1730
-
Ersiman #209 Új lehetőség:
Ma választható volt a napi quest. Vagy summon 10 lethal character 40 goldért vagy 3 Versus győzelem 50-ért. A választott quest utána már a listában törölhető-cserélhető. -
#208 Most a Fisherman acsit kaptam meg, mert megöltem már 10 halat. -
Zozo0122 #207 Mi az h concede? Pont, hogy tőlük fogsz nagyon gyorsan fejlődni :) -
#206 Csak sokadik belépésre adja be az új napi küldit nálam. -
#205 Oké tévedtem nem 4-5 mecsenként ad legendet hanem csak azt ad, utóbbi 4 meccsemen az jött. Egyből conceade. -
Zozo0122 #204 By Azura, by Azura, by Azura it's the GRAND CHAMPION :DDDDDDDDD -
#203 Ő az:
-
#202 Elég elcseszett matchmaking van ebben a játékban, pár napja rank4en szívok, erre 1 győzelemre a R3-tól beadja a rank18. legendet..... Ráadásul még a potion is nála volt. Én nem tudom de én nem kaptam még 8as ellenfelet de legend rankut minden 4-5ik meccsen. -
#201 Há mer celebrity vagyok! :D
Az Adoring Fan nevű lapot ha kijátszod, megkapod ezt az acsit.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.08.13. 12:39:17 -
Zozo0122 #200 Neked miből van a Celebrity acsid? Én nem találom a listában :D -
#199 Úgy vettem észre hogy az achik miatt kapod a bonus q-t, ugye minden q-nál van hogy mage , thief fighters guildes quest-e, és van ezekhez achi hogy teljesíts 3, 10, 30-at, amikor ezek vannak akkor kapod. Mondjuk még csak a 3-asok vannak meg akkor kaptam, gondolom a többinél is lesz. -
Ersiman #198 Szerencsére itt is le lehet némítani az ellenfelet, ha kell. -
Ersiman #197 Mától napi egy quest cserélhető a játékban.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2016.08.12. 20:43:44 -
#196 Akkor az tök jó, mintha a HS-t nyomnád itt is :) -
Icegrind #195 Ezek a bonus questek mitől függnek? Ma már a másodikat kapom, összesen ez a 3. quest ma. -
Renegade #194 amúgy a játék legnagyobb hibája: 30 vs 0-ra megvered az ellenfeled, mert beadta a lapokat? oltsd le a végén, nem tudom a HS-ben mikor alakult ki az alázás, de itt már a bétában megvan :) -
Icegrind #193 Na összejött az 1. nyitott legendary, Black Marsh Warden.
Az egyik kinézett deckbe pont kell...3...meg azon kívül 7 másik legendary... -
Icegrind #192 Szinte mindenki azt játssza, mert hatékony és olcsó. A control emgfogja csak épp az open bétásoknak nincs 12-20k porból a deckje. -
#191 bizots felkerült valami új netdeck mert 10 meccsből 8szor ugyan azzal a piros zöld deckel futottam össze 8 vereség, kikaptam egy decktől 3 szor mi a halál faszárt ad csak azt, vagy minden nyomorék ezzel játszik???
Legalább szintet nem lehet esni
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.11. 18:29:05 -
#190 Azért itt is vannak idegesítő dolgok: nincs lapja az ellennek, leverem róla a rúnákat, húz két lapot: charge-os lény + +4/+1, amivel meg is tudott ölni... :) -
#189 Azért azt megcisnálhatnák ha rank4-en 1 győzelemre a 3tól egy 4es vereség sorozat után ne adjon már be egy legend rankú ellenfelet. -
#188 Hat inkabb teszteles alatt jojjon elo, mint elesben :) de lehet, hogy tevedesben vagyok a jelenlegi allapotot illetoen... -
#187 Ja, kiléptem-vissza, visszadobott a játékba de semmi, kiléptem a kliensből-vissza, ugyanaz, kihúztam a routert-vissza, ugyanaz. Csak concedelni tudtam. Ez kurvára gáz. -
#186 A kurva anyját, hogy lejár az ellen köre, nem tudott nyerni, kötél végig ég és ennyi. Ekkora faszságot!
-
Zozo0122 #185 Olyan meccsem volt most, te jó ég, széjjel voltam verve, és onnan hoztam vissza :D Kezdek ráérezni és ráfüggni... -
#184 Szép-szép csak nem jók semmire... -
Zozo0122 #183 Megkaptam az acsit azért, mert 1 élettel nyertem egy meccsen :D Bejön ez a title feature, elég jó kis gyűjtögetős dolgok ezek. -
Zozo0122 #182 Elég szép lapokat nyitottál goldenben Devv! Nekem eddig csak egyet sikerült... -
#181 Ha egy 5-es sebzesu kartyaval megolsz egy 1-es ellenfelet, akkor a "maradek" 4 sebzesed megy tovabb es sebzed a "fonokot".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.10. 16:52:11 -
Zozo0122 #180 Azt, hogy átüt a védelmen, mégpedig annyit, amennyivel nagyobb a sebzése, mint a guardnak, vagy amit megcsapsz, annak a védelme :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.10. 16:52:33 -
#179 A breakthrough mit jelent? -
Zozo0122 #178 Egyelőre kevés vagyok hozzá, pár napja kezdtem :D -
#177 Zozo, ugye nem akarsz írni egy ilyen kis kezdő guide-ot a játékhoz? Pl. a wounded nekem még nem tiszta. Na jó, már igen. :) -
#176 Az első solo arena reward mindenképp ad legendary-t? Mert esett egy Andoring Fan legend. -
Nos #175 Nekem is felejtos. A Magic vagy a Duel of Championssal osszehasonlitva eleg egybites, butacska. Sajnalom, mert szeretem az ES loret. -
Renegade #174 mondjk ebben sajnos van valami, mármint, ha kibasz veled az RNG és nem húzod be a 1-2 (coinnal 2-3) lapjaidat (tök mindegy, h tempo, mid, v control) , akkor kb nyomhatod is a concedet. Na de béta, majd összerakják.
-
#173 Hát nem egy Magic D. szintű egyik sem :) Én amúgy azt hiszem ezt is passzolom, egyszerűen unalmas nekem. Ha mindenáron ilyen lényözön tempo deckkekkel akarnék játszani akkor inkább a HS-ben tenném, mert ott legalább megvan a lapkészletem. Nekem ez a játék kicsit olyan, mintha fogták volna a HS tempo deckjeit és csináltak volna nekik egy játékot (tudom van control is de nem az igazi) -
Renegade #172 Ja, aki szerint a versus aréna az könnyű, az azonnal kezdjen el streamelni, mert milliomos lesz :)
mivel a játék combo heavy, ezért, ha összejön a draft, akkor GG 6. kör, ha nem, nos akkor is :)
-
Renegade #171 hát, nekem mindenki megvan, de tény, offline a státusz -
#170 Nincs nálam se. :)