6439
-
#499 Egy pár hsz-el lejjebb ezt mondtam én is, azt lehurrogtatok -
toza #498 az SWBF mindig is gyermeteg,ecceru jatekmenetu volt..SEMMI koze nincs BF sorazathoz valoban... nem kell ezen ossze zavarodni..vagy hasonlitgatni sem..Dizni szar.. meg enekelnek is benne meg minden..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.21. 15:01:48 -
yossarianHUN #497 Na ez az, a BF4 Premium többé-kevésbé megérte a pénzét, de az SW esetében gyakorlatilag egy demót vettél meg egy AAA cím árának másfélszereséért, majd további, pofátlan összegekért kerekíthetted egy úgy-ahogy teljes játékká, ami még mindig közelébe se ér a BF4 Premium tartalmi mennyiségének. Tudom, lesznek hozzá még DLC-k, további tartalmak. További pofátlan összegekért. Azért hihetetlen, hogy esetenként 30 ezer, vagy több forintot kell elkölteni ahhoz, hogy legyen egy olyan játékod, amit pár éve még alapértelmezésként adtak volna a kezedbe 10-12 ezerért. És még csak várni sem kellett hónapokat, hogy a játék alap egynegyedéhez hozzáfércelgessék a további, fizetős háromnegyedet. -
#496 BFes premium tartalommal szerintem semmi gond nincs. Bőven adnak tartalmat a pénzért. -
yossarianHUN #495 Ez szerintem az lesz, aminek az SW-nek lennie kellett volna. Az SW is nagyon jó játék lenne, csak két hibája van: egyrészt, hogy irtózatosan, fájdalmasan egyszerű, másrészt hogy a játék egyharmadát adták el 20 rugóért (pfffff), a maradék kétharmadot meg további 20-ért, DLC-k formájában (és még ezekkel együtt se nagyon tesz ki a teljes tartalom egy átlag multis FPS-t). Az arcpirító pofátlanság netovábbja. De ez valszleg a BF1 esetében is így lesz, úgyhogy jobb, ha felkészülünk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.21. 14:18:35 -
#494 miért mi a baj az swvel? SW nem bf, az egy rém egyszerű árkád fps/tps, mindig is az volt. -
#493 En SW utan nem merem megvenni.... -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.21. 13:40:24 -
#491 Lookin' good!
Hosszú évek óta nem vettem semmilyen kompetitív multis lövöldét, de ez most bekerül a parizer és a fehér kenyér mellé a szatyorba. -
#490 Marha jó lesz, már alig várom. -
toza #489 libego hosszu kabatok rohadt jol neznek ki vmiert
-
JagFater #488 Eloszor en is azt hittem, aztan rajottem, hogy csak benacska.
A video tényleg jó.
Ugy latszik a hiperaktiv reteg mar elkotrodott. -
#487 wat? nem :) -
#486 Kontrollerel nyomul
-
yossarianHUN #485
Jól néz ki. -
#484 Na ide feltöltötték újra a videót <--- ez egy link
Minősége rosszabb, mert újrafeltöltött, de szerintem az egyik legjobb videó. Elvileg újabb build is, mint az E3as -
#483 Ja embargo van rajta elvileg még 2 hétig pedig nagyon jó videó volt -
yossarianHUN #482 Már le van szedve. Úgy tűnik az EA nem szereti a nem hivatalos leakeket. -
#481 Nem idegbeteg rángatós, tearing nélküli videó. Eddigi legjobb szerintem -
#480 closed alpha gameplay. Állítólag lesz pcre jövő héten. Azt hiszem BF4nél is volt egy kis létszámú alpha
-
yossarianHUN #479 "Assassin plane"... Ez de hülye... -
toza #478 "gepet.."
-
Nagydög #477 Fun fact: De. Legalabbis ha jol emlekszem. Valamelyik orosz tank hirhedt volt a viszonylag konnyen lecsapodo sulyos fedelrol, ami eleg sok ujjat zuzott ossze. -
toza #476 hatazer 12 mp nel mikor beloki rotort es atugrik rajta akkor mar "accident" kellett volna h legyen.. daraltan nemigen vezetne kepet valosagban ,ha ilyen vaganyul ugrik bele...
tankoknal is allandoan odabasszak a sajat kezuket ahogy csukjak az ajtot..
tortenelem hamisitas.. valosagban nem csuktak oda sztem..
-
#475 Hát nem tudom. Mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy sem, de szerintem ez totál illúzióromboló.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekimegy a repülővel a Zeppelinnek és még csak meg sem karcolja. Betonból készült az a szerekezet vagy mi? -
yossarianHUN #474 Hát én esküszöm nem látom, de jobb is. A tudatlanság áldás :D -
#473 A lejjebb berakott videóban amire reagáltam tisztán látható. Ha nem látod örülj neki :) -
yossarianHUN #472 Na ez az, tudom, hogy ez a "tearing" effektus, de én ilyet még életemben nem tapasztaltam, vagy ha igen, akkor nem vettem észre, akkor meg minek. -
#471 A monitorhoz igazitja a kepkockak megjeleniteset, csak akkor szamol uj kockat ha az elozot mar teljesen megjelenitette a monitor, fentrol lefele. Ha kozben kuldi ra az ujat akkor fent mar az uj lesz lent meg meg a regi ezert vizszintesen egy torest latsz a kepben. -
yossarianHUN #470 Tonképpen mi az anyámat csinál a vsync? Tudom, hogy elméletileg korlátozza az FPS-t, ezzel megakadályozva az FPS-ingadozást, de én ebből még soha nem vettem észre semmit, azt leszámítva, hogy egyes játékoknak 30-ra veszi vissza, ami engem már zavar. Próbálgattam játékokat vele és nélküle is, de soha nem vettem észre különbséget a fent említett eseteket leszámítva. Meg egyébként sem értem, hogy miért jobb, ha folyamatosan 40 FPS-sel fut egy játék, mint ha időnként 60-ról esik vissza 40-re.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.19. 21:07:51 -
toza #469
biztos jo lesz...
-
#468 történelem hamisítás... atyaég, itt valaki elfelejtette, hogy egy játék topikjába írogat... -
#467 vagyis? -
Gyuszopapa #466 5.16-tól látható a Frostbite engine tipikus hibája. -
#465 Sajnos így van sok esetben. -
#464 mert input lagot okoz a v-sync, ezért nem használják nagyon -
#463 valószínű gsynches monitorok voltak -
toza #462 ?! az nagyon lassitja jatekt nem!?!
repultek tankal..720 as ha jol szamolom.. -
#461 Rohadtul irritál amikor nincs bekapcsolva a v-sync, több videósnál meg streamernél is láttam már és fel nem foghatom hogy tudnak így játszani :) -
yossarianHUN #460 Ott 5:16-nál mi az anyám történt? :D