Sebezhetővé teszik a notebookokat az előre feltelepített szoftverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csúcsot szerintem a HP tartja 😊 Koszos tintasugaras nyomtató, telepítő kiírja, szükséges hely a lemezen: 600 Mb. Hát anyádat..... 😊 Persze ilyenkor érdemes a drivert kivadászni a cd-ről vagy netről és rögtön lesz belőle 600Kb
Nem rég vettem egy Lenovo G50-70 Ipad-ot amikor megérkezett az első dolgom volt formatálni és újra telepíteni és semmi probléma nincs idáig.Remélem nem is lesz.
Egyes MSI alaplapok Killer Ethernet portjához van nagyon fasza windows driver, ami felrak még valami bloatware fos csomagütemező progit is ami úgy belassítja a netet hogy laggolni fog a játék meg a voip is akad, úgy h nem megy mellettük semmi más. KIBASZOTT SZÉP MUNKA!!!
A gyártók csomó pénzt kapnak, hogy feltelepítik ezeket.
Gratuláluk. Vegyünk ASUS-t! Ettől a gyártótól az utóbbi jó néhány évben csak drága hulladékot láttam.
További probléma az, hogy amikor nem biztonsági kockázat, akkor is lassítja a gépet. A szegény felhasználó meg nem is tudja, hogy mennyit veszít vele.
Telefonok esetén még rosszabb a helyzet: Most volt itt egy lenovo K3 note, gyári állapotában fél nap alatt merült le, akadozott, és reklámokat nyomott.
CM12.1-el, fél nap alatt, wifiről frissen setupolva merült 25%-ot.
Egyszerűen nem értem a gyártókat, kinek jó ez?
További probléma az, hogy amikor nem biztonsági kockázat, akkor is lassítja a gépet. A szegény felhasználó meg nem is tudja, hogy mennyit veszít vele.
Telefonok esetén még rosszabb a helyzet: Most volt itt egy lenovo K3 note, gyári állapotában fél nap alatt merült le, akadozott, és reklámokat nyomott.
CM12.1-el, fél nap alatt, wifiről frissen setupolva merült 25%-ot.
Egyszerűen nem értem a gyártókat, kinek jó ez?