13
  • Zombee
    #13
    Van 7 bekezdés (az első 2 sorost is beleszámítva), abból 3 nem is arról szól, milyen a film.
  • oritomi
    #12
    Képzeld oda hogy Szekeres Viktor...Az ilyen buktatókkal ellátott,idióta értelmetlen cikkeket ő írja...Mellesleg a cikkben írja hogy az időnket rabolják ezek a filmek pedig csk 1-2 poén van benne (szerinte).Na most akkor ezeke az értelmetlen cikkek amiknek olyan hülye esetleg kétértelmű címe van és amiatt olvasod el a baromságát az mennyi időt vesz el az életünkből?
  • lammaer
    #11
    Mert, ha odaírja hogy Kovács Béla akkor mindjárt jobbá válik a cikk?

    Azt értem hogy ha követni akarod kedvenc kritikusodat és először a nevet nézed meg (pl Cifutól mindíg tudtok hogy jó cikk fog jönni, szóval a neve garancia volt), de alapvetően sztem mind1 a név, mert úgyse ismered a srácot :)

  • zetortraktor
    #10
    Az SG-n egyik íráson sincs név. Ez van.
  • CRMessen
    #9
    Nem tudok komolyan venni olyan kritikát, amihez a szerző nem adta a nevét. Tudom, hogy lerágott csont ez a téma, és ebben az esetben egész korrekt lett, de az újságírásban nem az a minimum, hogy aláírom a cikkemet? Vagy ez egy amatőr oldal?
  • Palinko
    #8
    nézd meg gyerekekkel Száva a szív harcosa c. filmet. elég érdekes, nem szokásos stúdiók, hanem orosz, egyszerű megoldások, nem sok felnőtteknek szóló mondattal.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.20. 02:10:27
  • Serutekin
    #7
    Ezt kérlek fejtsd ki, mert a trailerek alapján meg se közelíti a zootopia értelmi színvonalát és a kritikák is lepontozták.
  • lammaer
    #6
    Tehát akkor a 2x azt jelenti, hogy a film teljes bevételének felét a nyitóhétvégén produkálta, mig az 5X az hogy a teljes bevételnek csak az 1/5-e volt a nyitóhétvégi bevétel. Igaz e?

    (ha igy van, elég hülye név az hogy szorzó... nem szoroz ez semmit :) )
  • BladeW
    #5
    De gugli a barátunk:
    http://www.the-numbers.com/glossary.php
    Multiplier
    A film's total box office divided by its opening weekend box office. Another measure of the film's word-of-mouth but with a much wider range of possibilities. Films with below 2.0 are not unheard of, while 6.0 or more are a possibility. Just as a side note, not too long ago films with a multiplier of 10 or more were quite common, but the economics have changed and a big opening weekend is too important to the studios and the home market shortens a film's legs.
  • BladeW
    #4
    Én már csak félve kérdezem meg: mi van ha ez a szám 1x, vagy neadj' isten 0,5x? (0.5x akkor a nyitóhétvégén másfélszer annyit keres a film, mint az összbevétel?)
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.05.19. 21:44:28
  • takysoft
    #3
    húha, azt én is néztem vagy 2 percig :D
  • lammaer
    #2
    "Míg korábban még a nagy érdeklődésre számot tartó filmek esetében is sokszor háromszoros volt a nyitóhétvégi bevétel szorzója az összbevétel tekintetében Amerikában (a jól sikerült, közönségkedvenc filmek esetében pedig akár ötszörös, hatszoros is), addig manapság sokszor alig kétszeres, azaz egyes filmek összbevételük felét realizálják a bemutató hétvégéjén,"

    Ezt a bekezdést tudná vki értelmezni nekem? Mi az hogy 3x-5x a szorzója a nyitóhétvégének? És most a 2x az jobb vagy rosszabb?
  • Ender Wiggin #1
    Aranyos, de mint a legtöbb mai animáció, nem igazán való kisgyereknek.