Valentin-napra Predator érkezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, de én még mindig megnézem kb 2 évente az első filmet, az annyira ott van. Van benne akció, horror, felszültség, némi rejtély, kemény csávók, akik poénokat is löknek, meg geci brutál űrlény. + a zene. + a "Nagypapi".
A 2. sajnos kis pénzből készült,d e én azt is szeretem, az AvP filmek elég szórakoztatóak, főleg a 2., amiben nincs szusszanásnyi idő sem, a Nimród-féle meg ugyancsak kafa, hozza az első rész hangulatát.
Mivel az eredeti készítő/író visszatér, én bizakodó vagyok.
A 2. sajnos kis pénzből készült,d e én azt is szeretem, az AvP filmek elég szórakoztatóak, főleg a 2., amiben nincs szusszanásnyi idő sem, a Nimród-féle meg ugyancsak kafa, hozza az első rész hangulatát.
Mivel az eredeti készítő/író visszatér, én bizakodó vagyok.
Kb. ez is úgy van, mint a Terminátor meg az Alien, ami a második után jött, azt jobb elfelejteni (nem, mintha a P2 nagy durranás lett volna, de még mindig jobb, mint bármelyik T és az A folytaknyása a második részek - post-cameron - után).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Remélem jó lesz...
Viszont 2018-ban Bálint nap nem hétvégére esik, A szürke sokadik árnyalata pedig aligha veszélyezteti a Predatort.
Miért, az eredeti, 1987-es film nem volt szórakoztató? Dehogynem. Macsó tesztoszteronmozi, dagadó izmok, vérfürdő a dzsungelben, Shane Black hülye pinás viccei, no meg tele van badass karakterekkel. Én mindig jól szórakozok, ha megnézem.
Akkor ez most egy reboot lesz? "Szórakoztató" Predator, már jól indul...