1730
tesbanner900x275.png
  • Zozo0122 #169
    Nee :D Eltűntek a barátaim a játékból, úgy látszik totál kivették a funkciót a mai buherálás után! Egyedül fogok elpusztulni ebben a gameben, FOREVER ALONE!

Nektek megvan a gold mellett a friends ikon?
  • Zozo0122 #168
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ritka idegesítő volt a tag amúgy :D Be is vittem az erdőbe és belevertem egy bokorba a barmot, majd az ártatlan meggyilkolásáért mikor legközelebb aludtam Lucien Lachance ébresztett és üdvözölt a bérgyilkos céhben :)

• DasIsFuck
    Nem véletlen nincs sok és az olyanok amik 2 vagy 3-at sebeznek a te lényeidre is hatnak.
  • DasIsFuck
    Lehetne több arany vagy jutalom 3 győzelemért.
    Nekem a hs-ben sem tetszett ez, kevés volt ott is számomra.
  • erasmus4
    Amikor elsőnek vered a boss-t solo arénában kapod az Adoring Fan-t, de később pakli helyett kaphatsz még legendary-t simán. Solo arénázni megéri amíg nem éred el a grand champion rankot utána már jóval erősebbek lesznek a botok, ill. promotion rewardot nem kapod ami + ~50 gold.
  • Renegade
    ezt a reward rendszert még mindig nem sikerült feldolgoznom, 3 winenként 15 pénz + kártya, a solo aréna is ad egy csomó paklit, ha jól láttam hármakat, ami azért vicc, 150 aranyért 3 pakli meg száz x arany. Nem csodálkoznék azon, ha valaki már CB alatt kimaxolta volna a gyűjteményét.
  • Icegrind
    Már nekem is jó.
    Nekem alapokon kívül még nem adott semmi legendaryt.
    A solo arena tudtommal csak az az adoring fan lehet, bár remélem most megcáfolsz és kiderül, hogy rossz az információm.
  • Devv
    Relauncs után nekem jó.
  • Renegade
    jaja, néztem én is, meg van még pár apróság: a csillagkép mellett a current/best, illetve a match history melletti szem is ad pár statisztikát.

ja, ezek a friendlisten is működnek.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.09. 12:47:12
  • Zozo0122 #160
    Láttam, ugyanis meg tudjuk nézni egymás profilját, így azt is, hogy hány % legendary van meg a másiknak :DDD Sajnos vagy szerencsére, jobban belenézni nem lehet :D
  • Zozo0122 #159
    Én is csak egy golden lapot kaptam eddig, mondjuk az pont elég jól néz ki, nem jut eszembe a neve, de egy Forsworn törzsbe tartozó (így Breton fajú) shaman.
  • Shep
    Még nem is nyitottam legendást, csak azok vannak amiket adott.
  • Renegade
    most nézem, hogy bár megvan a lapkészlet 48%-a, de csak egy golden, mondjuk engem a legendaryk sem nagyon kedvelnek, kettő van csak meg (a jutalmakon túl), pedig már van 905 dustom, ennek nagy része a felesleges (3+) kártyák konvertálása miatt.
  • PiszkosFred
    Ha a bethesda launcher frissul - szokott :) -, akkor mindig ez van, amig nem indul ujra a kliens, se Shelter, se Legends, se CK nem futtathato, ellentetben pl Steammel es egyeb mas platformmal. Lehet most is ez volt, nekem is jelzett egy oraja a launcher, hogy ujra kellene inditani.
  • Renegade
    na, úgy fest, a solo aréna jutalom is lehet legendary, mármint nem csomagból bontott, hanem különálló kártya.
  • Icegrind
    Még mindig nem, na majd meló végére talán megjavul.
  • Renegade
    engem beengedett
  • Zozo0122 #152
    Ugyanez...valszeg bénáznak valamit a Bethnél.
  • Icegrind
    "relaunch from the bethesda.net launcher"

Egyszerűen nem tudok belépni... Reggel még semmi gond nem volt.
  • Renegade
    jaja, elég kevés van, ha csak Odahviing nem annak számít :D
  • Shep
    Van 3-at sebző is de ha jól rémlik epic, meg van 2-t is de tényleg szinte semmi aoe. Pont ez nem tetszik benne, lény alapú, Skyrimm Yu-Gi-Oh az egész.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.09. 10:43:54
  • Malarki
    Ami nekem nagyon fáj néha hogy nincs igazán aoe. Ami van az is egyet sebez amit a legtöbbször a hajadra kenhetsz. És ahogy látom spelldamage növelő sincs. Vagy van csak az én figyelmem kerülte el?
  • DasIsFuck
    Ma befejeztem az első solo arenámat.
    Kék,lila deckdt draftoltam.

Végül is egy piros,kék aggro deckel jàtszok versusba.
    Action alapu pakli felé haladok, az tetszik a legjobban eddig a szinergiàk alapján.
    Kár,hogy 2 manán nincs a fireballon kívül targeted dd spell.
  • Devv
    Jaja, én vagyok.
  • Icegrind
    9-től lehet visszaesni.
  • Zozo0122 #144
    Zarknod innen vett fel? Talán te lennél Devv?
  • Zozo0122 #143
    Rankeden hanyas ranktól lehet visszaesni? Egyelőre r11 vagyok (Lover), de ha veszítek nem esek vissza.
  • Icegrind
    Hát azért itt a randomok többsége eléggé irányított. Mondjuk konkrét példát jó lett volna írni de akkor:
    -Prophecy: Az arc nem az a hely amit ütsz ha okosan játszol. Csak akkor mész oda ha el tudsz bánni a lehetséges prophecyvel vagy a generált lapelőnnyel. Ezen felül befolyásolja avval a játékos, hogy mennyit lapot szán eme védő mechanizmus használatára
    -"ha a felső lapod xy fajtájú akkor csinál valamit": eléggé irányított hisz te állítod össze a decked és nyilván a domináns szín lapját választod ha ilyen efektet akarsz berakni.
    -Orb of nem tudom mi (alap legendary): Na ez random, de egy rossz lap szóval lényegtelen.
    -1/1last gast deal 3dam: Random,de nyílván úgy pakolsz ellene,hogy minél kisebb kárt okozzon.
    -random keyword adó: szinte lényegtelen mit kap az esetek többségében hisz jól jár vele.
    -sacrifice saját miniont és5 dam egy enemybe: na igen ez random
    -kék 0-1 ha megölöd ad egy random miniont a maximum a max manád értékében: ez is random
    -sacrifice summon 2-vel nagyobb lény. ez is random de ballanced ha azt figyeljük, hogy maga a lap 3-ba kerül
    - zöld lap 6mana summon a random beast?!?!: ez szintén random

Nyilván van még de ennyi jutott eszembe. Bárhogy nézem nincs túl sok olyan random ami nem irányított.

Lény alapúnak lény alapú,de a lények képessége miatt nem is olyan szükséges a sok spell. Amúgy lényegtelen milyen egy játék 10-ből 9 ember akkor mást akar. Mikor hs-ben a tempo mage vagy a freeze mage volt a top deck akkor ott épp az volt a probléma, hogy szinte csak spellekkel és 1-2 lénnyel tisztították a boardot és megöltek téged is.
  • DasIsFuck
    Hát nekem egyre jobban megy el a kedvem a játéktól.
    Bár a Skyrimhez kedvet kaptam most miatta megint:)

Érdekes ugyan az új és ismeretlen lapokat gyüjtögetni, de mint Shep is írta nagyon lény alapú és nekem egy kicsit unalmas ez.
    Másik a random effektek.
    Nagyon frusztráló.
  • Icegrind
    R gondolom a szint(rank) akart lenni, ami a rankedre utal, tehát a te esetedben a 11. De amúgy igen a szint(level) pedig a 9.
  • Devv
    Most melyik is a szint? A current rank nálam Lover(11), a hősöm meg 9-es szintű.
  • Icegrind
    r8 egy jellegtelen zöld-kék paklival.
  • Malarki
    Egyébként ki hányas szinten jár és milyen paklikkal játszotok?

Én még R9-en szerencsétlenkedem, egy zöld-lila ramp paklival. Mellette van még egy sárga-piros midrange szerű izé, bár azt még erősen faragni kell hogy legyen belőle valami.
  • Devv
    Köszi.
  • Icegrind
    Mivel hs-ben nincs solo aréna ezért nem.
    Draftolsz 30lapot, van 8ellenfél +1 boss, az ellenfelek deck tipusát látod és az alapján választhatsz melyik ellen akarsz menni,miután legyőzted mind a 8-at mehetsz a boss ellen.Minden legyőzött ellenfél után draftolsz még 1 lapot. Itt is vége a 3.lose után. Azért solo, mert itt az ellenfél bot.

A versus olyan,mint a hs-ben.

Renegade:
    A drain funkció nekem is szerelem, eddigi legjobb ilyen meccs 10-15hp-ról fel 48-ra.
    Az a sárkány meg rohadt op. Bedobod shadow lanere, köv körbe buff és lethal ha be mered vállalni / meg tudod oldalni a prophecy lapokat vagy azok kockázatát.
  • Renegade
    nem, az a versus
  • Devv
    A solo arena olyan, mint a hs-ben?
  • Renegade
    vicces lap: flesh atronach: 6 mana 1/1 +1/+1 minden lény után a temetőben, szerintem nincsen az a deck, amibe beleillene, de jópofa

mondjuk eddig az 5/7-es sárkány jön be a legjobban, ami bárhova támadhat + guard nem számít, persze nincsen meg, mert legendary :)
  • PiszkosFred
    Mert eddig nem jatszottal meg ellenem :D (mar az oviban is potyafrag volt a jelem)
  • Renegade
    na, ilyen sem volt még, 37 HP-n fejeztem be egy versus meccset o0