Riders of Icarus (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én meg egy korábbi cikk alapján azt hittem, tényleg béta fázisú a játék, de ha a távolkeleten már egy éve, vagy régebb óta játszák...)
Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.16. 16:36:34
Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.16. 16:07:13
Aki klán nélkül maradt és szeretne egy összetartó erős csapathoz tartozni és rendelkezik TS3 / mikrofonnal az megtalál minket a Velzeroth szerveren.
Amúgy továbbra is open beta a státuszban fut még a játék, nem? lvl 55-ig gondolom majd csak a megjelenési dátumra töltik fel tartalommal.
Akaldus a szerverem neve (az első a listában, nem megnyitás szerint 😊 )
Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.16. 13:20:37
Ebben egyetértek,eleve annyi achi van,hogy célt / feladatot találni nem oly nehéz...
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Aki pedig megunta a játékot annak nem volt jó csapata vagy lövése sincs a játékról. Van és lesz is bőven tennivaló! A kontentek pedig más játékokhoz képest igenis gyakran jönnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Riders Of Icarus Wiki

Na de majd 16-tól a Paragon open beta addig ez meg pihen😊
Maradtok gondolom a szerveren és nem költöztök egy másikra?
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Kereshetek másik guild-et... 😞
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bag (táskát) a sztori küldetések során kapunk 3 darab 8 és 1 darab 16 férőhelyeset. 50 Ellun-ért lehet vásárolni 16 slot-osat a Store-ban, illetőleg láttam NX-ért (valódi fizetőeszközért) olyan csomagokat, amikben van 1-1 darab 24 slot-os is. Sajnos ezen csomagok nagyon drágák 10k+ NX-be kerülnek. Ezt forintra a legegyszerűbb úgy átszámolni, hogy
HUF = NX x árfolyam /1000.
Tegnap megvettem egy 30.000 NX-es csomagot és a 90-napos Premiumot befizettem vele. 30.000 x 311 /1000 = 9.330 HUF.
Sajnos kraftolni vagy más módon szerezni zsákot nem lehet, én legalábbis nem találkoztam még vele.
Farmolásról jut eszembe, hogy a barátom azzal szenved napok óta, hogy Priest-ként nem tudja megszerezni a 35-ös skill-t adó buff könyvet, mert a könyvet dobó mobot (Frost Keep bejárata mellett) folyamatosan farmolják és hiába nézzük végig az összes Channel-t, sehol sincs fent 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ez a játék egyelőre teljesen NEM lehúzós csomó öcsiért kapsz ellunt, a havi 20 x bejelentkezésből mikor napi fél órát ingame vagy abból is legalább kettő ad ellunt, vannak napi qustek amik szintén adnak 1-1 ellunt, szóval teljesen korrekt per pillanat. Ami tényleg idegesítő, hogy csomó max levelű grindeli az adott quest mobot, és hiába belesebzel nem adja meg, de erre megoldás ha channelt váltasz.
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.08.11. 18:22:16
Nekem nem volt gondom a letöltéssel, így nincs ötletem mi lehet a gond nálad. Google-ben rákerestél már a problémára?
Nekem a Anti-hack Shield-el volt gondom, amit a Play gomb megnyomása után futtat le. Évek óta használom a Teamspeak-en belül az Overlay pluggin-t, azonban ezt hack-nek tekinti a Riders of Icarus és abbahagyja a játék indítását, amint ezt észreveszi. Így az Overlay pluggint kikapcsoltam a TS-ben belül, azóta gond nélkül tudok játszani az Icarussal teamspeak használata mellett. Azonban ez jó egy óra nyomozás és kísérletezgetés volt, mire erre rájöttem 😞
Segítséget kérek, hátha valakinek van ötlete. Nem tudom elindítani a játékot.
Letöltöttem innen ---> http://icarus.nexon.net/en
Regisztráltam megadtam mail címet jelszót, visszaigazolás megtörtént elvileg ez oké.
Elindítom a Nexon Launcher-t . Megjelenik a Nexon belogolos ablak. Beírom mail címet, jelszót és kattintok a Log in gombra.
Na ez az a pont ahol megállt a tudományom. Azt vártam volna hogy vagy megjelenik valami kliens, vagy letölt még valamit a gép, de ehelyett kis idő elteltével újra megjelenik ugyan az a belogolos ablak hogy adjam meg a mailt meg a jelszavam.
Ötletek?
Amiket leírtál a tagjaink nagy részére igaz emiatt ez nem is akadály. Nekünk a csapathoz való ragaszkodás és mikrofon / ts3 használatán kívül konkrét elvárás, követelmény nincs (kötelező időpontokra és azokon való megjelenésekre értem).
11 éve játszom MMO-kal, 20+ játékot kipróbáltam, volt ami csak pár hétig ment, nem jött be, volt amit évekig. Raid nem ismeretlen számomra, de hc raidre már nem vágyom, egyszer az életben elég volt belőle. Bár casualnak tartom magam, mégis napi szinten játszom 2-8 órákat. Hogy miért nem vagyok ennyi játékidővel kocka hc? Mert családi és egyéb IRL elfoglaltságok miatt nem tudom vállalni, hogy minden nap, vagy akár egy héten 3-5 fix alkalommal tutira jövök. Esetek 90%-ban minden nap online vagyok, de hogy mikor van a 10% hiányzás, az mindig IRL függő.
Honlapotokat próbáltam megnézni, de eléggé zavaros az oldal, hogy finoman fogalmazzak. Szép a háttér, de a szöveg 99%-a olvashatatlan. Próbáltam két különféle böngészővel (IE, Chrome), de az eredmény ugyanaz. Csak úgy bírok bármit is elolvasni, hogy kijelölöm a szöveget és akkor már olvasható. Plusz néha a reklámok mennyisége több, mint az oldal tartalma és baromi nehéz kibogarászni, hogy mi az oldal és mi a reklám 😞
Beregisztráltam a fórumra is, de belépni már nem tudok. Ha minden igaz, admin jóváhagyás kell.
Ezen a néven találsz meg: wudoO
Esetleg fusd át a weboldalunkat: Click
Viszont ha "csak" casual játékos vagy akkor az összes többi magyar klán tudtommal gyűjtő klán szóval lesz helyed náluk is biztos 😊
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.08.09. 05:01:57
Érdeklődnék, hogy játszik-e még közületek valaki a Velzeroth szerveren?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az ÍZIRÁJDER class! 😄D
Ahhoz a raid solozáshoz sajna nagy csomagos founderesnek kell lenni. Én próbáltam hasonló statokat összehozni, de nem sikerült.
Van egy-ket eleg elszant es idomilliomos jatekos, pl. ez, aki egy priest-tel egyedul vegigcsinalta a 10 fos raid-et!
mint szamomra kiderult a lvl 25 dungeon szolozasa heroic 5-on mar nem is szamit annyira kuriozumnak, szamtalan videot lehet rola talalni a neten. Persze nem az en mezei gear-emben... 😄
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2016.07.28. 17:09:47
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Király kis csillám unikornt is osztottak😄