61
Agony - irány a pokol!
-
#21 Agony - ilyen lesz az extra játékmód -
#20 Sztortrailert kapott az Agony -
#19 A PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re érkező Agony jövő hónapban, pontosabban május 29-én jelenik meg. -
silverchain #18 PC-n lesz cenzúrázatlan változat, a konzolos megmarad a gyerekeknek. -
yossarianHUN #17 Remek, végül is nehogymár túl durva legyen egy pokoljárós horrorjáték. Értem én, hogy üzleti megfontolás, de ehh... -
#16 Cenzúrázni kellett az Agonyt -
#15 Elhalasztották az Agony megjelenését -
Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel Core i3 3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 - 4 Core, 3.2 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Radeon R9 280 or Nvidia GeForce GTX 660
DirectX: Version 11
Storage: 17 GB available space
Sound Card: DirectX compatible
Additional Notes: System requirements may change during the development of the game.
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 1600
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Radeon RX 580 or Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
DirectX: Version 11
Storage: 17 GB available space
Sound Card: DirectX compatible
Additional Notes: System requirements may change during the development of the game.
-
#13 Pokoli előzetes érkezett az Agony című horror játékhoz -
#12 Agony - új traileren a pokoli horrorjáték -
#11 "Sokan az idei év végére tippelték a premiert, azonban nemrég hivatalosan is megtudtuk, hogy csak 2018. március 30-án jelenik meg a program PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.06. 20:57:03 -
AlucardHuN #10 Mi nem tetszett benne? -
endorphinz #9 ez a floating forest előzetes nálam nagyon mellément, már messze nem tetszik úgy a játék mint az előző gameplay videók alapján, amivel szerintem szimplán átvertek a fejlesztők
ja a vége 182,642 dolcsi lett
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.06.16. 18:52:45 -
#8 E3 2017: Agony - túlélés a pokol erdejében -
-
#6 Eléggé várós kis game ! -
Beteges egy cucc lesz az biztos... -
#4 Megvan a pénz bőven és még csomo nap van.
Ha jól olvastam aki 6.66$ fölött támogatta őket kapnak demo cd keyt steamre -
endorphinz #3 Ennyire beteg játékot nem nagyon láttam még (filmet sem) egyszerre visszataszító és zseniális, minden egyes helyszín rátesz egy lapáttal az előzőre. A kérdés az, hogy van-e a játékban 2-3 óránál több, $66,666-ből már $52,499 összejött, szinte biztosra vehető meglesz a kellő összeg. Mad Mind Studio név nem véletlen, állatok ezek :D
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.11.11. 03:41:43 -
#2 GC 2016: Agony - nyolc perc a pokolban -
#1 Agony - irány a pokol!
Formálisan is bemutatkozott az idén alapított Madmind Studio első játéka, az Agony.
A csapat első fejlesztésében egy meggyötört lelket alakítunk, akivel a poklok poklát járjuk majd végig.
Újabb versenyzővel bővül a túlélő horrorjátékok egyre szélesebb felhozatala. Az idén alapított, veterán fejlesztőket a soraiban tudó Madmind Studio ugyanis bemutatta első, belső nézetes horrorcímét, az Agony-t. A játékban a poklot megjárva kell múltunk darabkáit meglelnünk.
Agony Intro
A játék valamikor jövőre jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
info: Gamekapocs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.29. 20:58:15