1730
-
#89 Hát én ha hátrányban vagyok ő meg kifogyott, inkább nem is támadok amíg nem tudok vissza erősödni, mert felhúz hirtelen 2-3 lapot aztán meg is nyerte. Ja és a retkes 1/1-es lény ami random sebez halálkor 3-at, mindig arcot sebez, sosem a lényét. -
#88 Hogy a frászba lettél pár nap alatt 24? 1 hete játszom, jó nem sokat, napi 2-4 meccs de még csak 13-on vagyok, 10 után úgy beállt, hogy szerintem nem is nő .) -
#87 Pár napja játszok story után mentem Vs arénát 2-3 lett, akkor még agynélkül mentem arcra ha nem volt lény amit üssek kapta is a lapokat az ellen :D. Viszont szerintem lehet haladni vele rank 24 vagyok most kaptam meg a 24-esért járó legendaryt.
pvp-ben rank 7-en járok, kék zöld deckel.
Amit tudok tanácsolni az elején ne vs arénát menjetek hanem solo-t 4-szer vertem végig, van hogy a boss előtt akad egy ellen aki totál countereli a decket ált. azon bukok 3-at. De olyankor is kapok 2 decket halom aranyat, gemet.
A napikról, én még nem kaptam Versus aréna q-t. Ilyen thief guidles-t kaptam amiből jöt bonus q is, nyerj vörös-zöld deckel 3-at, játsz ki x prófécia lapot stb.
-
#86 Igazad van amúgy.
Mentem egy versust amint befejeztem az act 2-t, hogy mire számítsak és hát elég fontosak, hogy legyenek erős és effektív lapjaid, amit láttam az llenfelemtől az ellen esélyem sem volt, pedig minden lapom betettem ami elérhető volt:D(így nehéz lesz gyűjteni a goldot győzelmekkel:D)
Az aggro stratégia nem tudom mennyire lesz kifizetődő.
A rúna rendszer és a random instant spellek eléggé felborítják az átlagos aggró felfogást.
Az nagyon nem mindegy, hogy 3-4x-es laphátrányba sodrod magad, főleg aggrónál öngyilkosság ez.
Nyilván lesz aggro, de én úgy gondolom, hogy nagyon specializált lapokkal fognak csak műkdni, szóval nem hiszem, hogy elég lesz majd egy rakás 1-2 manás lény a pakliba és go face all the time.
Én már most amikor először játszottam azt éreztem, hogy azok a lények amiknek 2 életereje van szinte nem érnek helyet, ha nincs releváns text rajta vagy esetleg sac.outletnek jók.
Nem teljesen állja meg ez az állítás a helyét, mivel itt van egy árnyék oldal is a táblán:D
Ha jól tudom HS-ben sok lap azért nem számít játszhatónak, mert ha nem csinál azonnal valamit akkor abba kell reménykedni, hogy túl élje a kört.
Ugye ott ez elég valószinűtlen szokott lenni, nyilván itt sem tudod abszolút garantálni, de az árnyék oldal miatt egy körig a lényeitől minimum meg tudod óvni:)
HS-t csúnyán lealázza ez a játék már most is.(Ez se anyagilag,se játékos és hype ügyileg nem fog soha jelentkezni, de mint kártyajáték ami még mindig casual kategória, sokkal jobb.)
Csak ne essenek ugyan abba a random mániába amibe a blizzard esett.
Plussz itt lore alapú az egész, nálam ez is piros pont.:) -
#85 Én meg az egészet egy normális rpg kiadásban.
Nem is kell, hogy open world legyen, sőt ne is legyen belülnézetes.
Legyen inkább egy jó kis klasszikus izometrikus RPG:)
-
#84 Jó de én nem akarok ilyen aggrot nyomni, most is amivel elértem a 9-et az egy control mage volt, de kellenek még bele lapok, még commonból is, nem hogy a többiből :) Ja és amúgy már van decklist éppen elég, de hát ugye hiába, ha lapjaid meg nincsenek hozzá :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.05. 15:00:55 -
Zozo0122 #83 Én is szerettem északot, de ha én valaszthatnék, akkor következőnek Black Marshot vagy leginkább Elsweyrt sivatagait kérném. -
Renegade #82 25-30 0-3 mannas lappal simán jó vagy még így netdeckek előtt -
#81 Az a legrosszabb ebben a játékban ,hogy marhára az számít, hogy kinek milyen lapjai vannak. HS az egyik véglet, ahol a legolcsóbb szarokkal is lehetsz jó, ez meg a másik, gyenge lapokkal ne is nagyon akarjál semmit. Ezek a kvesztek is, nyerjél 3-at versusban 40 goldért, meg húzzál 10x plusz lapot 40 goldért. Most láttam egy aréna 3 wint 60 aranyért, aha köszi, biztos nem nyomom el :) Nekem nagyon úgy tűnik ,hogy ez p2w lesz, ill a felső házban el lehet bohóckodni ingyen is, nyilván. Na nem baj, még mindig ott a Magic (már amikor megy a szerver .9)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.05. 14:16:41 -
#80 Nord.
Nekik voltak a legszebb avatar képeik és egyébként is a legszimpatikusabb/érdekesebb terület Skyrim a TES világába számomra. -
Renegade #79 Megmarad,vagy csak annyival csökkent h fel sem tűnt -
Zozo0122 #78 Milyen fajt indítottatok az elején? Én Argóniait, imádom őket. Bár lecserélhető, csak érdekel :D -
#77 Hát nem tudom, szerintem a jutalmazás gyenge, hiába játszom már kb 1 hete a lapkészletem alig nőtt, ráadásul a szintlépés is embertelenül belassul 10 után, pedig nem 15 szint van hanem legalább vagy 45-50, már ha igaz az amit írtak az egyik streamen, hogy van lap ami 45-ös szinten fejlesztődik.
Azt viszont nem tudom ,hogy rankeden ha eléred a szintet azt megjegyzi (mage ugyanis már megvan) vagy csak az számít, hol állsz a hó végén?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.05. 13:07:51 -
Renegade #76 van bizony, epic lap. -
hawkie22 #75 Azt néztem én is, rengeteg reward van. Sajna felkelt a pici, szóval egyelöre pihenöpályára kerül a játék, majd este, ha mindenki alszik, folytatom. :D Egyébként "ranked"-ben van reward? Vagy csak szintre megy egyelöre? -
Renegade #74 már a story módban érdemes saját deckre váltani egy idő után, legalább szokod. Én pl egy S/W deckkel elég kényelmesen végigvertem a tutorialt, majd még kényelmesebben lementem R8-ra. Kis HS múlttal nem lesz nagy gond.
Aréna:
Versus: mint HS, 30 lap, aztán hadd szóljon
Solo: 30-38 lap, majd rájössz, miért. :)
Solo arénát érdemes gyorsan megcsinálni, az első bossfight után megkapod az édibédi rajongót, ami egy mókás (meg RNG heavy) legendary. :)
kezdők vs régiek: itt duplán büntetve van a kezdő játékos, mert a lapkészlet előny mellett még az is bejátszik, hogy bizonyos lapok szintet lépnek és az upgradelt lapok igencsak jók, a lapok szintlépése meg attól függ, hogy hány órát játszottál eddig (a játékos szintje).
RNG: piszok nagy, jön-e a Prophecy, ha kell, ki kezd (itt 3 coin jár, ha második vagy), milyen a kezed, felhúzod-e a combot vagy sem, itt ugye 50/3 a pakli, nem 30/2 (legendaryból itt is csak egy lehet a pakliban).
Viszont az egésznek van egy nagyon klassz hangulata, hihetetlenül jól lehet combozno, HS rugó játékosok imádni fogják. :)
ja, eleinte érdemes skippelni a VS aréna küldiket, mert ott a rutinos játékosok hatalmas előnyben vannak, én pl elég jól elboldogulok HS arénában, de csak másodikra lett meg a nyerj 3 Versus arénát küldi.
ja: jutalmazás: piszkosul nagy, szintet léptél? 5 csillió jutalom, 3 győzelmenként x gold + lap, láttál már aréna meccset, még sok csillió jutalom. :)
-
hawkie22 #73 Azt hiszem, elszóltam magam a könnyüvel kapcsolatban, a 13. fejezet csak másodjára lett meg, most meg már 3. futok neki a 14. fejezetnek. :) -
#72 Hát ha már végigmentél a storyí azután érdemes.
Mert addig nagyon csak arról szól a pakliépítés, hogy belerakod az összes lapod amid van két attribútumból. -
hawkie22 #71 Ez mondjuk igaz, bár én tegnap le akartam tölteni a Launchert, de valami hibát jelzett, így nem sikerült, ma gondoltam leülök HS-ezni, de elötte megnéztem, hogy megy-e a launcher, ment, letöltöttem a játékot (Legends) és azóta azzal szórakozom. :) Kb. másfél-két órája. Most járok a 13. fejezetnél, elöször megcsinálom a teljes sztorit, aztán jöhet szóló aréna.
A Versus Battle módba édemes saját decket csinálni vagy el lehet lenni a gép által a sztori alatt generált deckekkel is? -
#70 Szerintem rossz úton járnak, ha a HS-től akarnak dirketbe elcsalni embereket.
A többségben fel sem merül, hogy otthagyja a hs-t a legends kedvéért, maximum játssza mellette.
De olyan hypot,szociális médiai jelenlétet soha nem fog elérni mint a hs és megdöbbenésemre ez sok embernél fontos...
Arról nem is beszélve, hogy aki már x éve játszik hs-el az nehezebben hagyja ott a kollekciója és az eltöltött idő miatt.
-
hawkie22 #69 Azt nem tudom, hogy fogják ezt a két lane-s megoldást telefonra átvinni, hogy még jól is olvasható legyen. Tableten még csak-csak, de telón, hát...
Egyébként a fejezetek igencsak könnyüre sikeredtek, nem is nagyon tudsz meccset bukni, vagy igen?
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.08.05. 11:25:33 -
hawkie22 #68 Én most jutottam túl a 10. fejezeten, szóval még nagyon az elején vagyok, de már most tetszik ez a két lane-s megoldás. A paklikészítésnél még én se látom teljesen át a rendszert, de majd meglátjuk, mi sül ki ebböl.
Magic-kel sose játszottam, viszont nem feltétlen írnám fel negatívumnak, hogy picit a HS-re hajaz, ezzel próbálnak meg embereket elcsalogatni a HS-töl, szvsz.
-
#67 Első benyomások:
- A story mód rendkívül ötletes, szinte azonnal kedvem támadt újra elővenni a Skyrimet ahogy haladtam:)
- Nagyon szépek és stílusosak az artok, bár azért nekik van miből dolgozni, nem csak a seggükből kell előrántani egy fw-t.
- A kezelőfelület elég letisztult és hangulatos, nem a leggyorsabb, de illik a TES világhoz.
- Érdekesek akártyák, bár még elég kevés a keyword, de még nem látom át rendesen, hogy a jövőben mennyire lehet majd ezt még fokozni.
- A random effekteket eléggé visszafogottan használják ami jó.
- DE! van és amit nem értek, hogy miért? Amiket én felfedeztem azok tipikusan azok amiken csak ront a randomitás, főleg ha hs-hez hasonlóan decken kívülről idéznek pl. Ráadásul sok ilyen effeknek a játékban benne van a nem random effektesített változata. Példűául nem értem a temetőből miért random lényt summonnol vissza a választás helyett vagy miért random kreátúrát hoz le a x/x-es token megoldások helyett. Mert ott vannak a summon 1/2-es lényt magával képességek.
-Nem értem miért akar ennyira a hs-re hajazni. De tényleg olyan triviális dolgokról van itt szó, mint a ritkasági rendszer egy az egyben ugyan az mint hs-ben, nem elég, hogy ugyan azt az elnevezést használják, de még a színeik is ugyn azok.(tudom, hogy pl ritkaság besorolás és beszinezési fronton nehéz nagyot forradalmasítani, de pl ha a magic rendszerét használják senki nem szólja meg, vagy ha kitalálnak valami egyedit, de ez, hogy egy az egyben átveszik a HS rendszerét a legbutább dolog szerintem.)
De lyan apróságoknál is zavart mint a pack nyitás.Miért is kell ugyan olyan formában kinyitni egy packot mint hs-ben?
Engem ez jobban be tud vonzani, mint a hs, de még mindig nagyon messze van egy Magic-től ilyen szempontból nálam.
Más téma:
A játékmenet érdekes ezekkel a lanekkel, a random effektek már most zavarnak a játékba(nem érzem a létjogosultságát ezeknek).
Illetve érdekelne, hogy itt milyen egy működőképes deck, mert ugyan láttam a koncepciókat rajtuk, de első próbálkozás után kiégtem:D
Ez a sok új kártya egy új kártyajátékban nagyon leterheli az agyat:) -
Nephin #66 Hoppá! :) -
#65 -
#64 Eddig tetszetős, rewardok szépen jönnek, szintlépés után pakli, 3 győzelem után, gold +lap.
Mentem 1 versus és 2 solo arénát, VS-ben 3-3 lett, aztán 2-3 soloban, majd 7-3 de úgy hogy kikaptam legelsőnek valami undeades paklitől, levertem az összes többit, és 3adjára, halála előtt behúzott egy prophecy guardot, majd megölt :D.
Amúgy rank 9re érve már nem ész nélkül mennek arcra, hanem szépen felépítik a board controllt aztán lehetőleg 1-2 körön belül akarnak kivégezni.
-
#63 Köszi. -
Nephin #62 Szóval 3 act, 20 chapter. Leírások itt. -
Nephin #61 Hmm... megnézem majd.
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.07.30. 18:40:50 -
#60 Jött levél, gondoltam adok neki még egy esélyt. A story hány act-ból áll? -
Renegade #59 na első solo aréna csak azért nem lett 9-0, mert a játék pont akkor fagyott ki amikor megjelent az asztal és azt valamiért defeatnek vette, remek. :( -
Renegade #58 a solo arénát szeretni fogod :) -
Renegade #57 ja, a játék legszimpatikusabb előnye: beton stabil netkapcsolat.
míg a HS teljesen behülyül, ha menet közben játszol, képtelen normálisan kezelni a cella és technológia váltásokat, addig a Legend simán online marad akkor is ha pocsék lefedettségi területen vonatozol. -
xido #56 kíváncsi leszek egyéb játékmódokban alkalmazható lesz-e némelyik story-mód vs beállítás..az act 9 a kalózokkal most nagyon meg tud szivatni a letett lapok jobbra balra tologatásával :) -
Nephin #55 Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a béta miatt ilyen a dolog, aztán lehet, hogy mégsem, a mailben azt írták, nem lesz több accwipe, gyanús volt, hogy nem csak a bétára értik.
Természetesen Nephin néven próbálkozom. :D -
Renegade #54 még CB
pár óra játék után, így néz ki a gyűjteményem:
common: 67%
rare: 49%
epic: 22%
legendary: 6%
a darabszámot nem találom
-
#53 Valami 403 megszerezhető lappal indul az alap set(?)
Open beta már amúgy a játék? -
xido #52 keveset hs-eztem..nagyon keveset..épp annyit,hogy legyen az egész kártyás világra rálátásom a gwent-en kívül..
most nyomtam egy vs-t..volt egy lapja,amivel betámadt,közben magát is gyógyította egyidejűleg,mikor már azt számoltam,hogy épp sikerül kinyírnom,akkor hirtelen felszívta magát 12 hp-val és megölt :) -
Renegade #51 na eddigi tapasztalatok:
a story mod az nagyon jó volt, meg könnyű is, pont jó arra, hogy megismerje az ember a játékot
a kivitelezés nekem tetszik (grafika, hangok, kártyák), de ez ugye ízlés dolga
ami viszont nagyon furcsa, hogy a játék nagyon bőkezűen szórja a jutalmakat, pár óra játék után kb annyi lapja lesz az embernek, mint fél év HS után. o0 A gold meg a dust is túl sok szerintem. Lehet, ez a béta miatt van, nem tudom.
Duel: hát a fene tudja, érzésre összeraktam egy decket, amivel simán lementem R9-ig (itt már jár jutalomkártya hó végén).
viszont elnézve a lapokat, beszarás milyen kombó deckeket lehet csinálni, ha a ember ráérez majd :)
-
#50 nickem qetuol, mint a HS-ben. de még nem játszottam sokat (3 meccset), csak letöltöttem tegnap este. viszont egyelőre nem fogott meg a dizájn. főleg a minionok grafikája, animációja és szövegei azok, amikben nem látok fantáziát, de majd még később nyilatkozom.