8
-
tom_pika #8 no de tényleg... van az egész Alice témának értelme? vagy csak öncélú agymenés? -
Ender Wiggin #7 Valószínűleg igen. De ettől még sikerülhetett pemanensen tönkretenni Depp karrierjét. A csajéről nem is beszélve (már ha egyáltalán volt neki karrierje). -
Gauge #6 Az nem botrány, hanem szokásos lehúzása a pasiknak/férjeknek. Sok ott a ribanc. Ennyi. -
Ender Wiggin #5 Amerikában Depp botránya is befolyásolhatta... -
Szefmester #4 Voltak reklámjai, sőt még hogyan készült műsor is. Na meg ne felejtsük ki hogy egyik adón reklám helyett interjúkat adtak a szereplőkkel. :D -
Zsoltee_a_bator #3 Az elso resz minosege sem hasznalt nagyon gondolom. -
zetortraktor #2 Mesélj, miből gondolod, hogy valaki csodálkozik? Vagy miből gondolod, hogy a forgalmazó úgy döntött, hogy inkább nem reklámozza a termékét? Elég Mórickás, hogy "én nem tudok róla" = "nem reklámozták". Ennyire egész nap a tévén lógsz, hogy meg tudod ítélni? Bőven van plakátja, gyerekcsatornákon is mennek a reklámjai.
Egyébként is, mi ez az elmaradottság? Manapság utcai plakát vagy televíziós reklám kell ahhoz, hogy valamiről értesülj? Tele van a net hírekkel róla (már vagy egy éve), egy csomó előzetest is látni lehetett, tippre csak a magyar előzetesek vonzottak több tízezer megtekintést, az angolról nem is beszélve. Stb. -
#1 Én konkrétan azt sem tudtam, hogy már a mozikban van. Se egy TV spot-ot sem egy plakátot nem láttam. Ha nincs valami reklámozva akkor nincs min csodálkozni.