Lebutított formában jön a Google moduláris telefonja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apámnak pár hónapja vettem 27ezer forintért Dogee X5 PRO-t, azóta is elégedetten használja. Mi ez, ha nem legalsó kategória? Azóta már megjelent a jóval szebb utód.
http://eustock.eu/shop/okostelefon/doogee-x6-pro-okostelefon-fekete-reszletek
http://eustock.eu/shop/okostelefon/doogee-x6-pro-okostelefon-fekete-reszletek
"Ma már az alsókategóriában is 2GB RAM az általános"
Hülyeségeket azért ne terjessz.
Hülyeségeket azért ne terjessz.
Ennek 5 éve kellett volna megjelennie, nem ma. Ma már az alsókategóriában is 2GB RAM az általános, azaz elérte azt a szintet, hogy ha nem megy tönkre, nem kell majd lecserélni 2 év múlva.
A fejlődés le fog lassulni ugyanúgy, ahogy a PC-knél. A mostani lendület kitart még 1-2 évig, de utána már egyszerűen nem lesz olyan alkalmazás, ami miatt cserélni kellene. A felhasználói élményt ma sem befolyásolja, hogy 4 vagy 6 GB ram van a csúcstelókban, lásd Apple is elkezdett méretet csökkenteni. Az akkumulátorra meg elég egy párezer forintos külső akksit venni, és meg is van oldva annak, akinek ez a nyűgje.
A fejlődés le fog lassulni ugyanúgy, ahogy a PC-knél. A mostani lendület kitart még 1-2 évig, de utána már egyszerűen nem lesz olyan alkalmazás, ami miatt cserélni kellene. A felhasználói élményt ma sem befolyásolja, hogy 4 vagy 6 GB ram van a csúcstelókban, lásd Apple is elkezdett méretet csökkenteni. Az akkumulátorra meg elég egy párezer forintos külső akksit venni, és meg is van oldva annak, akinek ez a nyűgje.
Nem lehet RAM-ot bővíteni? Halva született.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Pont ez a lényeg. Ha egy dolog elromlik, nem kell az egész telefont kivágni a kukába, hanem az elromlott komponenst elég kicserélni.
Hogy üzletileg mennyire éri meg, abban elég borúlátó vagyok. Ugyanis pont azért gyártanak ma már mindent javíthatatlanra, hogy eldobd.
Hogy üzletileg mennyire éri meg, abban elég borúlátó vagyok. Ugyanis pont azért gyártanak ma már mindent javíthatatlanra, hogy eldobd.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ha jol ertem a kijelzo a keret, ebbe lehet berakni az aksit, a kamerat, a hatlapi hangszorokat es a kozponti egyseget. Meg talan a memoriakartya alapu bovitest is. Ez nagyjabol realis, mert a kozponti egysegek egy chipbe tokozva keszulnek, tehat nem lehet oket szetvalasztani. A kijelzo meg a keret maga, tehat egyertelmu, hogy ma mar a kijelzo moge kerul minden. Mukodokepes, de nem tudom mennyire eletkepes uzleti szempontbol.
melyik a kijelző? az a pici a sarokban?
Szerintem lesz rá hátlap ha ez lenne a legnagyobb problémád. 😄
Őőő.... kipattint, bepattint?
Nekem jobban bejött az eredeti ötlet, ahol csavarokkal rögzítettek egy keretet, és az tartott fixen mindent a helyén.
Így ha leesik a telefon, lehet majd összeszedni a darabokat? 😄
Nekem jobban bejött az eredeti ötlet, ahol csavarokkal rögzítettek egy keretet, és az tartott fixen mindent a helyén.
Így ha leesik a telefon, lehet majd összeszedni a darabokat? 😄
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
ez meg mi a szar?
Szerintem ez halott ötlet.
Nekem ilyen nem kéne...