Szekeres Viktor

Valentin-napra Predator érkezik

Még várnunk kell egy keveset az új Predator-filmre.

A 20th Century Fox a napokban bejelentette pár új filmjének premierdátumát, s ezek egyike a Shane Black-féle Predator volt, melyet a stúdió 2018. február kilencedikére lőtt be, a majdani Valentin-hétvégére. Ez egyébként azt is jelenti, hogy elég kemény konkurenciával kell majd szembenéznie a horror-scifinek, hiszen ekkor kerül mozikban A szürke ötven árnyalatának harmadik része, valamint a Warner animációs stúdiójának új terméke is. (Febuár 16-tól pedig a Marveles Fekete Párduc.)

A Ragadozó (Predator) átdolgozásán, újragondolásán a Vasember 3 és a Halálos fegyver forgatókönyvírója, Shane Black dolgozott Fred Dekkerrel, s előbbi a rendezést is elvállalta. Amivel remélhetőleg jól járunk, hiszen az egyik producer a forgatókönyv nagy részét olvasta is, és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t.

Ha elkészül a film, akkor az a 6. Predator-jelenés lenne a mozikban, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Nem tudom, de én még mindig megnézem kb 2 évente az első filmet, az annyira ott van. Van benne akció, horror, felszültség, némi rejtély, kemény csávók, akik poénokat is löknek, meg geci brutál űrlény. + a zene. + a "Nagypapi".
    A 2. sajnos kis pénzből készült,d e én azt is szeretem, az AvP filmek elég szórakoztatóak, főleg a 2., amiben nincs szusszanásnyi idő sem, a Nimród-féle meg ugyancsak kafa, hozza az első rész hangulatát.
    Mivel az eredeti készítő/író visszatér, én bizakodó vagyok.
  • Ender Wiggin #5
    Kb. ez is úgy van, mint a Terminátor meg az Alien, ami a második után jött, azt jobb elfelejteni (nem, mintha a P2 nagy durranás lett volna, de még mindig jobb, mint bármelyik T és az A folytaknyása a második részek - post-cameron - után).
  • Jawarider #4
    Remélem jó lesz...
  • Zombee #3
    Viszont 2018-ban Bálint nap nem hétvégére esik, A szürke sokadik árnyalata pedig aligha veszélyezteti a Predatort.
  • Zombee #2
    Miért, az eredeti, 1987-es film nem volt szórakoztató? Dehogynem. Macsó tesztoszteronmozi, dagadó izmok, vérfürdő a dzsungelben, Shane Black hülye pinás viccei, no meg tele van badass karakterekkel. Én mindig jól szórakozok, ha megnézem.

  • Dewri #1
    Akkor ez most egy reboot lesz? "Szórakoztató" Predator, már jól indul...