1026
  • Daermon
    Én a végét már felvételről majd :D
  • Mephike
    Nos akinek van ideje, az elődöntőket és a döntőt mindenképpen nézze meg, simán megéri. ;)
  • Mephike
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kétlem, hogy Trump átjönne GWENT-ezni, gondolom már a színfalak mögött átvette a csekket a mai szereplésért. :)
    Viszont a verseny jól me lett szervezve, én vártam pár bakit, de eddig semmivel sem rosszabb, mint egy HS verseny.
  • Daermon
    Ez igazából a Gwentnek is jó és neki is lesz motivációja a Gwent felé
  • Mephike
    Jobban játszott, mint azt vártam, de hiába ismert játékos HS-ben, itt azért meg lettem volna lepődve, ha döntő közelébe jut.
  • Daermon
    Trump nem húzta sokáig :D
  • Mephike
    Indul a móka :)
  • Daermon
    Na akkor meglesem :)
    És közeledik a nyilt béta is.
  • Mephike
    Holnap akkor délután jön a GWENT Challenger esemény. ITT lesz nézhető délután 3-tól.
  • qetuol
    azért nem csak a húzás az egyetlen random faktor :) vannak lapok, amik az RNG-re épülnek.

más: nekem például pont az tetszik (vagyis inkább tetszett), hogy az egész játék mechanikája arra épül, milyen lapjaid vannak a kezedben és milyen sorrendben rakod ki. éppen ezért a játék gyorsabb volt, mint a HS, mert nem kellett eldönteni kit támadj, célozz, csak azt, melyik lapot játszd ki. ez persze megváltozott, amikor behozták a targetelést :/
  • Mephike
    Nekem mivel olvasom most a witcher könyveket és a 3. részt végigjátszottam, most pedig az első két rész van tervbe véve, a lore ismerete miatt jobban bejön, mint a HS. Maga a kártya mint játék kábé egálban van, de kétségtelen, hogy mivel a gwentben gyakorlatilag a húzás az egyetlen random faktor sokkal kiszámíthatóbb a játék. Egyetlen hátránya van, hogy kisebbb a lapkészlet, de ez érthető.
    Nagyon drukkolok a játéknak, mert a HS-nek is jót tenne egy rivális.
    Amúgy érdemes kockulni vele, ahogy Szerzetes89 írta a #154 hsz-ben, meghálálják a fejlesztők a bétázást.
  • Daermon
    Majd próbald ki, mert nagyon jó lett. Amint live lesz tuti rákockulok :D Addig visszafogom magam, ugyhogy csak módjával bétázok :)
  • Madi92
    Próbáltam nézni, de így, hogy alig ismerem a lapokat, nem sokat mond. :D
  • Daermon
    Ennyire nem kötik le az elnöki kötelezetségek? :D
  • Mephike
    Trump készül a 100k dolláros versenyre. Érdemes nézni, hogy miként játszik esténként.
  • DrokOne
    Ha netan valakit meg erdekel akad 3 beta kulcsom... pm es kuldom first come first serve alapon :D
  • Daermon
    Elkelt.
  • Daermon
    Jött béta kulcs és még van 2db-om, kell valakinek?
  • Daermon
    Mobilos pletyka
    Én nagyon értékelném. :)
  • Daermon
    Gwent Index cikk :)
  • Mephike
    Hi! Van magyar weboldal a témában? Illetve ha nincs, akkor melyik külföldit ajánljátok. Köszönöm a válaszokat, és bocs ha ez túl gyakori kérdés lenne itt.
  • wedge31
    Gwent - hétvégén PS4-en is kipróbálhatjuk
  • qetuol
    azért aki bétázott és nem költött, az is előnyben lesz, mert kap kegeket rank és lvl alapján. plusz lesz már tapasztalata a játék terén, tehát gyorsabban fog haladni.
  • Icegrind
    Hát valamilyen szintű ranked reset nyilván jönni fog időnként, mint minden más competitívnek szánt kártyajátékban. Hisz ha nem így történne akkor folyamat azok ülnének a ladder tetején akik már elég ideje játszanak,de nem feltétlen ők a legjobbak. Ehhez nem kell a wipe.
  • Niflheim87
    Én a jó hírt amugy arra értettem, hogy mindenki 0 szintről kezd meg 0 pontal. mert most hiába töröm magam ugyse érem utol a toppon lévőket mert én csak nemrég kaptam kulcsot valaki meg már több hónapja nyomja és van 500-1000 csatája meg 4-5 ezer pontja.
  • Icegrind
    Akkor megpróbálom máshogy leírni. Aki nem bétázott és költ rá az ofc előnyben lesz,aki bétázott és költött rá az visszakapja a kegeket tehát előnyben lesz. Tehát aki f2p és összeszedett egy nagyobb lapkészletet closed béta alatt annak a wipe egyáltalán nem jó hír, hisz ő mindent veszít és ezáltal hiába játszott jó ideje, hátrányba kerül azokkal szemben aki fizet. Ennek az egésznek az lenne az értelme, hogy a régi és az új(aki nem jutott kulcshoz) f2p játékosok ugyan onnan induljanak. De jelenleg ez értelmetlen,mert a closed bétában mindenki szerezhetett kulcsot pár perc alatt, tehátnem igazánlátom okát annak, hogy kiszúrjanak azokkal akik nem költenek és closed bétában kezdtek. Jön egy kis kárpótlás, de ettől még mindig nem látom a wipe értelmét a fent leírtak miatt és azt sem,hogy ez miért lenne jó hír.
  • Szerzetes89
    Ha két vagy több kártyának egyező az értéke, akkor random választ egyet.
  • Niflheim87
    Mondjuk a scrap-et sajnálom már összejött pár ezer... amugy mit jelent ha egy kártyán az van irva: Ties are resolved randomly?
  • Daermon
    Aki nem bétázot az is vehet egyből hordót, ugyhogy nem lesz előnyben a bétás se.
  • Icegrind
    Aki költ rá az azonnal hatalmas előnyből indul, aki closed bétában költött rá, az is. Persze érhető, de azt nem értem mi ezen a jó hír :D
  • Niflheim87
    Na ez egy jóhír:)
  • Szerzetes89
    Ha véget ér a Closed Beta, akkor tiszta lappal kezd mindenki, tehát elveszik az összes scrap, ore és persze az összes kártyád (kivéve a Premium Geralt kártya)

• Niflheim87
    Amugy ha véget ér a closed beta megmaradnak a lapjaink vagy visszakapjuk keg-be vagy craftos anyagba?
  • Szerzetes89
    Gwent változások
    Szerintem felesleges most tanácsokat kérned, hiszen az új patch teljesen átszabja majd a játékot. A teljes listához nézd meg az itt található videót is. Megjelenési dátum: hamarosan.
  • Niflheim87
    Sziasztok! Van aki játszik aktivan és tudna segiteni egy kicsit egy scoiatel deckben? ja és láttam hogy lesz új patch rengeteg változással valaki tudna adni egy linket a változásokról? és kb mikor jön az új patch?
  • gebali
    Egy pár kör a Nilfgaardi paklival
  • tutyimutyi2
    Launcher alatt a GoG launcher-re gondolsz?
    M e az nem hajlandó elindulni mert hiányzik 1 dll fájlom ami egyik napról a másikra tünt el és aminek megjavításához C++ 2015-öt kéne újratelepíteni az meg fojton azt írja ki hogy Failed meg valami kis hibakód...
  • Anthrax
    köszi szépen
  • Icegrind
    béta kulcs

Én innen szereztem, úgy kb 2perc keresés volt a googleben,majd 1-2perc a folyamat.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.03.15. 08:00:46
  • Anthrax
    Szedd le a GoG oldaláról a launchert, és ott tudod aktiválni. Nincs véletlen még egy kulcsod ?:)