61
Agony - irány a pokol!
-
robicarlos6 #61 Gamestarhoz is eljutott a hír
Az Agony univerzuma stratégiai játékkal bővül -
robicarlos6 #60 Agony: Lords of Hell – a pokol visszavár az erőszakos saga legújabb epizódjában -
Anonymusxx #59 "Csakhogy a pokol nem igazán arról híres, hogy este nyolckor már mindenki ágyban van, és kakaót szürcsölgetve valami Tom Hanks filmet néz. "
:D -
robicarlos6 #58 Succubus teszt - a pokol legmélyebb bugyrai -
JonasSandor #57 Na ez már jobban sikeredett úgynézem. -
robicarlos6 #56 Megjelent a Succubus!
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.10.05. 20:33:18 -
robicarlos6 #55 Késik a Succubus, az Agony erotikus, véres spin-offja, de itt a sztori trailer
-
#54 Ingyenes prológus érkezett az Agony spin-offjához
SUCCUBUS: Prologue Steam
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.25. 22:11:39 -
#53 Succubus - Újabb (18+) kedvcsinálót kapott az Agony folytatása
-
JonasSandor #52 pfujjjjjjjjjjjjj -
#51 Fellógatott csecsemőkkel és mellvillantással indít a Succubus új játékmenet-videója
-
#50 Oké, úgy tűnik lesz benne magyar nyelv, majd szólnak, amikor eljut a fordítási fázisba. -
#49 Majd kiderül, hogy ebbe a játékba is szeretnének-e magyar nyelvet, mert a legutóbbi levelemben ezt a kérdést megválaszolatlanul hagyták. -
#48 Succubus - elindult az alfateszt, teaserrel jelentkezik a pokol -
#47 Succubus - Korhatáros játékmenet videóval és gépigénnyel jelentkezett -
#46 Humblen bundlezva van. Az 1$-os részben ahol mellette van még 2 db játék. Kihagyhatatlan ajánlat! -
#45 Nem fogyott valami jól az Agony
Ez valóban rohadt kevés... Kanyarba sincs a többi horrorokhoz képest eladásban.. Humble havit neki -
#44 Steam-re bekerült a magyar nyelv, gy már lehet csapatni ékes anyanyelvünkön is
Már csak a humbleba kell bekerülnie és be is húzzuk -
#43 Succubus - jön az Agony akciódús spin-offja -
#42 Agony - mégis megjelenik a cenzúrázatlan változat -
silverchain #41 Na, másodszor is végigtoltam, röviden: az atmoszféra nagyon ott van, hanghatás állatok, Viszonylag rövid pályák, de könnyen el lehet tévedni (és könnyű elakadni is). Szellemes/démon posession rész jó, de ki lehetett volna belőle hozni többet is. Fatal error-os crash-ek voltak, meg néha nem mozgott a szellem a levegőben. Nekem bejött, van benne valami...zsigeri. De nem 18 éven alattiaknak való, az is biztos, és nem a vér miatt. Grafika olyan amilyen, kár a cenzúrázott jelenetek miatt.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.06.02. 17:45:55 -
silverchain #40 Ezek túl mainstreamek, nem engedhetik meg maguknak az eltérést, de akinek bejön az elborultabb stílus, annak tetszik:) -
#39 IGN 40%
Gameinformer 35%
3djuegos 50%
Ez elég hamar a bowliban fog kikötni... -
silverchain #38 Nem tudom, lehet én már továbbhaladtam, de vannak skillek meg, megszállhatsz embereket/lényeket később. Para, mikor a succubik elkapnak:D -
JonasSandor #37 Minden grafika játékmenet olyan dögunalmas hogy nem igaz, nem tudod mit kell csinálni. Sétafikálásból áll az egész, meg a kezeddel végighúzod egy képen azt csá. -
#36 Mi a rossz benne? Én csak a demót játszottam régen. -
JonasSandor #35 Jó nagy hulladék. -
#34 Aki érti az angolt
Twinfinite review 30%
Gamingboulevard 50%
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.30. 10:42:40 -
#33 Agony CPU/VGA teszt -
JonasSandor #32 Ez tényleg egy szar,az elején hogy kell kinyitni az ajtót? -
#31 Legalább hamar ott találjuk ahol sokan szeretnénk -
#30 Hát ez nem jött be sajnos. Inkább sétálló szimulátor ez mint normál játék.
A polgárpukkasztás megy ezerrel de az kevés, ha nincs mellette jól kidolgozott játékmenet. -
JonasSandor #29 Nem kapott valami jó értékelést. -
Gabe18 #28 Remélem valamelyik "takarító" este "véletlenül" megtalálja a patchet tartalmazó lemezt, aztán egy démoni hang a fejében megszólal hogy " ezt fel kell töltened egy torrentre, mert az jó"... -
JonasSandor #27 este jön ki. -
#26 Agony - mégsem lesz cenzúrát eltörlő patch -
Gabe18 #25 Twitch-en úgy nézem már van aki nyomja. -
#24 Hát ez rémesen unalmas volt -
#23 Öt perc borzongás az Agonyval -
JonasSandor #22 Milyen játék ez olyan mint az outlast?