Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem tudom volt-emár, nem fogok 53525 kommentet visszaolvasni, de...

Az időjárás effekt kliensoldali.
Ez így hatalmas epic fail.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bogdogege
Felraktam én is szupi lenne csak 10 fps-em van<#buck> ,gépet kell majd venni <#pias>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

bad company 2 elso paja!?! jaccad azt folyamatossan..

best cikk ever.... barcsak vmi battlefront buzira biztak volna inkabb...

"..nem nagyon szoktam multiban játszani..." pfffff

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.04. 08:43:09
Pont errol beszeltem, csak nem sikerult megerteni.
Attol, hogy becsukod a szemed, mert neked ugy konnyebb, attol meg a problema letezik.
Krealsz hozza magadnak egy mentseget, miert ne foglalkozz a dologgal. Ez az elvtelenseg.
Nincs ezzel baj, hogy igy elsz, csak ne akarj meggyozni az ellenkezojerol.

lac coo
Akkor legyen inkabb hudeghaborus korszak, az is eleg markans, jol fel lehetne dolgozni.
De legingabb VH2, ezer eve nem jott normaéis jatek a temaban.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem simán csak egy lényegtelen faxság, hogy mi van a borítón...

Erkölcs vs design...Kezdetek érdekes irányba haladni....Egyébként szerintem is tök mindegy mi van a plakáton...Úgyis a játék a lényeges ez meg csak sallang.

Azzal, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a "problmémának" csak még nagyobb hangsúlyt kap (és pont ezt akarták elérni a képpel, hogy beszéljenek az emberek a rasszizmusról, a polkorrektségről, az esélyegyenlőségről).Szóval pont azt erősítitek ezzel, ami ellen felszólaltok. Egyébként meg simán fel van fújva ez az egész téma. Nem kell vele foglalkozni és akkor pakolhatnak mindenféle rasszból származó katonát semmilyen hatással nem fog járni....Ignorálás a legjobb ellenszere a népbutítási próbálkozásoknak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Annyira ordít ez a motor egy 2. VH-s részért, hogy az félelmetes. Minden porcikájában kiváló lenne egy 2. vh-s rész alá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnuluWork
Huh, ez marha jó! Az eső pedig valami eszméletlenül néz ki a fegyvereken.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pedig mar béke volt :(
Csicska valakibol akkor lesz, ha a viselkedese elvtelen, erkolcstelen.
Elvek alapjan elo ember ismerve, hogy bizony zavarjak dolgok es mem atalja ezt szova is tenni. Nem ritka esetben tesz is erte, ettol lesz erkolcsos.
Szerinted erkolcsos viselkedes az, hogy tokmindegy mi van egy I.VH jatek plakatjan?
Na most akkor ki is a csicska?

RatBaG
ezt a sok automata/félautomata fegyvert látva lehet, hogy jobb lett volna, ha inkább vietnámot veszik elő, akkor legalább nem lógna ki a lóláb ennyire.

Per Aspera Ad Inferi.

Minek? A BF1-nek így is 2. világháborús hangulata van. :)

A következő rész szerintem vagy a Bad Company 3 vagy a 2143 lesz.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.09.04. 00:52:20

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Bandicoot
Ha Skylake-ed van és DDR4-ed akkor van. Ha nem akkor semmi,sőt egy 1600-as is bőven elég lett volna játékra,lévén nulla különbséget fog dobni játékban még az 1600 vs 2133 is. 8gb ramnál több pedig játékok esetében továbbra is csak parasztvakítás aminek zéró értelme van.

Szintlépés meg a beta-hoz és annak idejéhez mért. teljesben jóval lassabb lesz álá Bfrontnál is így volt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.04. 00:35:30

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

csak rohadt gyors a szintlepes ja...beta gondolom..

a mecs utani nem cseteles swbf mintara, rohadt idegesito..azok a legmokasabb pillanatok pedig..

1866 ramt erdemes 2133 ra cserelni e!?
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.04. 00:24:02
lac coo
Jah...az elobb en is lattam a ködöt ! :))

lac coo
Azert remelm a kovetkezo BF mar VH2 lesz.....:)

Sebaj, mindenképp élvezetes a játék.

TDC Geronimo
sose marad meg, most se fog

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tényleg a szint megmarad a végleges játékra is, vagy kezdhetünk mindent előlről?

Disable-d feliratot sikerült már elérnem tanknál. Általában ekkor már lángol, mozogni nem tud, de lőni még igen. Talán a torony se forog már ilyenkor, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Én úgy figyeltem meg, ha közvetlenül eltalálod vele a tankot akkor azonnal robban. Tehát jobb pontosan dobni. Ha mellé dobod akkor van rajta késleltetés.

patchaou
Nálam 6-al sem volt gond, igaz vga híján nem is volt föltekerve a grafika :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nekem is 8gb ram van de 3 vagy 4 csata alatt megeszi az összeset és jön az elkerülhetetlen játék újraindítás.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na hanyagoltam a support meg assault kasztot néhány kör erejéig és kipróbáltam csipásék oldalát, hááát ha az ellenfél nem mozog sokat akkor lehet eredményeket elérni de az igazi über kaszt a medic az öntöltő fegyverével, szegény supportosok nem tudtak mit kezdeni velem az E ponton mert mindegyiket kinyírtam szépen sorban.

jóformán ha nincs csipa vagy tank fedezet akkor az assault meg a support pillanatok alatt elvérzik...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

TDC Geronimo
Nekem még mindig nincs gondom 8 gb rammal <#nemtudom>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

//www.youtube.com/embed/eKGqtZc-xsQ

kicsit jobb lenne igy majd.. tulsok a vibralo ikon meg faszsag.. nem is latni mire losz neha..

16 fekete nobeldijjas van..900 bol..

szal semmi keresnivaloja a plakaton ennek az egyebkent is fallikus szimbolumot lobalo meleg kosarasnak...

inkabb aranyos zeppelinre ijedos feher fiut raknak be..vagy langszoros sracot inkabb akkor...

frem drop helyett en kb 3-5 mp es full stoppokkal szoktam talakozni 2-3 kor utan.. kiraj lesz.. irany a ram bolt..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.03. 23:23:08
Tikal
jaja, mikor sok a robbanás meg füst akkor azért szépen esik is a frém :(

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem eroltetem ezt a telorol irast inkabb
Szerintem terjedelmbe ez a legnagyobb , vagyis nem is csak szerintem ha jol emlekszem olvastam valahol . Enis a szallo porra es a homokra tippelek , illetve szerintem az egyik legnagyobb az osszes kozul.
Tikal
most komolyan ennyire keresed mibe köss bele? szánalmas :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Egyebkent miert mondjak, hogy ez a leggepigenyesebb palya ? Gyak itt alig van object, gondolom lesz azert erdos, epuletes map is .....
Bar SW ben az Endor amulatbaejto , de valoban gyorsabb mint ez. Ami itt eheti a gepet az a sok szallo por, no meg a homokvihar...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 22:35:11

Bandicoot
Még jó hogy ezúttal sem én hoztam fel.....Zseni....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.03. 22:21:51

lac coo
Egyet ?

Mandela, Mandela, Mandela, Mandela .... :))

Moby
Elég kemény ez a cicaharc itt, miközben a fekagyerek itt puttyogtat a topikbannerben, és ezt sem az EA tette ide :D

Adversus solem ne loquitor

Tikal
A feketék nem olyan okosak mint a fehérek, ezért nincs nobel díjasuk, nyilván!! :)

Tikal
Vagdalózol?Mivel? :D

Mehetsz nyugodtan a modihoz, amint lehülyézek valakit. Mehetek én is, ha még egyszer felhozod ebben a topikban a de miért van fekete a borítón témát? ...

Bandicoot
Számít az bármit?:)
Merkel is lassan Nobel díjas lesz....Közben gyakorlatilag egy hazaáruló akinek köszönhetően Németország és az EU is döglődik.

VO101Tom
<#taps>

www.pumaszallas.hu

RatBaG
barack? <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

sorolj fel 1 fekete nobeldijast.
Bandicoot
Értem. Tehát ha valaki rádszól hogy ostoba vagy mert rögtön vagdalózol anélkül hogy megértenéd amit leírtak, az a helyes és azonos mértékű válasz hogy: kurva anyád.
És persze mi vagyunk az ostobák.

Legyen így,de a következő ostobázásnál és kurva anyázásnál megyek a modikhoz,marha unalmas már.

lac coo
Nekem csak elso van, azzal sokaig nem lehet loni mert csak hatlovetu :)

Tikal
1. de személyeskedett, mikor jelzőt használt, ha nem érted mi a személyeskedés akkor ostoba vagy, ez is az
2. nekem se
3. a te rinyád se érdekel senkit, brühühü

lac coo
Hat nem azert de eleg csicska topik lesz ez igy ....:)

Fekete van a boriton azt kesz ! :) Semmi gond vele.

Tikal
Miért tűnnek el járművek csak úgy mikor benne ülünk?

Bandicoot
1. nem személyeskedett (ellentétben veled aki rögtön az anyját szidta), reagált arra hogy képtelen vagy felfogni amit leírtam és rögtön nyomtad a rasszista kártyát - ennyit a végső fegyverekről...
2. nem a haverom
3. fejezd már be senkit nem érdekel a vergődésed ki a rasszista és kinek a k anyját mert rádszól.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.03. 22:05:45

Tikal
Az anyázás onnan jött, hogy elkezdtél személyeskedni, tudod kiknek a végső fegyvere ez? Az olyan ostobáknak mint te vagy meg a haverod.

Mr_no_NaMe
Az anyám nem kurva, te viszont buta vagy mint öt méter földút ez viszont tény :D Majd ha nem írsz ilyen faszságokat akkor nem leszel buta. Nem neked kell erőltetni, hogy elhiggyük, egyszerűen cska nem kell hülyeségeket írni. Az anyázás amúgy milyen indíttatásból jött? Rátapintottunk nálatok a lényegre? Mert nagyon úgy tűnik :D
Tikal
Pontosan ezért nem értem miért nem egy magyar huszár van a borítón, egy német bajszos katona gyalázat lenne.....

Tikal
Buta a jó k anyád meg te. És igen, személyeskedsz, attól még hogy leírod a végén, hogy nem, de.

Nem haverom a lac coo, fogalmam sincs ki ő és mit irogat. Ha leszarod akkor ne írogassál.

A haverodnak igaza van Franciaországgal kapcsolatban, bármi is legyen az. A lényegen nem változtat nálam: vagyis engem nem zavar, hogy egy fekete van a borítón, tőlem aztán török is lehetne, ha azzal akarnak valamit üzenni.

Még mielőtt visszavágnál, nem személyeskedem, csak a lényeget írtam le.