1730
-
Icegrind #249 Ez is igaz. A solo arénával nem számoltam,mert annyira hidegen hagy, hogy még mindig 8-nál áll. -
Renegade #248 ja persze a lényeget lefelejtettem: Gézának egy fillérjébe nem kerül.
Jó eséllyel, innentől average Joe-nak (amilyenek mi, a többség vagyunk) sem kell egy fillért sem költeni a játékra, így nem lesznek klassz versenyek, + tartalmak, meg egy idő után szerverek sem. :( -
Renegade #247 viszont több lap, több dust.
vegyük példának Kompetitív Gézát:
Géza nem akar bohóckodni saját deckekkel, Géza megcsinálja a storyt meg gyorsan lepörgeti egyesig a solo arénát. Ezzel megszerzi a lapkészlet 50-60%-át + kb 2K dustot.
Géza megnézi a lapkészletét és kiválaszt 4+ bitang netdecket. Géza winratje 65%+ lesz.
ha én Géza lennék és hajlandó lennék betörni a lapjaimat, akkor szerintem már legendary lennék, úgy, hogy 27.-én, utolsók között kaptam meg a CB meghívót.
Na ez gáz, szerintem. -
Icegrind #246 Hát ez egy érdekes felvetés. Oké, hogy 1-4pack a jutalom arénában, viszont azt is figyelembe kell venni, hogy itt a deckbe 3legendary is mehet, kivéve a kevererékek?!?!? Amennyiben így nézzük abban az esetben a lapgyűjtés nagyjából ugyan olyan nehéz, ha nem vesszük figyelembe ezt a pár db ingyenest. -
Renegade #245 ez mondjuk így is durva, ha csak nem 6-8K gold lesz egy kieg, csak a nagyon elszántak/gazdagok fognak pénzt belerakni. -
Icegrind #244 Nem,csak lvl 24 és 32. Az a kötőjel félrevezető lehetett :D -
Zozo0122 #243 Level 24 és 32 között minden szinten kapsz egy legendaryt? Tehát akkor érdemes gyakran váltogatni itt az avatarodat? -
Icegrind #242 Itt a teljes level24-32 legendary reward lista:
Wood Elf: Allena Benoch \ Ungolim The Listener
Dark Elf: Necrom Mastermind \ Queen Barenziah \ Indoril Archmage \ Divayth Fyr
Orc: Wood Orc Headhunter \ Gortwog gro-Nagorm
Breton: High King Emeric \ Daggerfall Mage \ Supreme Atromancer
Imperial: Renowned Legate \ Lucien Lachance \ General Tullius
High Elf: Ayrenn \ Mentor's Ring
Nord: Tyr \ Haafingar Marauder \ Miraak, Dragonborn \ Relentless Raider
Khajiit: Descendant of Alkosh \ Quin'rawl Burglar \ Ahnassi
Redguard: Merric-at-Aswala
Argonian: Red Bramman \ Black Marsh Warden
Fajon belül random,hogy melyiket kapod és lehet duplicate is, tehát kaphatod mind a két szinten ugyan azt. -
Renegade #241 24. szinten jár egy legendary, imperialként: Lucien Lachance -
Renegade #240 gondolom nektek is szoktak combo questek lenni, ez is egy nagyon érdekes újítás, persze emellett elég OP, hogy 40-60 arany plusz. -
Zozo0122 #239 Láttalak én is. -
Renegade #238 na látlak, akkor ezek szerint általában akkor vagyok online, amikor mások nem :) -
Renegade #237 akkor valami gond lehet, szólsz, ha online leszel?
lehet bugos -
Zozo0122 #236 Téged még sose láttalak fenn, Devv szokott fenn lenni :D -
Renegade #235 amúgy nálatok is mindenki, mindig offline a friendlisten? -
Renegade #234 ez pl a kedvenc deckem, már a story második harmadában ennek az elődjével játszottam (folyamatosan cserélem benne a lapokat, de a managörbe, kb ugyanaz). Napi questekkel, easy R6.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #233 a tempo/swarm deck szerintem itt igencsak jó választás. -
Renegade #232 én egyelőre tudatosan nem googlizok netdeckek után, mert tudom, hogy elcsábulnék. :)
BM már most van, ellen szerencsésen húz , az állás 30/2, és utolsó körben nyomatja, a remek csata üziket, meg a "tipródást", hogy mivel is végezzen ki. -
Renegade #231 hát, félek szükség lesz rá, amúgy én elvagyok, saját gagyi deckkel, R6 :)
bár a versus arénában egyelőre én vagyok a jutalom win, ami a HS-es aréna skillemmel, jó nagy pofon :D -
Icegrind #230 A netdeck várható volt, az emberek többsége nem túl kreatív, ezen felül ez egy online játék, mindenki jobb akar lenni a játéknál, amit az előre legyártott paklikkal egyszerűbb elérni, mint kikísérletezgetni.
Szerintem sokkal jobb a lényközpontúság. Itt legalább nem jön az OTK vagy a tempo, freeze mage típusú deck ami csak spellekkel ver agyon és kb védekezni nem tudsz ellene. Még evvel a kevés spellel is sokkal könnyebb visszaszerezni a board controlt, mint hs-ben. -
#229 Ezen a launcseren is lenne még dolog, elég fapados. :) -
#228 Ez engem is érdekelne, van sima és fénylő Adoring Fanom a szinest törném mert minek de nem engedi :(. -
Zozo0122 #227 Megkaptam a General titulust, amiért 8 imperial gruntom volt egyszerre a mezőn :DD -
Zozo0122 #226 Egyértelmű, hogy már most is a nyomorult netdeck dominál egy béta játékban :D Csakhogy itt 50 lap van ám, és a jobb legendekből ugyanúgy csak 1 lehet benn, úgyhogy sok sikert a kulcslapok felhúzásához :D Az olyan ember aki még bétában sem képes magától decket kitalálni (lényegében még nincs meta, épp kialakulóban van) az meg is érdemli majd a sok BM-et meg hasonlót, amit a fórumokon kapni fognak. Nyilván mindenki a HS-hez hasonlítja a gamet, és elkerülhetetlenül rák meta lesz, ez egy ilyen műfaj. -
#225 Úgy érzed szükség lenne rá? Szerintem nem, vagy megint kikaptál? :D -
Nephin #224 :D -
Renegade #223 lehet itt is kéne csinálni egy játszóteret, ahol mindenki mázlista/csaló/netdecker/stb. ja és aki nem így gondolja, az gyíkember :) -
#222 Nem kell elhinni de majd meglátod. Elég ha megnézed az oldalt amit írtam, napról napra egyre többen nézik a paklikat és nem azért, mert unatkoznak :) -
#221 Az internet korában minden kártyajátéknak lesz ilyen oldala...De ha azt mondod itt sem lesz másképp, én elhiszem neked. :) -
#220 Ok, de HS-ben a kezdetektől megvolt a lehetőség rá, az meg már most látszik ,hogy itt sem lesz másként, mint a HS-ben, pár netdeck fogja uralni itt is a metát (ahogy már teszi is :) éljen a Legends-decks.com :)) és itt talán még unalmasabb lesz. Na de igazából nekem tök 8, én már nem játszom vele és nem is igen fogok. -
#219 Miért van az hogy néhány lapot nem lehet soul trap-pelni? -
#218 Ez még csak béta ugye, a hs-ben 3 év elteltével csinálsz egy érdekes paklit, aztán a sámán szarrá ver. -
#217 Hát ott legalább a lehetőség adott érdekes paklikat csinálni, itt viszont túlságosan a lényekre épül az egész és nem igazán lehet más pkalit csinálni, ez szerintem nagy hibája a játéknak. -
#216 Pár napja kikeltem magamból hogy mi az már hogy csak archer deckek jönnek amik ugyan azok. Most látom hogy 3 napja jött ki ez a cikk a metáról, véletlen egybeesés :D.
-
#215 Ha ez egysíkú, akkor a hs mi? :) -
#214 Hát ha nem is szar, de elég egysíkú. -
#213 Nem igaz. -
Ersiman #212 Ne játssz vele... -
Bolhaslo #211 Én már a Hearthstone-nal sem játszok fél éve, de ez a játék entellektüel síkon is csak egy szót ér meg: szar. -
Zozo0122 #210 Ilyen már pár napja is volt :)