1730
tesbanner900x275.png
  • Renegade
    kaptam egy versus küldit, összekattintgattam egy S/W decket, megmagyarázhatatlan módon kettőből kettőt hozott, mondjuk az összesorsolás elég fura, mert R12-esként, másodikra egy R8-al kellet harcolnom.
  • Renegade
    na pár óra nyomkodás után elég jónak tűnik. Persze még csak a storyt csinálom, imperial pakli igen klassz, viszont fura, hogy milyen sok kártyát kap az ember, még legendaryt is.
  • Renegade
    most már viszont bátran leírhatják a régiek a véleményüket, ötleteiket. :)
  • xido
    Érdekes ezzel a keresztbe nem támadhatsz dologgal...meg azzal,hogy néha 2 felé ágazik egy kártya sorsa...
  • Renegade
    lehet olyat, mint a HS-ben? nézegetni a rutinos játékosokat, hogy tanuljon az ember? :)

én szokás szerint Petimalac néven futok, mások? :)
  • Nephin
    Yaaaay! :D
  • Renegade
    végre megjött a meghívóm :D
  • Nephin
    No, törölték az NDA-t, jöhet bármi! :) A streamem itt nézhető, ha épp vagyok: Nephin Plays Games, warning, noob alert! :D
  • Renegade
  • Nephin

Lesz Androidra is, ennek örülök, HS törölve a telefonról. :D
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.06.13. 19:31:52
  • Nephin
    Nem hinném, hogy kapsz reakciót egy BÉTÁBAN, max beveszik a known issuesba... ez nem éles játék, hogy legyen customer service meg anyámtudja, neked - nekünk - a hozzáférésért cserébe az a dolgunk, hogy bejelentjük az ilyen dolgokat. Olvasgasd a bétafórumot, lehet, hogy van róla topik. :)
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.06.02. 21:17:49
  • PiszkosFred
    Hja latom mar :) Hat, remelhetoleg beraknak egy eldobasi lehetoseget.
  • Tinman #37
    2x írtam nekik már... semmi reakció.
  • PiszkosFred
    Ird meg nekik, megiscsak ez a beta lenyege, hogy a faszsagokat kijavitsak, vagy tevedek? :)
  • Tinman #35
    Nem hiszem el ezt a fost... 4 napja kínlódok benne, mert nem lehet továbbra sem törölni egyetlen questet sem. Qrvára nem vicces úgy goldot farmolni, hogy nincs napi quested új, az aréna belépő meg 150G. Még ma próbálkozom vele, aztán del ennek a hulladéknak.

Életemben nem láttam olyan quest alapú CCG-t ahol 3 quest slot van és naponta 1x nincs lehetőséged elnyomni 1 questet.
  • Tinman #34
    Basszus, erre ráfáztam. Van 80 goldom, nem tudok venni aréna ticketet. Viszont mind a 3 quest slotom ugyan azzal a questtel van tele... na mivel? Hát persze, hogy ezzel: "Nyerj 3 arena versus meccset!!!"

Nem tudom elnyomni egyiket sem és az a legdühítőbb, hogy 2-öt nyertem, tehát csak 1 win kellett volna és meglett volna mind a 3 quest egyszerre. Most nem fogok új questet kapni vagy mi van ilyenkor? :-(((
  • PiszkosFred
    En tegnap jartam igy :)
  • Tinman #32
    Ezt el is felejtettem betenni:

• Tinman #31
    De jó is, amikor nyerésre állsz és disconnect :-(

22:00-tól maintenance... se a twitteren, se FB-on nem szóltak róla :-/
  • Tinman #30
    Új patch:

• Renegade
  • PiszkosFred
    Kb. februarban regelt a bethnetre (amikor elindult a regisztracios lehetoseg ott kaptam egy mailt Grandstafftol, hogy regeljunk), aztan aznap nyomtam egy jelentkezest a Legends betara, ahogy lehetett (fogalmam sincs, mikor volt ez, aprilis vege talan), az elso korbe nem is kerultem be, majd mult heten jott egy email, amikor a szelesebbre nyitottak a beta kapuit, es azon mar en is befertem. Illetve sokan masok, ahogy lehetett itt is olvasni a kommenteket.
  • Renegade
    srácok, nálatok mennyi idő telt el a regisztráció és a hozzáférés között?
  • Nephin
    Képet max spoilerben és videót szerintem ne, csak ennyi. :) De csak topikindító vagyok, nem házigazda, szóval azt csinálsz, amit szeretnél. :) Nyilván ha úgy gondolnám, hogy ne is beszéljünk róla, akkor nem indítok topikot... :P
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.05.20. 16:48:17
  • Tinman #25
    Pont ez az, hogy már a béta alapján is élmény vele a játék... főleg annak aki a Hearthstona aggro mocskától megcsömörlött. Itt azért az aggronak fel van adva a lecke a hős körüli rúnák, és a prophecy lapok miatt.

A HS jelenleg a kártyás játékok királya. Az életben nem fognak labdába rúgni, ha még dicsérni sem lehet, vagy a különlegességeiről beszélni. Szerintem.

A no stream, no YT abs. jogos viszont, azt aláírom! Amúgy gyorsan rákeresve szép számmal akad nem official fórum, ahol beszélgetnek a játékról.
  • PiszkosFred
    Ez egy beta, egy felig kesz jatek/projekt tesztelese (nezd meg a rengeteg placeholder cuccot, a beta sessionrol beta sessionre valtozo buildeket, ertekeket, lap erossegeket, stb.), sok ertelme nem lenne ez alapjan megitelni. Ahogy vege a closed betanak es jon az open (ahol mar csak a bugok lesznek irtva), akkor mar lehet majd irni, hogy jo vagy nem jo.

Doomnal pl egeszen a premier napjaig volt az embargo, nincs ezzel gond, bevett huzas kiadoknal, Bethesdanal/Zenimaxnal meg aztan plane.
  • Tinman #23
    Kérdésem lenne:

Milyen módon akarja a Bethesda megkedveltetni a játékot másokkal, ha akik próbálták nem beszélhetnek az élményeikről csak az official, általuk TETSZŐLEGESEN moderált fórumon?

Ha valami negatívum elhangozna, hát milyen jó, hogy azt ott ki lehet törölni... holott eddig sok negatívum nincs, sőt ahhoz képest, hogy alpha buildet ír ki még mindig egész pofás és kifejezetten jól játszható.

Eddig egyetlen broken lapba futottam, még ma be is jelentem nekik.
  • Tinman #22
    Vagy a hősöd szintlépésekor történhet, de csak bizonyos kártyák esetében, vagy a sztori módban. LVL28 esetén ez a lap pl. ezt fogja tudni:

• Tinman #21
    Semmi pánik, másik topikban majd kidumáljuk az illetékesekkel :-D
  • PiszkosFred
    "NOTE: Participation in the BETA is subject to the confidentiality provisions of the Beta Agreement. Please do not stream, capture video, or discuss your experience with the game outside the Official Beta Forums."

De megegyszer, a moderatorokon/hazigazdakon kivul mindenki sajat maga donti el, hogy mit csinal. En nem fogok addig rola irni, se itt, se hirben, se faszbukon, de ez csak en vagyok. :) Elolvasni elolvasom persze amit mas ir, mert erdekel, nagyon is, de kozben csak vagy neman bologatok vagy eppen csovalom a fejem, ha butasag.
  • erasmus4
    Ez a kártya fejlesztés hogy működik?
  • Tinman #18
    Akkor amíg nem jött ki a játék itt nem beszélünk róla? Ez valami rossz vicc?

Nyilván nem azt mondom, hogy toljuk a streameket, meg a yt videókat, de 1-2 kép spoiler mögött melyről el lehet beszélgetni + a játékot érintő eszmecsere se?

Csak azért, mert akkor addig bátran zárható a topik, amíg offical meg nem jelenik...
  • Tinman #17
    Hát ez a matchmaking rankeden itt is elég gay... első próbára össze is rakott egy 5 szintűvel (12-ön kezdesz), másodikra se volt jobb a helyzet, 3. -ra újra az 5. szintűvel, akinek a paklija már jóval gazdagabb, mint az enyém :-/
  • Zozo0122 #16
    Rájöttem, hogy erre még nem is regisztráltam, csak azt hittem. Mind1, jelentkeztem, remélem hamarosan jön a kódom.
  • Renegade
    ja nekem még nem jött meg a meghívó, meg mondjuk az EULA-t sem láttam még, mi számít náluk NDA-nak?
  • Nephin
    Nem az, mondjuk a HS-nél bonyolultabb szerintem, de még nem sokat volt időm játszani vele.

Ja és ne törjünk NDA-t, ha egy mód van rá, csak a rend kedvéért, köszi. :)
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.05.19. 22:16:16
  • Renegade
    hát, ez így első blikkre ijesztően bonyolultnak tűnik o0
  • Tinman #12
    Akkor spoilerbe :-D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chapter 10 is lement, 20 fejezet van. Solo aréna ticketet adott éppen, ez a Hearthstone free 1 db. aréna belépőjéhez hasonlatos.

Most már azt kell mondjam, meglepne, ha nem tetszene azoknak, akik Magic Duels vagy HS kedvelők. Tudsz tervezni benne értelmesen, a kártyák artja itt is kifogástalan, a meccsek utáni "loot" nagyon jópofa, sokszor hasznos és dönthetsz, hogy adott kártyát milyen irányban szeretnéd továbbfejleszteni, vagy adott kártyából milyen verziót vinnél magaddal eztán a dekkedbe. A játék történetét itt is egész komolyra vették és belecsempészték ezt a döntési lehetőséget, pl. a legyőzött farkas kölykét megtartod (+1/+2 adott esetben a lényeidnek), vagy elhagyod (+2 dmg lényeknek instant death).

A Magichez hasonlóan itt is megvannak a "színek", de itt igazából az RPG-kben megismert endurance, strength, intelligence stb. paraméterekre oszlik el. A választható kasztok jópofák, abs. eredetiek, az art ezen a téren szépséges, a kasztok képessége az adott fajukra jellemző előnyöket garantál, pl. ember warrioroknál boostolja az apróbb minionok nyitásának esélyét, dark elfnél meg a deathrattle jellegű lényekét (halála után történik valami). Van itt is charge (kevéske), érdekes combo lapok, pl. a Prophecy azt jelenti, ha pont azt húzod fel mert laphúzást kaptál mondjuk egy minion által, akkor free kirakhatod. Van itt is életlopós nagyobb HP-s minion is, mint Magicben. A lények egy része alapból stealth-on kezd, de ha üt nyilván kijön belőle. Embereknél eddig egész jó az AOE, de a gyíkszerű lényeknél alig van, azokkal elég kínos, cserébe erősségük az olcsóbb guardok (taunt) és a nagyobb, de olcsóbb lények, és a mana növelése, embereknél meg az állandó upgrade megy, kiteszel egy 1/2-öt, köv. körben lehet abból könnyen 2/8 is akár guarddal (aka taunt), regenerálódással, szóval nem lesz ez egy aggro kánaán, eddig eléggé úgy fest.

Coin szerűség itt is van, itt itóka, és 3 slukkot tolhatsz belőle, amit egyelőre még nem is értek, mert egyértelmű előny, hiszen 3 coin-nak felel meg, persze 1 körben csak 1x lőheted el, de akkor is az 3 kör - 3 x +1 mana!

Aztán a színeken belül itt is vannak olyanok, hogy animal, dark elf, human, etc, mint HS-ban a dragon, beast, mech és társai, ezek közötti szinergia nyilván létezik, kihasználható. Érdekes, hogy egész gyakori az olyan kombó, hogy ha kiteszel xy miniont annak van egy olyan képessége, hogy a dekked tetején ami van lap, ha az teszem azt lila színű, akkor történik valami pozitívum (if your top of your deck...).

Casual, ranked, solo és versus aréna van, egyelőre casual pihen, lehet, hogy csak még nem nyitottam ki, mert az egyes módokat itt a sztoriban lehet kinyitni. Árak szerencsére dollárban vannak, nem mintha vennék bármit, de 100G itt is egy pakli (vagy 2 pack 2.99 dolcsi), kaptam is egy 40G "endurance" questet, nyerj 3-at zöldikékkel, hamar meg is lett.

Aztán a board. Egyelőre egyet láttam, teljesen oké, Magic és HS között van küllemben, hátlapok szinten ez a kategória... nem HS, de nem is Magic, mert utóbbinál szebb egy fokkal. Itt is megvan a "temető" téma gondolom Magic-like onnan is lehet majd visszahozni lapot.

Érdekesség még, hogy 50-70 lappal dolgozhatsz itt is, de itt nincs föld! Aztán a hősök körül rúnák vannak, ha 5HP lemegy, azonnal húz egy lapot. Léteznek itt is ilyen "item" szerűségek, amik folyamatosan élnek, ha elsütöd őket, persze leszedhetőek megfelelő counterrel.

A board 4 részre van osztva!!! Ez nagyon furcsa, de teljesen más taktikázásra adhat lehetőséget. Tehát van neked is jobb és bal feled, meg az ellenek is. Csinálhatod azt, hogy jobb oldalad full bevéded, bal oldalról meg sunyin arcba mész, vagy azon az oldalon HP lopós lényekkel idegeled az ellent...

Nem fogja ez sem elverni szerinte a HS-t, de kártyás játékok kedvelőinek abs. must see kategória!

Egyelőre egész élvezetes, kár, hogy a béta miatt, az átvezetők még nagyon hiányosak, de egyre több mindent lehet benne felfedezni, ami eltér a megszokottól.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.19. 14:49:57
  • PiszkosFred
    Jol gondolod, engem is erdekel a dolog, mert meg mindig meloban "rohadok", pedig probalnam mar ki en is nagyon.

De nezd, innentol kezdve a te illetve a forum moderatorainak (hazigazda nem leven) dontese, hogy mit oszt meg/mit hagy megosztani es hogyan az ido alatt, amig tart a betara ervenyes titoktartasi megallapodas (amit elfogadtal, hiszen anelkul nem jatszhatnal) :)
  • Tinman #10
    Gondoltam az idelátogatóknak talán érdekesség lehet, hogy egy kártyajátékban ilyen és ehhez hasonló döntési helyzetek vannak :-(