1026
 • Daermon
  #1026
 • Mephike
  #1025
  Rankedet játsszál, mert non-rankedbe azzal sorsol össze, aki éppen szabad és játszani akar. Nem tudom, hogy mi a kedvenc factionöd, de nézz körül a neten, és csináld meg azokat a lapokat, amik kellenek. Egy kiegészítő egy meglévő decken kb max 3-5 lapot módosít.
  Ha fejlődni akarsz, és nyreni is, akkor rankedre kell menni.
 • Cassell
  #1024
  Már hetek, hónapok? óta leuninstalláltam mikor kijött a Homecoming akkor tiszta jó volt a monster deckemmel egész szépen lehetett haladni aztán kiegről kiegre egyre kevésbé... mikor zsinórban hat bukó meccs és társai akkor fájó szívvel de ment is az uninstall a hivatalos fórumot néha szoktam még olvasgatni de ott is látszik, hogy sokaknak megtelt a hócipőjük.
 • Daermon
  #1023
  Pakliért fizetsz, hogy mi nyílik belőle az más dolog. Minden kártyajáték ilyen, ráadásul tudsz paklit venni ingame valutáért is. 40 óra meg nem olyan sok.
 • caps lock
  #1022
  Talán még egy játékra sem volt ennyire igaz a "pay to win" modell. Nem értem hogy egy ingyenes játéknál milyen alapon sorsolják össze az embert olyanokkal akik fizettek az erősebb lapokért? El kellene különíteni a két tábort, mert így esélytelen az egész. Hiába fektettem bele 40+ órát ha alig van jobb paklim mint a kezdő, más meg alig játszott, de megvette a legerősebb lapokat és könnyedén elver. Gusztustalan az egész és igazságtalan. Nem számít semmit a tapasztalat, csak az hogy mennyit költesz. Pénzért megvehető minden. Szívesebben játszanék a gép ellen de az meg rettentő ostoba és semmi kihívás nincs benne. Csalódtam a CD Projektben, nem vágytam többre mint egy kellemes kis gwentre, ne legyen se túl nehéz, se túl könnyű, de adja meg a siker lehetőségét azoknak is akik nem hajlandók valódi pénzt ölni a játékba.
 • caps lock
  #1021
  Most igyen Card Keg és The Witcher: Enhanced Edition jár ha feliratkozol a GOG hírlevelére.
 • Daermon
  #1020
  Zsír :)
 • Mephike
  #1019 • Daermon
  #1018
  Jön Novigrad
 • Cassell
  #1017
  Kb ugyanazon a szinten mozgunk én még 16-os vagyok a 2. körben de rank 19 én sem nyerek egy rohadékos meccset sem persze nem is minden nap játszok de ma is kettőből semmi pénteken egyből semmi...most lehetne lenézni netdecket de eddig sem tettem és mégis haladgattam most meg kifejezetten kezd idegelni, ha van spore pont nem arra játszik az ellenfél mikor nincs akkor persze agyonbuffolja egyik kártyáját ááá megyek inkább sört inni
 • hawkie22
  #1016
  Egy kérdés. A mostani Leader Challenge-ben Anna Henrietta-t választottam a Nilfgaard frakcióból. A 3. "résznél" járok, ahol 5 kártyát kéne kreálni a képességével, de egyszer se adja be a questnél. Pedig már lejátszottam vagy 5-6 meccset, mindegyiken használtam a képességét, de még mindig 0/5-ön áll a számláló. Bug? Vagy speckó körülményeknek kell teljesülni, hogy beadja?
 • hawkie22
  #1015
  Mit ne mondjak, nagyon nem tudok haladni az új metában. Rank22-ön ragadtam, akármilyen paklival is megyek, kikapok. Pedig a Northern Realm kivételével minden frakciót kipróbáltam. :) De valahogy az ellenfélnél mindig ott az a lap a 3. körben, amivel nyeri a meccset. Nem mondom, hogy minden lépésem rendben van, vannak még rendesen missplay-eim, de akkor is, 6 vesztett meccs zsinórban a mai eredményem, tegnap este 3 zsinórban vesztett meccs után kapcsoltam ki. Így nem poén, ráadásul így az XP se jön annyira, 18-as szintü vagyok a 2. körben, az elsö lvl60 már megvolt.
 • hawkie22
  #1014
  Én megvettem elövételben a 40-paklis csomagot, meg utána még ore-ból jópár csomagot. Össze tudtam rakni egy vámpíros Monster decket, egy driádos Sco'iatel paklit, de amit most nagyon szeretek és megy, az egy midrange controlos Nilfgaard Anna-deck. Mellette futtatok még egy Bearmaster Skellige paklit, de azzal még csak 2-3 meccset játszottam, 100%-os nyerési eséllyel (ez mondjuk netdeck, bevallom derekasan). :)
 • Cassell
  #1013
  Eléggé nem áll össze egyelöre a kieg ota a paklim 16 rol ugyebár visszatett session elején 20ra de tegnap zsinorban 4 loss hogyaza oké alig van még lapom a crimson curseos kártyákbol de amivel szépen lépegettem monster paklim most egyáltalán nem működik pedig az ellenfeleknél sem látok tul sok uj lapot ez a banishos vámpir gyakori szegény rhuedinnek kampo is egyböl...
 • hawkie22
  #1012
  Legyek eretnek, de én örülök neki. Családból kifolyólag sokszor nem jutok géphez, de idöm viszont lenne, így ez a gondom megoldódni látszik. :)
 • Daermon
  #1011
  Ahogy várható volt: jön mobilokra is :)
 • hawkie22
  #1010
  Ja így oké. Én sajnos jópár olyan helyre raktam pontokat, amiket késöbb megbántam. Így most keresem azokat az öcsiket, amiket a legegyszerübb megcsinálni.
 • Mephike
  #1009
  A Homecoming bejövetele óta gyűjtöm a reward pontokat, és nem költöttem nagyon semmire se eddig.
 • hawkie22
  #1008
  Még egy kérdés, lehet, hogy noobnak tünik. Megcsináltam rankeden a 6/6-os kört, a 12/12-es kört meg a 24/24-es kört, már a 2. 24-es körnél járok, 5/24, de nincs reward környerés esetén. Se érc, se pont, se semmi. Ez normális?
 • hawkie22
  #1007
  Hogy jött össze neked 51 reward pont? Nekem most is még csak 11 van és még csak az elsö serleget nyitottam meg (játssz 5 szezonmeccset). :)
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.03.04. 17:47:02
 • Mephike
  #1006
  El kell jutni a serlegekig, majd megnyitod a serleget, és megcsinálod a küldetést. Azt, hogy a küldetésben hol jársz látod a napi feladatok daily quest rész alatt.
 • hawkie22
  #1005
  Köszi. Egyébként meg kell nyitni a serlegeket ahhoz, hogy megcsinálhasd öket? Mármint az adott ágon el kell jutni a serlegekig vagy elég, ha csak játszom a szezont? Ez nem teljesen tiszta a cikkböl.
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.03.04. 14:51:16
 • Mephike
  #1004
  Szia! Két nap alatt meglett a hátlap nekem. Igaz volt elegendő reward pontom, és még maradt is. A hogyan kérdésre itt a válasz. Jó játékot.
 • hawkie22
  #1003
  Egyre jobban tetszik a játék, meg az is, hogy foglalkoznak vele. Elvileg márciusban jönnek újabb lapok, a mostani szezon a macival mondjuk annyira nem jön be, de akinek tetszik, játsszon vele, én rankedezem. :) Az is tetszik, hogy kisebb kényelmi funkciókat is tesznek bele, most pl. hogy a kör végén nem kell mindig az End turn gombra kattintani. Nem nagy dolog, de meggyorsítja a dolgokat. Egyébként egy kérdés: hogy a fenébe lehet a szezon végéig összehozni, hogy meglegyen a hátlap? Vagy akár a szezonos ágon a vége? Annyi reward pont kell hozzá és ennyi öcsi nincs a világon. :) Meg szintlépésböl, illetve környerésekböl se jön össze ennyi vagy igen? Mondjuk még csak lvl57-en vagyok.
 • Cassell
  #1002
  Na itt az új szezon az előzőben tegnap sikerült pont 18-as szintre feltornásznom magam a hármas winning streak nagyot tud dobni... ez az új medvés mód a ranked mellett elsőre elég baromságnak tűnik. Márciusban ha jól olvastam jön kieg is új lapokkal ilyesmi.
 • hawkie22
  #1001
  Egyébként én is azt vettem észre a patch óta, hogy nehezebb nyerni. 5 különféle paklival nyomom, de ritkán érek el win streak-et sajna. Nekem eddig rank 19 a legjobb eredményem, igaz január elején tértem vissza, azelött csak a bétában játszottam kicsit. :)
 • Cassell
  #1000
  Amióta bejött ez a februári patch, hogy nem lehet rankot visszabukni mintha nehezebb lenne feljebb lépdelni... egész kemény meccsek vannak már rank 24-25-ön is - na nem mintha nem csak 21 lenne a highestem:D
  Viszont alig van már meccs után GG konkrétan mikor nyerek utolsó körben rage quitolnak 10-ből 8-an akkor hova nyomjak mikor meg vesztek akkor meg ha passzolok még van 1 lapom de már látom kakukk csak leteszi meg buffol meg minden mikor ha csak sima passzot nyomna akkor is nyer na az ilyennek meg én nem GG-zek...

 • Szerzetes89
  #999
  Már itt vannak, 5 új Leader jött, márciusban pedig még több jöhet állítólag. Én csak pár meccset mentem eddig, kipróbáltam Eldaint és Ardalt, illetve elköltöttem a Reward pontjaimat a disznós avatarra, boardra. Teljesen megérte!
 • Daermon
  #998
  A Homecoming szerintem jó lett nagyon. Azóta meg balancolgatnak, meg új leaderek is jönnek most.
  Bár december óta nem toltam, mert nincs időm erre is :D
 • Szerzetes89
  #997
  Nekem sem sikerült még több, bár HC óta nem próbáltam Új patch hogy tetszik, srácok?
 • Daermon
  #996
  Ilyen az aréna :D ez a lényege. Nekem is 5 vagy 6 volt eddig a max.
 • hawkie22
  #995
  Sziasztok! Adjatok már légyszi tanácsot, mi a fenét csináljak arénában? Akármilyen paklival is megyek, sose tudtam eddig 4-nél több gyözelmet összehozni. Pedig a lapok nem rosszak, bár a leaderekkel nem vagyok teljesen megelégedve, amiket kapok.
 • hawkie22
  #994
  Én most kezdtem el megint, a beta alatt nem nagyon jött be a játék, de most a változtatás után nagyon élvezem live-on. Megvettem a Thronebreaker-t is, az is tetszik, mellette megy a Witcher 3 (még sose vittem végig), igazi Witcher-lázban égek. Összeraktam egy net deck alapján egy monster decket, pár kártyát megváltoztattam benne, jelenleg 10-es win streakem van vele. :) Igaz, még csak Rank 22-ön vagyok, még egy gyözelem és R21.

  Grafika pofás, a leaderek képességei jobbak szerintem, mint a beta alatt voltak, jobb, hogy csak két sor van, nem 3, csak azt sajnálom, hogy a reward book-ot nem lehet resetelni. Sajnos két olyan fára is raktam pontot, amiket nem használok, csak a béta alatt használtam a frakciókat, most jól jönnének azok a pontok a monster ágon. De hát ennyi baj legyen, kezdök hibája. :)
 • Daermon
  #993
  Jó de a Witcher triónak kellett is a nerf :D
 • Cassell
  #992
  Köszi!
  Így már világos, bár mintha egyik meccsen 4-et a másikon meg csak 3-at tudtam cserélni Fortess Kinggel vagy kivel... na most meg néztem első ranked matchet nyertem is aztán nézném mennyi kell hogy 30-ról elmozduljak, látom ugyanannyi wtf? Ja hogy level 25-nek kell lenni, hogy számolja a matcheket az még odébb van így 16-osként - azért az ellenfél sem volt ezzel tisztába mert ő meg csak 9-es volt... Mondjuk most variáltak a patchel csomó kártyát, a vesemires trió is már "csak" 9 -et ér az eddigi 12-ről.
 • Szerzetes89
  #991
  Hello there!
  Mostantól minden Leader külön számmal rendelkezik, tehát van, akivel egyszer tudsz cserélni, mással pedig többször. Deckbuilder menüben megnézheted, mennyi van a Leadereknek alapból. Már nincs olyan, hogy körönként kapsz plusz lehetőséget, egy fix, Leadertől függő számod van, amit bármikor elhasználhatsz, tehát akár egyszerre, vagy felosztva 3 menetre is. Aki pedig először kezd, az kap +1-et.
 • Cassell
  #990
  Ahoy hoy!

  Mi az istentől függ, hogy mikor tudsz körök között replacelni cardokat? Eddig azt néztem, hogy aki veszt az cserélhet de most első körben elvertem level 11-esként a level 51-es és aztán mindkétszer ő cserélhetett a 3. körben konkrétan csak egymás erősítő lapok voltak a kezemben meg egy szörny így sima zakó... szóval ezt mi alapján számolja? Meg az elején hogy ki kapja a +5 boostot akkor már az is érdekelne....
 • Mephike
  #989
  - "Nincs külön Keg Open gomb a főmenüben, hanem csak a shopon keresztűl tudsz bontogatni. Apróság, de bosszantó kicsit."
  Kattints a jobb felső sarokban az erőforrásoknál a hordóra, és már nyithatsz is.
  - "A locked és resilent kijelzés régen jobb volt, így nehezebben látható"
  Várhatóan a decemberi updattel visszakapjuk a régi nagy lánc effektet, ami az egész lapon látható volt.
 • Daermon
  #988
  No sikerült belevernem jó 10-12 órát a napokban, ranked meg aréna is.
  Összeségében nagyon jó lett a live a bétához képest, minden téren:
  Pro:
  - Grafika javult
  - Átláthatóbb az egész játékmenet
  - A mechanikák mások, régi/és újak is vannak. Megszokja az ember akkor jó.
  - Az ellátmány miatt jobban kell figyelni a pakli összerakásnál (ezt utáltam elsőre, de rájöttem, hogy igy jobb a játék)
  - Reward point system megint csak jó lett
  - A gameplay javult, sokkal kiélezettebb mecseket lehet vívni a változások miatt
  - A Leaderek jobbak/hasznosabbak
  - A Thronebreaker nem ad igazi előnyt
  - A különböző boardok és leader skinek jópofák

  Kontra:
  - Balance még nem tökéletes, de ez orvosolható (már volt is Artifacf kártya nerf, ami kellett is nagyon)
  - Nem tudom, hogy bug-e, de sokszor nincs kártya cserélés a kör után (ha van tactical advantage, ha nincs).
  - Nincs külön Keg Open gomb a főmenüben, hanem csak a shopon keresztűl tudsz bontogatni. Apróság, de bosszantó kicsit.
  - A locked és resilent kijelzés régen jobb volt, így nehezebben látható
  - A meccs utáni ranked pontok (mennyi kell a következő rankhoz) kijelzése átláthatóbb volt régen
  - Rank 25től lefele mész előre, mint a HS-ben. Nekem jobban tetszett, hogy 1-től felfele lépkedtél. De ez csak ilyen kényelmi dolog.

  Hirtelen ennyi jutott eszembe, de összeségében nagyon jó irányba változott a dolog.

 • jarlaxxe
  #987