7
  • Botond #7
    Most hétvégén láttam netflixen, kellemes időtöltés volt, egyszer abszolút nézhető.
  • CairoJack
    #6
    Ennél nagyobb hülyeséget rég olvastam. Vagy érdekel egy film, és megnézed (vagy nem), vagy nem érdekel, és nem nézed meg (vagy de).
    A kedvenc filmjeim közül sok baromi kevés pontot kapott, mert egy vontatott, B kategóriás hulladék, engem mégis megfog valami. A hangulat, a zene, egy színésznő, akár csak egy jelenet.

    Más filmek 8-9 pontot kapnak IMDB-n, és hányok tőle. Aztán van ami kevés pontot kap, és szar is, vagy sokat kap, és tetszik is.

    Ezek alapján dönteni extrém nagy hülyeség, de ha te ettől vagy boldog, így csinálod, hát szíved joga. Én a saját véleményem alapján döntök, nem 20 millió másik ember statisztikai átlaga alapján.

    Szerk: köztudott, hogy a legtöbb ember hülye, és nincs ízlésük ( :):) )
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2016.05.13. 17:43:20
  • gombabácsi
    #5
    ráadásul szerintem median filter is van az ilyen statokon, amit én csak csordaszellem filternek nevezek :D
  • zetortraktor
    #4
    De azzal egyetértek, hogy nagyon hatásosak ezek a leghülyébbek szintjére leegyszerűsített számok. Aki nem akar gondolkodni vagy utánanézni a dolgoknak, annak tökéletesen megfelel egyetlen mutató.
  • zetortraktor
    #3
    "előzetes alapján egyértelműen nekik hiszek inkább... "

    A gond csak az, hogy nincs olyan, hogy "nekik". az, hogy valami 50%, az nem azt jelenti, hogy 5/10-es a film, hanem azt is jelenthet, hogy a nézők fele szerint 10/10-es, a mésik fele szerint 1/10-es.

    De vegyük ezt a filmet. mit szűrhetsz le? 10% szerint 10/10, 6% szerint 9/10 vagy 15% szerint 8/10, max annyit, hogy a nézők harmada szerint nagyon jó, és még ezek mellett vagy 40% szerint jó.

    Szóval, ha "egyértelműen nekik hiszel inkább", akkor az azt jelenti, hogy ez egy jó film. Te pedig milyen következtetést vontál le? Hogy nem jó? Az IMDB-szerint csak valami 13-14% szerint rosszabb, mint közepes.
  • Zombee
    #2
    Csak egy példa: az imdb-n az Úszó erőd is csak 6,4 ponton áll, csak mert Steven Seagal van benne, meg akciófilm. A Vadászat a Vörös Októberre, ami semmivel sem jobb, már 7,6 pont. Persze egyformán jó film mind a kettő, nem is ez a kérdés. Az utolsó cserkész is megállt 6,9-en, pedig mekkora klasszikus! A hullaszámlálós akciófilmeknek ez a sorsa, ebben a műfajban jóformán csak a Die Hard és a Halálos fegyver tudott magasabb értékeléseket szerezni, de azok is csak az elején, a későbbi részek beestek 7 pont alá, amitől persze nem rosszabbak. Jó, a Die Hard de, a 4-5. pocsék.
    És az előzetes alapján, cuki csaj ide vagy oda, ez is egy akciófilm, ahol hullanak a jól fizetett statiszták.
  • NiGhTM4R3
    #1
    Rotten: 40%, User: 55% (3080)
    Imdb: 6.3 (8130)
    Meta: 51% (16 critic)

    előzetes alapján egyértelműen nekik hiszek inkább...