194
Riders of Icarus (MMORPG)
  • Daditsx
    Én is premi vagyok, de nem tudok róla, guild-ünkbe senki se panaszkodott hasonlóra.
  • Negritis
    5.4gigás frisstés után megnézem engem beenged-e
    bár nekem nincs post premem
  • Shion
    Ma reggel beloggolás során BAN (12550 napos) üzenetet kaptam és kivágott a játék az asztalra még a karakter választó előtt. :(

írtam ticketet a supportnak, illetőleg kiírtam a fórumra. A fórumon találtam 2 másik játékost hasonló problémával, a furcsa, hogy mindhárman 90 napos előfizetők vagyunk és mindannyian múlt héten vettük a premiumot :(

Találkozott valaki hasonló problémával?
  • Agamemnon
    Már találtam guildet, de egyelőre még nem túl aktív, és a töbség más-más szinten van.... max keresek egy másikat :)
  • wudoORock
    Fontos tudnod hogy ez nem szóló játékosoknak való játék! Egyedül nem fogsz boldogulni se PvE-ben se PvPben. Mielőbb keress egy klánt vagy ha nem találsz akkor még most válts szervert hátha a másikon találsz.
    Még nem hiszem hogy olyan sok időt veszítenél vele ha nem vagy maximum szinten és nincs full geared.
  • Agamemnon
    Köszi a tanácsot srácok. Nem azért nem akartam ezt hallani, mert hogy nincs hozzá kedvem, hanem mert cuccom nincs hozzá, hogy egyedül csináljam :) akkor egyelőre marad a küzdelem ROM-al, illetve lesem az AH-t, hátha valaki betsz valami nekem valót szemtelenül jó áron :)
    Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.18. 16:44:39
  • wudoORock
    Pedig sajnos nincs más megoldás. Az egyetlen járható út ha visszamész Ruins Of Matrenezni és kiszededsz magadnak egy tűrhető 25ös Heroic szettet amit teli pakolsz Sealekkel és felviszed őket legalább 10-re, fegyvert minimum 11-re. Vagy ha van elég goldod akkor aukciós házból kiveszed a 25ös szettet és ugyan ez az eljárás (seal, plusszolás)...
    A 30as szett kihagyható kivéve a fegyver a nagyobb dps miatt de igazából az sem akkor ugrás a 25höz képest szóval így legközelebb már csak a 35ös cuccokra kéne váltanod.
    Hozzáteszem a mostani patchel amit ma kapunk megnövelik a Blessed gear drop esélyét. Ez a legerősebb 35ös szett jelenleg és a "Frost" cuccokkal ellentétben ezek tradelhetőek.
    Szóval röviden az van amit nem akartál hallani: irány vissza RoM-ba és tessék kiszedni a minimum dupla STR-es 25ös geart ;)
  • Daditsx
    Akik akkor kezdték amikor még lv25 volt a max. szint Matren-ből kiszedték a legjobb geart (lv25-ös gear, megfelelő statokkal). Sajna parna cost-hoz úgy néz ki kell a jó gear, hogy zökkenőmentesen menjen. Gondolom te nem szedtél ki egy set.-et se, ha fele annyi a statod.

2 lehetőséged van:
    1, megveszel AH-ból legalább egy 25-ös set-et, mert abból van választék és tűrhető árakkal rendelkezik. Természetesen jó statokkal nem int, wil stb. ami berserkernek nem kell. Ezzel már kihúzod lv35-ig ahol mehetsz Frost keep-be is.
    2, instákat farmolsz és reménykedsz, hogy pár nap/hét alatt meglesz.
  • Agamemnon
    Ti szintezés közben is végig farmoltátok a dungeonokat? Csak mert tegnap lvl 29 berzerkerként eljutottam egy lvl 30-as elit macihoz, story q, amit esélytelen hogy le tudjak nyomni egyedül... jobb gear-re lenne szükségem, ezt tudom, de tanácsatalan vagyok, hogy miként juthatnék hozzá. Hol és mit is kellene farmolnom, hogy felzárkózzak? (Néztem egy-két yoututbe videót, de amikor lvl 25-ön olyan fullos valaki, hogy 2x dps-e van, mint amit nálam kiír, akkor kicsit elmegy a kedvem tőle..., szóval az egyelőre nem segít, hogy valamelyik dungeont toljam heroic 5-ön :)
  • wudoORock
    Itt EUban nem rég lépett ki a béta fázisból. Parna's Coast megjelenésével. Ott keleten már 60 a max viszont eddig úgy néz ki havi szinten kapunk bővítést és hamar felzárkózunk mi is hozzájuk.
  • Agamemnon
    BTW, hol tart most Kínában a játék, mert egy-két lvl 55-ös videót láttam már tavaly novemberben raktak fel, de pár hónapos lvl 60-as is van...
    (én meg egy korábbi cikk alapján azt hittem, tényleg béta fázisú a játék, de ha a távolkeleten már egy éve, vagy régebb óta játszák...)
    Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.16. 16:36:34
  • Agamemnon
    Hát az alábbi videó szerint tényleg kicsit le vagyunk még (EU) maradva :)

Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.16. 16:07:13
  • wudoORock
    Félretéve kinek mi tetszik meg ki mennyire unja ezt-azt... (Olvassatok előbb fórumot vagy nézzetek Nexonos Live streameket és informálódjatok mielőtt olyanokat állítotok a játékról ami nem igaz. Vagy pedig kezdjétek a mondatotokat "SZERINTEM" szóval.)

Aki klán nélkül maradt és szeretne egy összetartó erős csapathoz tartozni és rendelkezik TS3 / mikrofonnal az megtalál minket a Velzeroth szerveren.
  • Daditsx
    Nem így van. Nem fogják a seggünk alá rakni a koreai tartalmat, mert abba nem lenne pénzük. Szépen lassan adagolják, mint nekik. Utol se fogjuk érni őket. Olyan lesz a rendszer, mint a skyforge.Oroszok 3 hónappal előttünk kezdték, és még 1 év után is annyi volt a különbség. Ebbe az esetbe se lesz másképp. Az, hogy open béta vagy live a a játék státusza nem jelent semmit. bug-ok voltak, vannak, lesznek.
  • Agamemnon
    Jó kis videó volt, köszi. BTW, lvl 26-osként azért még ennek így nem ugrok neki :D

Amúgy továbbra is open beta a státuszban fut még a játék, nem? lvl 55-ig gondolom majd csak a megjelenési dátumra töltik fel tartalommal.

Akaldus a szerverem neve (az első a listában, nem megnyitás szerint :) )
    Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.08.16. 13:20:37
  • Cassell
    Szerintem is nagyon lassan jönnek az új tartalmak, mindenféle tame-elős öcsit nem feltétlen fogok összeszedni, az meg milyen megoldás már, hogy jelen szinten mikor vége a főquest szálnak, beszélj a Somniomancerral ami konkrétan nincs ott a mapen ahol mutatja, aztán olvass utána, hogy ez most bug vagy ilyen csenevész megoldása annak, hogy csak level 35-ig van tartalom eddig...
  • Daditsx
    Aki megunta a játékot az már gyakorlottabb mmo-s. Sajna ami jelenleg van az nem nevezhető tartalomnak. És ami itt tartalom az is kevéske.
  • zozyk
    Aki pedig megunta a játékot annak nem volt jó csapata vagy lövése sincs a játékról. Van és lesz is bőven tennivaló! A kontentek pedig más játékokhoz képest igenis gyakran jönnek!

Ebben egyetértek,eleve annyi achi van,hogy célt / feladatot találni nem oly nehéz...
  • wudoORock
    Itt egy rövid videó hogyan tudod szólózni RoM (Ruins of Matren lv25) Heroic V dungeont amiből jön egy kis pénz és a lentebb említett Elit kövek. Heroic köveket pedig attaius dob amiről szintén készült videó amit megtalálsz a youtube csatornán. A videó minőségéről a youtube tehet, utálja a wmv fájl formátumot és ezt túl későn tudtam meg sajnos :) Egyébként ha minden igaz akkor te a Velzeroth szerveren vagy. Ha van TS-ed akkor sok mindenben tudunk neked segíteni.

Aki pedig megunta a játékot annak nem volt jó csapata vagy lövése sincs a játékról. Van és lesz is bőven tennivaló! A kontentek pedig más játékokhoz képest igenis gyakran jönnek!
  • Agamemnon
    Köszi, rendes vagy, de nem azon vagyok (és ha egyszer is elolvastam volna a szerver nevét, megmondanám de az első az az EU-sok közül :) )
  • zozyk
    Melyik szerveren játszol?
    /Koroshimo-n tudok segíteni../
  • Agamemnon
    lvl 25-ösként még nem lesz meg a heroic 5 sajnos egy ideig :) bár én a heroic 2-vel is boldog vagyok...
  • zozyk
    Sima ügy. Heroic 5-ön dobott mindent.

• Agamemnon
    Oh, köszi, szóval farmolható. Eddig még nem esett, igaz, hogy elite és heroic szinten nem sokszor, talán 4x vagy 5x vittem végig... megnézem az aukciós házban is.
  • zozyk
    Elite Soul Stone farmolható (pl: Lavalight Cave Elite,Heroic szinten dob a főboss) + illetve az aukciós embernél 2-3G ellenében vehető.

Riders Of Icarus Wiki
  • Agamemnon
    Nem találtam megfelelő wikit a játékhoz, így bocs, hogy itt kérdezem meg, de elit pet-et és soul stone-t miként lehet létrehozni? Csak ellunból vásárolható ezekhez tekercs?
  • zozyk
    Tárgytalan,máshogy alakult. :)
  • zozyk
    Akit esetleg érdekel,a Koroshimo szerveren a megszűnt Dreadnought guild helyett létrehoztuk a HunReBorn klánt. Aki akar,csatlakozhat.
  • zozyk
    Felhúztam az összes craft skill-t stage4-re,de ez még várhat a master szintre,úgy nézem... :)

• Cassell
    Amúgy tényleg elég lassan jönnek ki az updatek, most ez a jövő heti pvp szerintem sokakat teljesen hidegen hagy és hogy mikor jön a second major update a level cap emeléssel arról meg semmi infó:( Mikor 25-ről 35-re emelték akkor még nem voltam 25 de most már 34 és feles vagyok napi 1-2 óra játékkal is.
    Na de majd 16-tól a Paragon open beta addig ez meg pihen:)
  • zozyk
    Ha jól tudom,kilépett a vezetőség nagy része,mert megunták,hogy nincs küldetés,stb,stb,stb...
  • Shion
    Mi történt, publikus?

Maradtok gondolom a szerveren és nem költöztök egy másikra?
  • zozyk
    Megszűnik a Dreadnought guild pár napon belül a Koroshimo szerveren.
    Kereshetek másik guild-et... :(
  • MrStokes
    Az elejen nagyon zavart, hogy hamar betellik az inventory hely, es kb. az osszes karakternek amikkel aktivan jatszok, amint lehetett, megvettem mindig az 50 ellun-os 16 ferohelyes bag-et. Nekem ezt kovetoen mar nem okozott gondot a helyszuke.
  • Shion
    Köszönöm szépen a tippet, nem hallottam még erről a plugin-ról, de kipróbálom este :)

Bag (táskát) a sztori küldetések során kapunk 3 darab 8 és 1 darab 16 férőhelyeset. 50 Ellun-ért lehet vásárolni 16 slot-osat a Store-ban, illetőleg láttam NX-ért (valódi fizetőeszközért) olyan csomagokat, amikben van 1-1 darab 24 slot-os is. Sajnos ezen csomagok nagyon drágák 10k+ NX-be kerülnek. Ezt forintra a legegyszerűbb úgy átszámolni, hogy

HUF = NX x árfolyam /1000.

Tegnap megvettem egy 30.000 NX-es csomagot és a 90-napos Premiumot befizettem vele. 30.000 x 311 /1000 = 9.330 HUF.

Sajnos kraftolni vagy más módon szerezni zsákot nem lehet, én legalábbis nem találkoztam még vele.

Farmolásról jut eszembe, hogy a barátom azzal szenved napok óta, hogy Priest-ként nem tudja megszerezni a 35-ös skill-t adó buff könyvet, mert a könyvet dobó mobot (Frost Keep bejárata mellett) folyamatosan farmolják és hiába nézzük végig az összes Channel-t, sehol sincs fent :(
  • Negritis
    akkor nem toltál elég micro paymentes mmo-t
  • Agamemnon
    Nekem furcsa volt, hogy nem az alap valutáért lehet mondjuk egy olyan alap dolgot megvenni, mint a táska.
  • zozyk
    Ts notifier használható a játék alatt,ha fontos,hogy lásd ki beszél. :)
  • wudoORock
    Abszolút nem pay2win a játék és ez így is fog maradni! A prémiumon kívül (ami csak kényelmesebbé teszi a játékot de erősebb nem leszel tőle) minden más megvásárolható Ellunért amit napi szinten a nyakadba öntenek, plusz a mai nap kaptunk achievement bővítéseket amivel több mint 700+ Ellunt összelehet kaparni ismét. Aki másképpen vélekedik az nem játszott többet 1 óránál a játékkal :)
  • Cassell
    Hali!

Ez a játék egyelőre teljesen NEM lehúzós csomó öcsiért kapsz ellunt, a havi 20 x bejelentkezésből mikor napi fél órát ingame vagy abból is legalább kettő ad ellunt, vannak napi qustek amik szintén adnak 1-1 ellunt, szóval teljesen korrekt per pillanat. Ami tényleg idegesítő, hogy csomó max levelű grindeli az adott quest mobot, és hiába belesebzel nem adja meg, de erre megoldás ha channelt váltasz.