194
Riders of Icarus (MMORPG)
  • JonasSandor
    #194
    Ma is jelenik meg egy icarus játék 23.00-kor steamen.
  • picket
    #193
    ezért
  • zozyk
    #192
    *topic.
  • zozyk
    #191
    Picit kihalt a tooic. :)
  • Hitmanus
    #190
    Senki nem tud válaszolni hogy melyik class a legjobb solozásra?O.o
  • Krusade
    #189
    http://mmoculture.com/2017/01/icarus-m-global-publisher-confirmed-for-mobile-version-of-mmorpg/

    jön a kis tesó még hozzá mobilra természetesen Unreal Engine 4 Grafikával.:3
  • Hitmanus
    #188
    Melyik class a legjobb solozás terén?
  • Endruidan
    #187
    És ami még kimaradt mint látom van privát EU szerver is folyamatos frissitésekkel és lvl.60-szintes dolgokkal de még url-t nem tettek közzé hogy megnézzem :) viszont érdekesen hangzik ha tényleg van ilyen szerver. Talán így már én is visszatérek mert az eredeti tényleg picit fizess és nyerj kategória... addig is kövessétek őket az alábbi linken: Riders of icarus magyar oldala mert lehet a klán is első körben a privátra készül amig várnak a lvl60 content-re nexonoson.

    Utoljára szerkesztette: Endruidan, 2017.01.04. 00:05:57
  • Endruidan
    #186
    Sziasztok!
    Az alábbi Facebook oldalukon minden naprakész információt megtaláltok a játékkal kapcsolatban és folyamatosan frissitik a leírásokat.
    Én is csak pár napja találtam rá, de ahogy nézem elég régóta megy az oldaluk és főleg frissitések leírásai magyar nyelven, eventek, mount ajánló van eddig közzétéve. Meg ugye guild lesz hamarosan ahogy ígérték.
    Tehát érdemes követni őket az alábbi facebookos linken:
    https://www.facebook.com/ridersoficarushu/

    És azt írták hogy a klán is elérhető lesz hamarosan. Valami szavazást is kihírdettek szerverekkel kapcsolatban.
    Riders Of Icarus Hungary Oldala

    üdv
  • zozyk
    #185
    Koroshimo-n a Neurotic klán elég aktiv most.
  • matolcsida
    #184
    Koroshimo szerveren
    van egy rideors of icarus magyar fb oldal is ott ézz körül ott találtam azt is hogy azon a szerveren lesze a napokban a klán megcsinálva
  • Hitmanus
    #183
    Nagyon jó a játék. Csak nem tudom melyik szerveren van magyar klán:S
  • Agamemnon
    #182
    Én szerintem két hónapja nem léptem már be...
  • Hitmanus
    #181
    Játszik még valaki vele? magyar kánt keresek
  • zozyk
    #180
    Ez a kép mindent elmond.... :(

  • eQnLiEe
    #179
    hali! nyomja valaki esetleg az Akaldus szerón? (llNumba0ne néven megtaláltok ) :)
  • zozyk
    #178
    Elsőre sikerült befogni. :)

  • Agamemnon
    #177
    De igen, a lvl 40 óta szerintem kicsit többen is.
  • zozyk
    #176
    Senki nem játszik már vele?
  • zozyk
    #175
    Végre adott egy normális mountot a Lair of Ienos.

  • Monster076
    #174
    Én most ismerkedtem (volna) a játékkal,ha mindjárt 3 probléma nem tántoritott volna el. Nem értem miért nem lehet az asztal felbontásánál magasabbat beállitani játékon belül. A viszonylag kis felbontás miatt a quest tracker belelóg a térképbe, de azt sem tudom odébb húzni, mert állandóan visszaugrik az eredeti helyére. De a legdurvább mégis az, hogy nincs invert mouse funkció és ahogy olvasgattam fórumokat, ezt a hiányt hónapok óta képtelenek orvosolni.
  • wudoORock
    #173
    Hát igen! Nexon észrevette hogy baj van és ezerrel osztogatja a heroic boxokat meg minden szart az elmúlt napokban. Ráadásul most az utolsó patchel minden heroic spam idejét nevetségesre csökkentették és így már egyáltalán nem dicsőség a Rondo pet. Azon se lepődnék meg ha jövőhéten megkapnátok ingyen... Minden a golden / silver laiku osztogatással és az eltúlzott achievement díjazással kezdődött :/
  • zozyk
    #172
    Reggel még minden könnyedén befogható. :)
    Na jó,Garme reggel is szenvedős... :D

  • Vicodine
    #171
    Nem tudom miert kellett ennyi ido ehhez, mar az elso oraban ez kiderult:D En miutan par orat toltam vele, elesen biraltam itt sgn, kilettem osztva, mit kepzelek, de ugy latom masoknak is kezd egyertelmuve valni az, ami sokaknak mar par ora utan:) Am van mas alternativa, ezt az alternativas dolgot szeretem amikor politikai vonatkozasban irjak, hogy de fideszhez kepest nincsen mas alternativa...Na de kerem, a legszarabbhoz kepest csak jobb alternativa van, igy van ez ezzel is
  • Daditsx
    #170
    Már az első héten megmondtam mindenkinek, hogy a játék halálra van ítélve. De legalább már többen belátják. Egy tapasztalt mmos-s tudja mire van igény, minek van létjugusultásga, mire éri meg pénzt kiadni. De a kiadók leszarjáka reklamációkat, mert tud annyi pénzt generálni, hogy a kezdő kockák fenntartsák.

    A gond az hogy már minden számításba jöhető mmo-t végigpróbálgattam vagy megnéztem és nincs hova mennem XD Unaloműzőnek marad ez amíg él a premiumom.
  • Agamemnon
    #169
    Ez a bannolásos storyd tényleg nem semmi, főleg úgy, hogy tele van goldseller-el a játék, nem is értem, hogy miért nem ezeket próbálják meg először kiszűrni a játékból.
  • Shion
    #168
    Eléggé esemény dúsra sikeredett az elmúlt 1 hetem a játékban, hadd meséljek róla egy kicsit.

    Banolások:

    Engem ugyebár a Nexon agyatlan automata(?!) rendszere kibanolt szombat hajnalban. Sőt nem csak engem, hanem nagyon sok játékost és ezek többsége (velem együtt) előfizető (premium-os) státuszban van! A kezdődő felháborodást csak fokozta, hogy a Nexon napokig semmit nem reagált a témára, sem ticketre, sem fórum bejegyzésekre. A Live Chat-en is csak annyit tudott mondani a Support, hogy semmit nem tud tenni, várni kell. Ráadásul nincs 24/7-es ügyfélszolgálata a Nexon-nak, mert csakis kedden és csütörtökön munkaidőben(?!) foglalkoznak a reklamációkkal. Most csütörtök van, 5 nappal a banolást követően kaptam egy e-mail-t, hogy felülvizsgálták az ügyemet és visszakapom az account-omat. Király, de ezek után és hogyan bízzak meg egy ilyen cégben?

    Előfizetés ellenére - emberi ellenőrzés nélkül - bannolnak játékosokat, plusz napokig semmi válasz nincs a panaszokra és még hülyének is nézik a játékosokat. A fórumon írtak az egyik srácnak olyan választ, hogy nagy kegyesen visszaadják az accountját, de biztosak benne, hogy a játékos a hibás és külön figyelő rendszert telepítettek az accountjára, hogy kiemelten figyeljék, visszaesik-e a hibába. 11 éve játszom MMO-kal, sehol nem tapasztaltam ilyen szintű semmibevételt, lenézést és automata ban rendszert, amely fizető játékosokat tilt le a játékról mindenféle emberi ellenőrzés nélkül! Én a magam részéről olyan szinten csalódtam a Nexon-ban, hogy soha az életben nem fogok többet előfizetni, nem csak a Riders of Icarus-ra, hanem semmilyen Nexon játékra.

    PvP:

    Annak örülök, hogy kihoztak egy Open PvP pályát, ahol új Familiar-okat, új Achievement-eket lehet beszerezni és tetszőlegesen lehet PvP-zni más játékosok, sőt Alliance-k ellen. Nos, az elképzelés jó volt, de a megvalósítást szerintem a MMO történelem legrosszabbja lett. Ki hallott már olyan PvP-ről, ahol az nyer, aki hamarabb meg tudja nyomni az Explosive Shot gombot? Mert minden ellenfél 1-shot? Én 11 év alatt közel 30 MMO-val játszottam, több játékban is PvP szerveren toltam, sok helyen szerver elsők között volt a csapatom. Tehát nagyon sok PvP tapasztalatom van és ezek alapján állítom, hogy a 1-shot PvP az nem PvP. Aki ezt élvezi, menjen FPS játékot játszani, azokban legalább számít valamit az ügyesség is, ugyanis ott ki lehet térni a lövedékek elől, de egy targetes rendszerű MMO-ban nem. Szóval a Badlands oltári nagy bukás lett, csak olvassátok el a hétvégén készült felmérés eredményét a hivatalos oldalon: játékosok 60-80%-a mondja, hogy úgy sz..r, ahogy van.

    LAG és új grafikai feature-k:

    Egyelőre nem tudom, hogy a Badlands (1 darab instance-re kényszerített játékostömeg miatt) vagy az új villámló égbolt effektus miatt, de nagyon sok ismerőm és jó magam is borzalmas játék laggolást és szaggatást tapasztalok a patch óta. Badlands játszhatatlan, mivel 3 másodpercenként 1 másodpercre megáll a gép, 60-70 fps helyett 10 fps jellemző. Ha elhagyom Badlands-et, hiába megyek bárhová a játékban (Bakaran Forest, vagy Lavalight Cave, vagy Frost Keep), a szerver lag megmarad. A hétvége elmúltával enyhült a lag, valószínűleg azért, mert egyrészt elmúlt a hétvége, amikor a dolgozó emberek tudnak játszani, másrészt elmúlt a Badlands pályának az újdonság varázsa. Kevesebb játékos = kisebb lag.

    Menet közben felfedeztem egy másik grafikai beállítás tényezőt, ami szintén okozhatja a lagot. Alapértelmezésben max. 60 fps-re korlátoz a játék, hogy a videókártya ne pörögjön túl, magyarul ne legyen 100+ fps-e a játékosnak fölöslegesen. Igen ám, de amikor ezt a beállítást átállítottam max. 60-ról 120 fps-re, megszűnt a maradék lag-om is teljesen!!! Így véleményem szerint ez a beállítás is generál hibát!

    Összegzés:

    Badlands és a múlt heti grafikai patch oltári nagy bukás volt. Ebből fakadó szerver és grafikai lag miatt a Nexon automata rendszere fizető játékosokat banolt ki, amit csak napokkal később vett észre a Nexon. A Nexon hibáit letagadva továbbra is a játékosokat okolja a banolás miatt és csak a nagymértékű reklamációk miatt hajlandó ezen játékosokat újraaktiválni. Ez a hozzáállás és amatőr ügyfélkezelés olyan szinten megrendítette sok játékosban a hitet a Nexon megbízhatóságával kapcsolatosan, hogy csak emiatt már elindult a népvándorlás más MMO-kba.

    Továbbá az is igaz, hogy nem történt újabb szintemelés, így semmi értelme a farmolásnak. Mi értelme level 35-ön összeszedni az összes Heroic Familiar-t, ha a következő szintemelések során 40-50-60-s szinten mindezen 35-ös cuccok kukázásra kerülnek majd? Achievement marad meg egyedül, a Gear-ek és Seal-ek mind kukák.

    Továbbá az is rossz rendszer, hogy egy 50.000 fős szerveren egy 50 fős társaság (bocs, Alliance) tud egyedül kifarmolni magának mindent az Open World Boss-okból, senki másnak nem jut semmi. Ebben a formában semmi értelme semmiféle endgame-nek. 50.000 fős szerveren igenis létjogosultsága van az instance-ol dungeonoknak (4-20 fős zónáknak). Lásd WoW, ott is instance-t zónákból lehet mindent megszerezni. De sorolhatnám a sort az összes létező MMO-val. Nem tudom, hogy az eredeti koreai szerveren, level 60-on milyen endgame content van, de most 35-ös szinten nagyon gyér és kiábrándító. Remélem a következő, szeptember 28-án érkező patch-el tudnak valamit felmutatni, mert így karácsonyig a játékosok többségét el fogják bukni.
  • Daditsx
    #167
    Koroshimo szerveren megvan a nép. "T" betű is televan (1 oldal partykereső és 1 oldal gold sheller). pvp bejövetelével annyi változott, hogy első pár napba nehéz volt FK-ra partyt keresni, mert mindenki pvp-vel volt elfoglalva. Szerintem örülj, hogy tiétek minden és farmoljátok.
    De szerintem nem a pvp bejövetele a lelépés fő oka. Mivel semmi köze az előző tartalomhoz. Én is már a patch-re várok, mert kiszedtem mindent amit akartam...belogolva petet/mountot húzok, néha instázok soloba és részemről ennyi.
  • Agamemnon
    #166
    Ja, nem zavarnak az általad leírtak, a legkevésbé sem. Bár abban nem teljesen értek egyet, hogy ez inkább pvp játék lenne, mint pve... elve nincs pvp szerver, nincsenek ellentétes frakciók és most adták csak ki az első pvp tartalmat, illetve mint mondtad, és mint láttam a videókon, explosive shot-al mentek többnyire egymás ellen az emberek, és az meg nagyon nem a skillekről szól...
    Én játszom vele, amíg szórakoztat, és ha már nem, akkor rezzenéstelen arccal keresek egy másikat, ami leköt esténként egy két órára, amikor már a család alszik.
  • wudoORock
    #165
    Amint kijött a pvp tartalom a városok telivoltak, alapesetben megvan a 40-50 fps bárhol kivéve a városokba ahol ilyenkor kb 10 fpsem volt. az aukciós házban is ha folyamatosan frissítettem mindig jött bele 3-4 új item. Amint megtörtént az első manastone battle amibe nem tudtak beleszólni és persze ahogy kiderült hogy mindenki 1 explosive shotolja a másikat és társai.. Plusz mint említettem egy world bosst se tud elhozni senki és így a mi szövetségünkbe a játékosok 80%ának teli van pakolva heroic sealel a cucca, a többi játékos meg örül ha eliteket beletudott tenni satöbbi. A party board is üres (T betű). Feloszlottak a klánok és szövetségek.
    Ettől függetlenül lehet hogy sokan csak az új kontentig tűntek el vagy várnak valamiféle "kiegyensúlyozásra" de mi azt vettük észre már csak a "hobbi klánok" maradtak fent akik 1 hónap játék után sincsenek meg max szint, mikor az max 3 napos meló. De hát velük miért számoljunk mikor se a gazdaságba se a játék menetébe nem tudnak beleszólni semmilyen szinten, kb mintha itt se lennének.
    A városokba is max ha 6-7 ember afkolva húzza a mountját és legjobb esetben is talán 2 ember mozog az npck között.
    Ez mind a pvp patch kijövetele után történt... :)

    Mellesleg megjegyezném mindenféle rossz szándék nélkül, ha pve játékos vagy ez nem biztos hogy a te játékod lesz. Túlnyomó részt számodra maradni fog az 5 szintenként új dungeon amiket százszor pörgethetsz végig már ha van rá csapatod. Taktikát és kihívást továbbra sem fognak igényelni. Lesz elvétve 1-2 raid amihez kell 10 fő és jobb esetben is "csak" 6 órás lesz rajta a cooldown, de előfordulhat hogy 12 órás lesz ami annyit jelent ha te nem érsz rá annyit játszani akkor nem lesz sose csapatod aki levigyen, szóval maradnak a monoton sablonos dungeonok. Ha meg élvezed ezt a pokémonos befogom mind dolgot akkor szintén egy kemény csapat nélkül sose lesz annyi markod a heroicokra és később a legendary-ra hogy sikerrel járj.
    Nem elvenni akarom a kedved csak szólni előre, hogy ez a játék nem tartogat olyan sok mindent számodra. Van már kint nem egy cím ami sokkal alkalmasabb pve játékra és mivel nem vagy pvp párti gondolom a verseny szellem sincs meg benned egy játékban tehát gondolom nem zavar hogy nem tegnap indult játékokról van szó, ergo első talán már nem leszel ott... :)
  • Agamemnon
    #164
    Engem nem érdekel a pvp, de nem értem, hogy ettől miért hagyná valaki abba? Csak mert bekerült a pvp map? Akinek nem hiányzott, az eddig sem kiabált érte, és ez után sincs rákényszerítve, hogy odamenjen. Nem lehet, hogy azért nem loggolnak be az emberek, mert várják az újabb tartalmat? Még mindig messze vagyunk a lvl 55-től, amire a talentek be lennének lőve, a koreai lvl 60+-tól meg még messzebb. Aki lvl 25-ön kimaxolta a kariját, annak az elmúlt több mint egy hónap pont elég volt, hogy újra kimaxolja a kariját, így érthető, ha pihenteti.
  • wudoORock
    #163
    Van olyan játékos max szinten "kifullozva" akinek van egy kis rálátása, hogy hogyan alakul az ő szerverén a populáció mióta behozták a pvp mapot? Velzeroth szerver konkrétan haldoklik. A szerver fele alapból emiatt a fos kontent miatt hagyta abba, a másik fele meg azért mert a szövetségünk egyszerűen mindenki kiirtott és feladták (az összes world boss a miénk kivétel nélkül, pvp pályán esélye sincs senkinek és alliance warba sincs ellenfelünk és emiatt az összes klán/szövetség feloszlott és eltűntek a játékosok). Tehát lényegébe a Velzeroth szervert a Nexon átgondolatlansága és a szövetségünk együttes erővel elérte hogy a populáció a kihalás szélére taszította a szervert...
    Szóval érdekelne nálatok mi a helyzet? Talán a 3 szerver összefésülése megoldaná a problémát de számunkra úgy néz ki ez a játék elvérzett
  • Agamemnon
    #162
    És tényleg, köszönöm!
  • Daditsx
    #161
    Minimize. X mellett ;)
    Windows beállítás copy
  • Agamemnon
    #160
    Miként lehet a mountokat így megjeleníteni, mint az alábbi videón a jobb felső sarokban, a térkép mellett?
    (még nem kerestem ezt a beállítást, csak most szúrtam ki a videón, hogy ezt is lehet...)


  • zozyk
    #159
    Akit esetleg érdekel,a Koroshimo szerveren létrehoztuk a HusosPalacsinta klánt. Aki akar,csatlakozhat.
  • zozyk
    #158
    Az szép,grat...

    Köszi a tanácsot,akkor rámegyek a Heroic állatkákra. :)
    Jelenleg minden cuccomban a Blue Bloodwyrm van.

    Ezek a statjaim (Pet nélkül),igaz a ruhaszett csak AH-ból összevásárolt,FK-t még nem farmoltam + a Staff sincs meg hozzá.


  • wudoORock
    #157
    35ön ha nagyravágyó vagy, csak és kizárólag heroic állatokat sealelj. Az eliteket talent pontnak nyomd el és ha talent pont se kell és az aukciósnál se ér semmit akkor engedd el őket mindenféle szívfájdalom nélkül. Akár megszerezhető akár nem ;)
    Ha nincs pénz heroicra vagy nem a te szövetséged viszi el a world bossokat és így nem jutsz heroic markokhoz akkor az elitek közül a legolcsóbb és még is hasznos megoldás a Ruby/Blue Bloodwyrm illetve a Cold-Tusk 30-as sealek classtől függően.

    Velzeroth szerveren mi nyertük meg az első Manastone Battlet és így mi vagyunk egyedüli birtokosai a rájának amin 10 játékos ülhet egyszerre :)

    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.08.21. 05:07:59
  • Daditsx
    #156
    Vulkanus-t már rég sealelhetted volna. :) Socketként bizonyos classoknak hasznos
  • zozyk
    #155
    Bakker,megszenvedtem ezért a madárkáért...
    (Vulkanus-t érdemes megtartani? Ha jól tudom,nem megszerezhető utólag,de csak a helyet foglalja... )