árnyvadász #138 Ha valakinek kell, van egy felesleges béta kulcsom. (Egyet már kaptam 2 hete, de most küldtek egy másikat.)
SKJ59F6D8A875D861B
Arra érdemes felkészülni, hogy meccset nyerni nagyjából esélytelen. A matchmaking jóval magasabb ellenfelekkel rak össze, de még az AI is laposra ver. Mivel LvL10 a szintje, mire Te odáig felküzdöd magad, addig a kedved is elmegy majd a játéktól. De legalább ki tudja próbálni aki lecsap rá.
Jó játékot! -
#137 -
xido #136 Amit aztán majdnem ki is forgattak szépen,hogy már rá se ismerünk:)) -
bunny #135 Van benne tutorial, nem gondoltál még arra, hogy esetleg megtanuld a játékot?
Mi előnyben vagyunk, mert játszottunk az ősével a witcher 3 -ban. -
Daermon #134 Elég könnyen tanulható, ugyhogy sokan :) -
FartingSquirrel #133 Biztos passzoltál. :) -
DarkBlade #132 Ennek a játéknak mi értelme van? Ki tud ezzel játszani? Kipakolom a lapokat, azt semmi nem történik, nem támadnak, a gép persze támad, vesztek és vesztek és ez folytatódik. -
Niflheim87 #131 Szóval senkinek sincs véletlenül egy plusz kódja irtam nekik hogy már több hete várom az értesítőt, de azt irták várjak tovább mert hullámban hivják be a játékosokat...:( -
#130 Én kettő vagy három mecccset toltam, azóta se időm, se kedvem nem volt. -
Daermon #129 :D -
#128 20-ból 0 győzelem le is töröltem ezt a szart. Értelem nincs, hogy 1 lappal a semmiből nyerik a játékot. 64 pontom van, lerak két lapot és a semmiből 74 lesz neki. Biztos. Az alap decket szart nem érnek. Lv20+ ellenfelek ellen tesz be állandóan. -
Niflheim87 #127 Hali! Valakinek nincs véletlen egy feles kódja sajnos én még mindig nemkaptam meghívót pedig már jórég beregiztem:( -
Daermon #126 Akkor hajrá! :) -
Evoluti0N #125 Végre kaptam béta kulcsot. -
Daermon #124 Volt időm kicsit Gwentelni. Monster és Northern kicsit OP :D Skelligével egyszer találkoztam.
Viszont most csak azértis a Scoia'tael teszteltem jobban.
Nem volt könnyű jó paklivá faragni, de azért egész hó lett. Alább a YT link:
-
xido #120 Amennyire emlékszem,ne a keretet nézd,a bal sávban felül a..nem is tudom..zászló,palást..annak a színe számít,bár ne rikító színeket várj...és van olyan lap,amivel az aranyt le lehet butítani.. -
#119 Ott nekem soha nem sikerült elég szörnyet összegyűjteni és mivel tudtad az első vereség után, hogy ki ellen tolod időjárás kártyákkal simán uralható volt a meccs meg a Villethmert vagy mivel, ha volt belőle több.Esélye nem volt az MI-nek, volt, hogy mindkét körben szarrá aláztam. Tökmindegy, hogy mit spamelt ki, időjárás kártya után erőtlenek voltak, míg a hősők meg sem érezték. A villeth, és a spell, ami legerősebbet leszed az egyszerre irtott le egy rakás kártyát. Itt random jön az ellen és vannak weather általt csak tápolt szörnyek...
Az sem vágom, hogy Geralt arany keretes, de nem lehet rá így elnyomni a tárgyat, ami Witchereket boostol. Van nem arany keretes Witcher card is? -
bunny #118 Szerintem jelenleg a legizgalmasabb a Skelliege, ha tudsz vele játszani. A játékban is tetszett. -
xido #117 a nagy játékban is az volt..simán szétaláztak vele bármikor :) -
#116 Két játékra volt időm. Nevetségesen OP-nak tűnik a monster frakció. -
#115 Felrakom, de tuactszám játszani nem lesz vele időm. A szőlő nem volt savanyú. -
Daermon #114 Ez jó volt :D -
bunny #113 Na most akkor van rá időd vagy nincs vagy csak savanyú volt a szőlő? Költői kötözködős kérdés volt :) -
#112 Hoppá, érkezett levél a closed betához. A fura annyi, hogy spam könyvtárba kaptam. Általában simán törlöm azt a könyvtárat, de most megnéztem. Megérte. :) -
#111 Úgysincs rá időm, nyáron lett volna egy kevés... -
#110 Hát ez nagyon jó volt :D
Monster paklis ember ellen játszottam, első körben mindketten kiraktuk a díjnyertes tehenet. 14-11-nél passzolt, én még leraktam egy kártyát, és megnyertem az első kört. Ezután jött a monster pakli képessége, miszerint egy kártya random a táblán marad nála. Na melyik volt az? Hát persze, hogy a tehén. Rögtön ragequit :D -
#109 Azt nem is láttam, hogy ore-ért is jár hordó, csak a pénzes opció tűnt fel.
Ezt a játékot amúgy ki kéne adniuk majd mobilra is, arra egyszerűen tökéletesnek tűnik. -
DantesHUN #108 Ore-ért vehetsz ilyen hordót amiben kapsz véletlenszerűen kártyát-( igazi pénzért is vehetsz)
scrap-ért zöld cucc, csinálhatsz kártyát. Egy jó kártya sok száz scrap. -
#107 A kártya csináláshoz folyamatosan nyerni kell a köröket, hogy kapjak olyan zöld valamit? Amit a meccs végén ad scraps, az mire jó? 100 olyan egy zöld valami? -
Rony94 #104 Itt azt írják hogy 2017 tavaszáig tervezik. -
Daermon #103 Első meccsem mondom megörökítem :)
-
#102 Még ne add fel, így is több embert hívtak mint tervezték, örülhetünk, hogy nem dőlt be a szerver :D
Meddig terveznek zárt bétázni? -
bunny #101 gog-on ha valaki gondolja vegyen fel friend-re, és kipróbálhatjuk azt a pontot is. bunny.hu