1730
tesbanner900x275.png
  • Ersiman
    Új lehetőség:
    Ma választható volt a napi quest. Vagy summon 10 lethal character 40 goldért vagy 3 Versus győzelem 50-ért. A választott quest utána már a listában törölhető-cserélhető.
  • Devv
    Most a Fisherman acsit kaptam meg, mert megöltem már 10 halat.
  • Zozo0122 #207
    Mi az h concede? Pont, hogy tőlük fogsz nagyon gyorsan fejlődni :)
  • Devv
    Csak sokadik belépésre adja be az új napi küldit nálam.
  • erasmus4
    Oké tévedtem nem 4-5 mecsenként ad legendet hanem csak azt ad, utóbbi 4 meccsemen az jött. Egyből conceade.
  • Zozo0122 #204
    By Azura, by Azura, by Azura it's the GRAND CHAMPION :DDDDDDDDD
  • Devv
    Ő az:

• erasmus4
    Elég elcseszett matchmaking van ebben a játékban, pár napja rank4en szívok, erre 1 győzelemre a R3-tól beadja a rank18. legendet..... Ráadásul még a potion is nála volt. Én nem tudom de én nem kaptam még 8as ellenfelet de legend rankut minden 4-5ik meccsen.
  • Devv
    Há mer celebrity vagyok! :D
    Az Adoring Fan nevű lapot ha kijátszod, megkapod ezt az acsit.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.08.13. 12:39:17
  • Zozo0122 #200
    Neked miből van a Celebrity acsid? Én nem találom a listában :D
  • erasmus4
    Úgy vettem észre hogy az achik miatt kapod a bonus q-t, ugye minden q-nál van hogy mage , thief fighters guildes quest-e, és van ezekhez achi hogy teljesíts 3, 10, 30-at, amikor ezek vannak akkor kapod. Mondjuk még csak a 3-asok vannak meg akkor kaptam, gondolom a többinél is lesz.
  • Ersiman
    Szerencsére itt is le lehet némítani az ellenfelet, ha kell.
  • Ersiman
    Mától napi egy quest cserélhető a játékban.
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2016.08.12. 20:43:44
  • Shep
    Akkor az tök jó, mintha a HS-t nyomnád itt is :)
  • Icegrind
    Ezek a bonus questek mitől függnek? Ma már a másodikat kapom, összesen ez a 3. quest ma.
  • Renegade
    amúgy a játék legnagyobb hibája: 30 vs 0-ra megvered az ellenfeled, mert beadta a lapokat? oltsd le a végén, nem tudom a HS-ben mikor alakult ki az alázás, de itt már a bétában megvan :)
  • Icegrind
    Na összejött az 1. nyitott legendary, Black Marsh Warden.
    Az egyik kinézett deckbe pont kell...3...meg azon kívül 7 másik legendary...
  • Icegrind
    Szinte mindenki azt játssza, mert hatékony és olcsó. A control emgfogja csak épp az open bétásoknak nincs 12-20k porból a deckje.
  • erasmus4
    bizots felkerült valami új netdeck mert 10 meccsből 8szor ugyan azzal a piros zöld deckel futottam össze 8 vereség, kikaptam egy decktől 3 szor mi a halál faszárt ad csak azt, vagy minden nyomorék ezzel játszik???
    Legalább szintet nem lehet esni
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.11. 18:29:05
  • Devv
    Azért itt is vannak idegesítő dolgok: nincs lapja az ellennek, leverem róla a rúnákat, húz két lapot: charge-os lény + +4/+1, amivel meg is tudott ölni... :)
  • erasmus4
    Azért azt megcisnálhatnák ha rank4-en 1 győzelemre a 3tól egy 4es vereség sorozat után ne adjon már be egy legend rankú ellenfelet.
  • PiszkosFred
    Hat inkabb teszteles alatt jojjon elo, mint elesben :) de lehet, hogy tevedesben vagyok a jelenlegi allapotot illetoen...
  • Devv
    Ja, kiléptem-vissza, visszadobott a játékba de semmi, kiléptem a kliensből-vissza, ugyanaz, kihúztam a routert-vissza, ugyanaz. Csak concedelni tudtam. Ez kurvára gáz.
  • Devv
    A kurva anyját, hogy lejár az ellen köre, nem tudott nyerni, kötél végig ég és ennyi. Ekkora faszságot!

• Zozo0122 #185
    Olyan meccsem volt most, te jó ég, széjjel voltam verve, és onnan hoztam vissza :D Kezdek ráérezni és ráfüggni...
  • Devv
    Szép-szép csak nem jók semmire...
  • Zozo0122 #183
    Megkaptam az acsit azért, mert 1 élettel nyertem egy meccsen :D Bejön ez a title feature, elég jó kis gyűjtögetős dolgok ezek.
  • Zozo0122 #182
    Elég szép lapokat nyitottál goldenben Devv! Nekem eddig csak egyet sikerült...
  • PiszkosFred
    Ha egy 5-es sebzesu kartyaval megolsz egy 1-es ellenfelet, akkor a "maradek" 4 sebzesed megy tovabb es sebzed a "fonokot".
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.10. 16:52:11
  • Zozo0122 #180
    Azt, hogy átüt a védelmen, mégpedig annyit, amennyivel nagyobb a sebzése, mint a guardnak, vagy amit megcsapsz, annak a védelme :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.10. 16:52:33
  • Devv
    A breakthrough mit jelent?
  • Zozo0122 #178
    Egyelőre kevés vagyok hozzá, pár napja kezdtem :D
  • Devv
    Zozo, ugye nem akarsz írni egy ilyen kis kezdő guide-ot a játékhoz? Pl. a wounded nekem még nem tiszta. Na jó, már igen. :)
  • Devv
    Az első solo arena reward mindenképp ad legendary-t? Mert esett egy Andoring Fan legend.
  • Nos
    Nekem is felejtos. A Magic vagy a Duel of Championssal osszehasonlitva eleg egybites, butacska. Sajnalom, mert szeretem az ES loret.
  • Renegade
    mondjk ebben sajnos van valami, mármint, ha kibasz veled az RNG és nem húzod be a 1-2 (coinnal 2-3) lapjaidat (tök mindegy, h tempo, mid, v control) , akkor kb nyomhatod is a concedet. Na de béta, majd összerakják.

• Shep
    Hát nem egy Magic D. szintű egyik sem :) Én amúgy azt hiszem ezt is passzolom, egyszerűen unalmas nekem. Ha mindenáron ilyen lényözön tempo deckkekkel akarnék játszani akkor inkább a HS-ben tenném, mert ott legalább megvan a lapkészletem. Nekem ez a játék kicsit olyan, mintha fogták volna a HS tempo deckjeit és csináltak volna nekik egy játékot (tudom van control is de nem az igazi)
  • Renegade
    Ja, aki szerint a versus aréna az könnyű, az azonnal kezdjen el streamelni, mert milliomos lesz :)

mivel a játék combo heavy, ezért, ha összejön a draft, akkor GG 6. kör, ha nem, nos akkor is :)

• Renegade
    hát, nekem mindenki megvan, de tény, offline a státusz
  • Devv
    Nincs nálam se. :)