Okoslámpákat tesztelnek Kölnben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség 90+ %-nak nincs igénynek mondható igénye,inkább szükségleteik, szavazni sem szokott csak szavaztatják.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.05.25. 22:42:53
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.05.25. 22:42:53
No jó. Neked (de csakis neked) engedélyezem, hogy Kim DzsungEl éles elméjű vezető vagy ha tetszik, akkor Rákosi elvtárs döntse el, hogy mik legyenek az igényeid:-DD
Én a részemről nem kérek az idegenek által megszabott "céljaimból"
Pláne nem olyanoktól, akik saját maguktól nem tagadják meg a jót, csak nekünk szerertnének célokat szabni
Utoljára szerkesztette: halgatyó, 2016.05.25. 22:37:28
Én a részemről nem kérek az idegenek által megszabott "céljaimból"
Pláne nem olyanoktól, akik saját maguktól nem tagadják meg a jót, csak nekünk szerertnének célokat szabni
Utoljára szerkesztette: halgatyó, 2016.05.25. 22:37:28
"Ez lehetetlenség. Spontán vágyam a több szabadság, utazás a Bahamákra. Szerintem másoknak is. De erre nincs pénz"
kivéve ha az eu-nak dolgozol és nem hánysz a feminazi gender ideológiáktól, akkor dolgoznod sem kell , vagy csak idézőjelesen
Ez világos, csak az a kérdés, hogy EGYETLEN cég gyártja-e egyben, vagy a már meglévő oszlopokra versenytárgyalás után (a helyi kormányzat által kiírva, amely az oszlopok tulajdonosa) bármelyik cég (mármint a nyertes) feltelepítheti ezeket külön-külön.
Nekem az utóbbi megoldás szimpatikusabb.
Nekem az utóbbi megoldás szimpatikusabb.
Régen külön volt a mosógép és a centrifuga. Vagy volt külön mobiltelefon, MP3 lejátszó meg PDA. Nem is értem miért nem maradt minden úgy ahogy volt.
"Miért kellene az így egyesíteni egymással és a lámpával?"
Mert jobb lenne ezen funkcióknak még felhúzni 3-4-szer annyi oszlopot? Tegyék csak bele a villanyoszlopba, aztán nevezzék el aminek akarják, tőlem lehet okoslámpa is.
Mert jobb lenne ezen funkcióknak még felhúzni 3-4-szer annyi oszlopot? Tegyék csak bele a villanyoszlopba, aztán nevezzék el aminek akarják, tőlem lehet okoslámpa is.
"Inkább az emberek spontán vágyaira és céljaira kellene jobban odafigyelni."
Ez lehetetlenség. Spontán vágyam a több szabadság, utazás a Bahamákra. Szerintem másoknak is. De erre nincs pénz. Annyi pénz viszont megadatik nekem is, hogy újabb okosmarhaságot vehessek a boltban.
Ez lehetetlenség. Spontán vágyam a több szabadság, utazás a Bahamákra. Szerintem másoknak is. De erre nincs pénz. Annyi pénz viszont megadatik nekem is, hogy újabb okosmarhaságot vehessek a boltban.
"MESTERKÉLTEN " , nem szerintem germánsvéd népeknél teljesen ösztönös a takarékoskodhatnék,(kényszeresek) a női háztartásvezetés megkérdőjelezhetetlensége , ez mára odáig fajult hogy németországban mutterkulti van, svédországban komplett őrültek ülnek a volánnál . " Inkább az emberek spontán vágyaira és céljaira kellene jobban odafigyelni. Azokra, amelyeket reklám nélkül maguktól kialakítanak. " jujj, ez is durva rabbit-hole.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.05.25. 00:55:51
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.05.25. 00:55:51
A cikkben felsorolt funkciók egymástól is, és a lámpától is elkülönítve, teljesen önállóan is működhetnek. Miért kellene az így egyesíteni egymással és a lámpával?
Ócska reklám ömlengés az egész. Meg kínkeserves erőlködés, hogy MESTERKÉLTEN létrehozzanak egy újabb betöltetlen piaci szegmenst, amiből pénzt lehet csinálni.
Ez a most rajtunk tomboló rendszer egyik alap-tartozéka. Inkább az emberek spontán vágyaira és céljaira kellene jobban odafigyelni. Azokra, amelyeket reklám nélkül maguktól kialakítanak.
Ócska reklám ömlengés az egész. Meg kínkeserves erőlködés, hogy MESTERKÉLTEN létrehozzanak egy újabb betöltetlen piaci szegmenst, amiből pénzt lehet csinálni.
Ez a most rajtunk tomboló rendszer egyik alap-tartozéka. Inkább az emberek spontán vágyaira és céljaira kellene jobban odafigyelni. Azokra, amelyeket reklám nélkül maguktól kialakítanak.
Hát igen. A wifis villanyoszlop... ez a legnagyobb probléma Kölnben jelenleg.
azz.. okoslámpa..
most már csak az okos emberek hiányoznak
azok mikor jönnek ki?
most már csak az okos emberek hiányoznak
azok mikor jönnek ki?
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.