Szivárognak az iPhone 7 részletei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem személyeskedtem. Egy.
Kettő, mikor kijött, már elavult volt a kamera. Sötétben nem volt rossz, már amelyikben működött.
Én megértem, hogy szerinted köröket ver az iphonera, viszont a net tele van elégedetlen átvert felhasználókra.
http://androlib.blog.hu/2013/05/16/a_htc_one_tipushibai_mielott_megveszed_jobb_ha_felkeszulsz
Ezeket leírtam, látom writte only tesó...
Iphone-nak nem volt éle, amivel megkarcolta az arcod. HTC-nek volt.
A másik, a piac beárazta a HTC-t, a csőd szélén táncol a cég évek óta. Ha olyan jó telefont csináltak volna, akkor nem itt tartana a cég.
A Samsung tud egyedül a csúcstelefonjaival ellenfele lenni a Iphone-nak. Sőt már kezd is szép lenni. Persze ha nem lopnák el a dizájn egy részét.
https://www.google.hu/search?q=samsung+edge+iphone+6+bottom&espv=2&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiTxrvEq6jNAhXICiwKHf6-A5kQ_AUIBigB#imgrc=OBcrdpSoEQCXyM%3A
Majd ha megy személyeskedés nélkül is, megy érvekkel, meg tényekkel, akkor nagyon szívesen beszélgetek veled. De addig fröcsögés, amit mondasz, és egy olyan terméket istenítesz, aminek 80%-a gyártási hibás volt.
Kettő, mikor kijött, már elavult volt a kamera. Sötétben nem volt rossz, már amelyikben működött.
Én megértem, hogy szerinted köröket ver az iphonera, viszont a net tele van elégedetlen átvert felhasználókra.
http://androlib.blog.hu/2013/05/16/a_htc_one_tipushibai_mielott_megveszed_jobb_ha_felkeszulsz
Ezeket leírtam, látom writte only tesó...
Iphone-nak nem volt éle, amivel megkarcolta az arcod. HTC-nek volt.
A másik, a piac beárazta a HTC-t, a csőd szélén táncol a cég évek óta. Ha olyan jó telefont csináltak volna, akkor nem itt tartana a cég.
A Samsung tud egyedül a csúcstelefonjaival ellenfele lenni a Iphone-nak. Sőt már kezd is szép lenni. Persze ha nem lopnák el a dizájn egy részét.
https://www.google.hu/search?q=samsung+edge+iphone+6+bottom&espv=2&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiTxrvEq6jNAhXICiwKHf6-A5kQ_AUIBigB#imgrc=OBcrdpSoEQCXyM%3A
Majd ha megy személyeskedés nélkül is, megy érvekkel, meg tényekkel, akkor nagyon szívesen beszélgetek veled. De addig fröcsögés, amit mondasz, és egy olyan terméket istenítesz, aminek 80%-a gyártási hibás volt.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Nem most high-end te szerencsetlen, hanem a maga koraban volt az, de minden tekintetben koroket ver az iPhonera meg ma is..(irtam ugyebar, hogy elso generacios..az mar nem tunt fel? Csak megy a write only?)
A gyengebbek kedveert ez: https://en.wikipedia.org/wiki/HTC_One_(M7)
Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.06.14. 17:23:59
A gyengebbek kedveert ez: https://en.wikipedia.org/wiki/HTC_One_(M7)
Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.06.14. 17:23:59
"kijailbreakelted az kb annyi, mint amikor az A beállításoknál kipipálod, hogy app telepítése ismeretlen helyről"
francokat
francokat
Az "alternatív ROM", mint a minőség csúcsa! Aztaqrva! :-D
Naaaa, azért az a felhasználói szabadság, amit az IP meg egy A mobil megvásárlásával a kezedbe kapsz az messze nem ua. IP-nél, amikor az IP-t garivesztéssel kijailbreakelted az kb annyi, mint amikor az A beállításoknál kipipálod, hogy app telepítése ismeretlen helyről, store-on kívülről. Ott még ilyenkor a rootolás szóba se került. Ráadásul a kínai gyártók nagyrésze azt is lexarja, ha rootoltad, a garit ua megadja. Sőt van eleve rootoltan árusított mobil is!
Támogatás meg? Ha rootoltam és van alternativ ROM, miközben a gyár már xarik a termékre az miért rosszabb, mint ha egy túlárazott, néhány paraméterében már eleve gyenge terméket támogat végkimerülésig, képességeihez mérten a gyártó?
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.06.12. 13:43:18
Támogatás meg? Ha rootoltam és van alternativ ROM, miközben a gyár már xarik a termékre az miért rosszabb, mint ha egy túlárazott, néhány paraméterében már eleve gyenge terméket támogat végkimerülésig, képességeihez mérten a gyártó?
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.06.12. 13:43:18
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az otthoni erőteljesen korlátozott mobilnetekkel meg aztán életképes a cloud.
Még mindig az offline tárolás a legegyszerűbb és leghasználhatóbb, cloud meg van a többire is...
Még mindig az offline tárolás a legegyszerűbb és leghasználhatóbb, cloud meg van a többire is...
Te szoftver fejlesztő vagy? Ha igen, akkor tudod, hogy nem zárt a rendszer néhány megkötéssel dolgozik.
A Google is jó hülye, hogy ez irányba halad, és csak akkor lehet rajta sok dolgot változtatni, mikor rootolod.
Majd kérlek írd már le ide annak az androidos gyártónak a nevét, aki 4 év szoftvertámogatottságot ad. Úgy tudom a Samunál is csak 2 év.
A Google is jó hülye, hogy ez irányba halad, és csak akkor lehet rajta sok dolgot változtatni, mikor rootolod.
Majd kérlek írd már le ide annak az androidos gyártónak a nevét, aki 4 év szoftvertámogatottságot ad. Úgy tudom a Samunál is csak 2 év.
Használjon zárt operációs rendszert a telefonján, akinek két anyja van, meg aki hülye. Már alapból ezért jobb az Android. Egy Apple eszköz vételével gyak. rácsatlakozol Tim Cook hímvesszejére 😊
LZ forever
Az usb-c-t tavaly vezette be az apple az új macbookon. És egységesítés nevében bevezetik a telefonokon, és a tableteken. Rosszat nem látok benne. Te?
SD slot nem kell bele, ha kell van icloud 50 giga havi egy euróért, plusz a mega 50 giga szintén. Akinek ez nem elég...
SD slot nem kell bele, ha kell van icloud 50 giga havi egy euróért, plusz a mega 50 giga szintén. Akinek ez nem elég...
Magyarázd már el, mitől high-end a HTC One, szívesen meghallgatom, az 5 évvel ezelőtti kamerája miatt, vagy illesztési hibák miatt, ami miatt jó pár ezer telefont visszahívtak? Vagy azért mert a ragasztó elengedte a képernyőt?
Lassan töltődik az aksi, nem jó a közelség érzékelő, nem működik a home gomb.
A net tele van a típus hibákkal.
Legalább valami értelmes telefont társítanál mellé.
A legtöbb hiba az iphonenál szoftveres szokott lenni, amit egy-két hónap alatt orvosolnak.
Ne röhögtess, mert fáj a hülyeséged.
Lassan töltődik az aksi, nem jó a közelség érzékelő, nem működik a home gomb.
A net tele van a típus hibákkal.
Legalább valami értelmes telefont társítanál mellé.
A legtöbb hiba az iphonenál szoftveres szokott lenni, amit egy-két hónap alatt orvosolnak.
Ne röhögtess, mert fáj a hülyeséged.
Nem a faszt nem.
Nagy lehet a baj eladások terén, ha mindezt meglépik, és még usb c-re is váltanak. Még a végén sd slot is kerül bele? 😄
Köszcsi! Akkor most már nem kell túlmagyarázni a sznobfon kérdést. 😉
A lenovó most jött ki egy 4K AR telóval 150 ért. Alma7 még fasorba sincs borítékolva 300 rongy lesz és talán a pletyik felét beleteszik.
Szal érted haragszom elvtárs nem ellened!
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.06.10. 13:03:54
A lenovó most jött ki egy 4K AR telóval 150 ért. Alma7 még fasorba sincs borítékolva 300 rongy lesz és talán a pletyik felét beleteszik.
Szal érted haragszom elvtárs nem ellened!
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.06.10. 13:03:54
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hiszed vagy sem, iPhone 6-osom van es szinten hiszed vagy sem, eletem 2. legrosszabb vetele..hihetetlenul otvar es igenytelen telefon. Szerintem, aki isteniti, az meg az eletben nem fogott a kezeben high-end telefont es ezert hiszi, hogy az iPhone olyan szuperjo..hat 1 Nokia Lumia 520-ashoz kepest valoban az...De pl 1 1. generacios HTC One-hoz kepest siralmas..
Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.06.10. 11:45:33
Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.06.10. 11:45:33
Tessék mondani Nokia E52-vel beszállhatok a versenybeeee?
Bírom, hogy utálkoznak az iPhone ellen. Csak az a furcsa, hogy az apple felhasználók nem fikázzák az androidos készülékeket nem úgy mint fordítva. Kíváncsi lennék ez titkon irigységből fakadhat?
Szerintem kurvára tökmindegy, hogy ios vagy android.
Mindkettővel lehet telefonálni és programokat futtatni.
Az androidnak jobb a gui-ja, de nem olyan óriási a különbség.
Mindkettővel lehet telefonálni és programokat futtatni.
Az androidnak jobb a gui-ja, de nem olyan óriási a különbség.
iPhone csak az idiotaknak valooo ! !
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Cukik vagytok, hogy már a pletykákra is véres szájjal ugratok! :-)
Dejóóóó!!!!!! Már kellett mint mókusnak az erdőtűz!
De vegyétek, vigyétek, fogyasszátok teli pofával, a tavalyi már úgy is végérvényesen elavult és nem trendi, csak ezzel lehet megjelenni az utcán, mert ha nincs meg, akkor teljesen érdektelenek és unalmasak és közhelymentesek lesztek.
De vegyétek, vigyétek, fogyasszátok teli pofával, a tavalyi már úgy is végérvényesen elavult és nem trendi, csak ezzel lehet megjelenni az utcán, mert ha nincs meg, akkor teljesen érdektelenek és unalmasak és közhelymentesek lesztek.