12
-
Cat #12 Apámnak pár hónapja vettem 27ezer forintért Dogee X5 PRO-t, azóta is elégedetten használja. Mi ez, ha nem legalsó kategória? Azóta már megjelent a jóval szebb utód.
http://eustock.eu/shop/okostelefon/doogee-x6-pro-okostelefon-fekete-reszletek
-
tomboy013 #11 "Ma már az alsókategóriában is 2GB RAM az általános"
Hülyeségeket azért ne terjessz. -
Cat #10 Ennek 5 éve kellett volna megjelennie, nem ma. Ma már az alsókategóriában is 2GB RAM az általános, azaz elérte azt a szintet, hogy ha nem megy tönkre, nem kell majd lecserélni 2 év múlva.
A fejlődés le fog lassulni ugyanúgy, ahogy a PC-knél. A mostani lendület kitart még 1-2 évig, de utána már egyszerűen nem lesz olyan alkalmazás, ami miatt cserélni kellene. A felhasználói élményt ma sem befolyásolja, hogy 4 vagy 6 GB ram van a csúcstelókban, lásd Apple is elkezdett méretet csökkenteni. Az akkumulátorra meg elég egy párezer forintos külső akksit venni, és meg is van oldva annak, akinek ez a nyűgje. -
#9 Nem lehet RAM-ot bővíteni? Halva született. -
ostoros #8 Pont ez a lényeg. Ha egy dolog elromlik, nem kell az egész telefont kivágni a kukába, hanem az elromlott komponenst elég kicserélni.
Hogy üzletileg mennyire éri meg, abban elég borúlátó vagyok. Ugyanis pont azért gyártanak ma már mindent javíthatatlanra, hogy eldobd. -
kvp #7 Ha jol ertem a kijelzo a keret, ebbe lehet berakni az aksit, a kamerat, a hatlapi hangszorokat es a kozponti egyseget. Meg talan a memoriakartya alapu bovitest is. Ez nagyjabol realis, mert a kozponti egysegek egy chipbe tokozva keszulnek, tehat nem lehet oket szetvalasztani. A kijelzo meg a keret maga, tehat egyertelmu, hogy ma mar a kijelzo moge kerul minden. Mukodokepes, de nem tudom mennyire eletkepes uzleti szempontbol. -
tom_pika #6 melyik a kijelző? az a pici a sarokban? -
Szefmester #5 Szerintem lesz rá hátlap ha ez lenne a legnagyobb problémád. :D
-
#4 Őőő.... kipattint, bepattint?
Nekem jobban bejött az eredeti ötlet, ahol csavarokkal rögzítettek egy keretet, és az tartott fixen mindent a helyén.
Így ha leesik a telefon, lehet majd összeszedni a darabokat? :D -
dzsagon #3 ez meg mi a szar? -
fonak #2 Szerintem ez halott ötlet. -
CairoJack #1 Nekem ilyen nem kéne...