Riders of Icarus (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos oldalon nincs rola semmi. Erzesem szerint a release-t azert szokas jo elore beharangozni vagy tevednek?
Egyebkent meg szerintem nagyon nem kellene hivatalos release-kent kiadni, nincs abban az allapotban.
Tegnap pl. szerver disconnect miatt lehalt a jatek, mikozben epp zonat akartam valtani. Azota nem tudok azzal a karival belogolni, mert mindig kifagy toltes kozben a jatek...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
p2501: júli 19. vagy 20. jön ki hivatalosan a játék és vele együtt reméljük ez a crashelős probléma is megoldódik!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
vicc h a chaten más sincs csak gold sell msg
http://riders.dreadnought.hu/
Nagy a valószínűsége neked lesz igazad,abban viszont biztos vagyok ha én írtam volna a B&S-ről megjelenés után,hogy "játszottam vele 10 órát,de a pvp unbalanced,a pve olyan mint valami browseres szarban" tőled tuti kaptam volna pár keresetlen szót 😊
És a lényeg,legalább is számomra : Minden mmo annyit ér amennyit az emberek akikkel játszol,én itt most régi cimborákra bukkantam és így jól el lehet ökörködni 😊
Visszatérve a játékhoz, aki most tervezi elkezdeni Velzeroth szerveren klánunk tagfelvételt tart.
Érdeklődni steamen: RONIN.WUDOO
Vagy in-game: wudoO
Amennyiben offline vagyok írj levelet a játékban
ezen kár idegeskedni,tökéletes játék nincs,mindenbe lehet találni hibát,és akkor mi van
- Ez a non target rendszer tényleg egy tál hideg levest nem ér. Hamar váltottam is a jól megszokottra.
- Egész a wow-ra épül ami tényleg nem egy mai darab. Domborzat megjelenítésébe még láttam olyat amit anno az L2-be 2006-ba. De összeségébe elfogadható a grafika.
- Hogy mi az end game az már a nevéből megtudható. Mountok és petek gyűjtése! Nem a gear-é, mint más mmo-kba.
- Behozták a légi csatákat, de elég gagyira sikeredett, mert ami nem tud téged ütni azt te se fogod megölni, mert evadel (mint a wow-ba). Ha meg levegőbe lévő targetet stun-olsz és leesik akkor úgyszintén. (bezzeg, ha te leesel megdöglesz). Ezen még lehetne mit dolgozni.
Én elvagyok vele, mert szeretem az ilyen gyűjtögetős játékokat.
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.07.10. 22:48:38
nem kell vele játszani
Koroshimo szerveren HuNriders guildba tagfelvétel, jelentkezni lehet:
Teamspeak: dreadnought.hu - jelszó nincs
Előszobába kerültök, onnan írjatok egy Adminra
Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Velzeroth szerveren klánunk vár minden magyar játékost 😉
Steam nevem: RONIN.WUDOO
Vagy In-Game keressetek minket: wudoO, Exolve, CheyAra, Triggered, Syler, CreonwCrovv
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2016.07.05. 18:46:29
Daditsx#62
miért ne lenne? "egyedi" mount + skin
dragons prophet volt utoljára ami ennyire mozgatott de az meh lett végül
Dungeon rendszer nekem tetszik. 3 szintje van. story (solo), elit (2-3fő), heroic (5fő). És ezen belül az elit és heroicnál lehet még 1-5-ig erőséget állítani. Természetesen minél erősebbre mész annál jobb cuccok esnek.
Mar varom a szerdat! Addig majd megnezek egy-ket dungeon run videot, hogy "gyorsabban teljen" a varakozassal toltott ido.
Tegnap stream-en lattam, hogy van valami ocean ring vagy valami hasonlo, amit sokan buzgon farmolnak, mert kell a csikohal mount (Gilded Benthic) szeliditesehez es szep osszegert eladhato AH-ban. O, az MMO szepsegei! 😊
a hó közepén végén lesz emelés 35re
a 25s emberkék meg farmolják a legendary sárkányokat 5 karira 😄
Voltal mar dungeon-ban? Kivnacsi lennek mik az elso benyomasok, mennyire nehez es mennyire kell hozza a csapatjatek.
Tegnap probaltam twitch-en nezelodni, de epp nem sikerult senkit dungeon-ban elkapni, illetve egyet igen, de ott meg pont csak az end boss kill veget sikerult elcsipnem.
Egy kicsit aggaszt, hogy a jelenlegi max. szint 25 es ezt mar eleg sokan elertek es ha jol tudom honap vegi update-re igertek a lvl cap emeleset 35-re. Addig mit fognak ezek a 25 emberkek csinalni? Inditanak masik karit?
Dungeon-okbol sincs tul sok, ha jol tudom, kicsit kevesnek tunik ez igy nekem.
valamint a hétvégén se tudtam játszani 😄
elvileg ez már "open" béta, olyankor már nem szokott acc wipe lenni
Tegnap ota nem tudok acc-ot regelni, Unknown error occured... >_<
Az amugy miert jo, hogy 40 foben van maximalva a klanletszam? Nem keves az egy kicsit?