1730
tesbanner900x275.png
  • Icegrind
    Ez is igaz. A solo arénával nem számoltam,mert annyira hidegen hagy, hogy még mindig 8-nál áll.
  • Renegade
    ja persze a lényeget lefelejtettem: Gézának egy fillérjébe nem kerül.

Jó eséllyel, innentől average Joe-nak (amilyenek mi, a többség vagyunk) sem kell egy fillért sem költeni a játékra, így nem lesznek klassz versenyek, + tartalmak, meg egy idő után szerverek sem. :(
  • Renegade
    viszont több lap, több dust.

vegyük példának Kompetitív Gézát:

Géza nem akar bohóckodni saját deckekkel, Géza megcsinálja a storyt meg gyorsan lepörgeti egyesig a solo arénát. Ezzel megszerzi a lapkészlet 50-60%-át + kb 2K dustot.

Géza megnézi a lapkészletét és kiválaszt 4+ bitang netdecket. Géza winratje 65%+ lesz.

ha én Géza lennék és hajlandó lennék betörni a lapjaimat, akkor szerintem már legendary lennék, úgy, hogy 27.-én, utolsók között kaptam meg a CB meghívót.

Na ez gáz, szerintem.
  • Icegrind
    Hát ez egy érdekes felvetés. Oké, hogy 1-4pack a jutalom arénában, viszont azt is figyelembe kell venni, hogy itt a deckbe 3legendary is mehet, kivéve a kevererékek?!?!? Amennyiben így nézzük abban az esetben a lapgyűjtés nagyjából ugyan olyan nehéz, ha nem vesszük figyelembe ezt a pár db ingyenest.
  • Renegade
    ez mondjuk így is durva, ha csak nem 6-8K gold lesz egy kieg, csak a nagyon elszántak/gazdagok fognak pénzt belerakni.
  • Icegrind
    Nem,csak lvl 24 és 32. Az a kötőjel félrevezető lehetett :D
  • Zozo0122 #243
    Level 24 és 32 között minden szinten kapsz egy legendaryt? Tehát akkor érdemes gyakran váltogatni itt az avatarodat?
  • Icegrind
    Itt a teljes level24-32 legendary reward lista:

Wood Elf: Allena Benoch \ Ungolim The Listener
    Dark Elf: Necrom Mastermind \ Queen Barenziah \ Indoril Archmage \ Divayth Fyr
    Orc: Wood Orc Headhunter \ Gortwog gro-Nagorm
    Breton: High King Emeric \ Daggerfall Mage \ Supreme Atromancer
    Imperial: Renowned Legate \ Lucien Lachance \ General Tullius
    High Elf: Ayrenn \ Mentor's Ring
    Nord: Tyr \ Haafingar Marauder \ Miraak, Dragonborn \ Relentless Raider
    Khajiit: Descendant of Alkosh \ Quin'rawl Burglar \ Ahnassi
    Redguard: Merric-at-Aswala
    Argonian: Red Bramman \ Black Marsh Warden

Fajon belül random,hogy melyiket kapod és lehet duplicate is, tehát kaphatod mind a két szinten ugyan azt.
  • Renegade
    24. szinten jár egy legendary, imperialként: Lucien Lachance
  • Renegade
    gondolom nektek is szoktak combo questek lenni, ez is egy nagyon érdekes újítás, persze emellett elég OP, hogy 40-60 arany plusz.
  • Zozo0122 #239
    Láttalak én is.
  • Renegade
    na látlak, akkor ezek szerint általában akkor vagyok online, amikor mások nem :)
  • Renegade
    akkor valami gond lehet, szólsz, ha online leszel?
    lehet bugos
  • Zozo0122 #236
    Téged még sose láttalak fenn, Devv szokott fenn lenni :D
  • Renegade
    amúgy nálatok is mindenki, mindig offline a friendlisten?
  • Renegade
    ez pl a kedvenc deckem, már a story második harmadában ennek az elődjével játszottam (folyamatosan cserélem benne a lapokat, de a managörbe, kb ugyanaz). Napi questekkel, easy R6.

• Renegade
    a tempo/swarm deck szerintem itt igencsak jó választás.
  • Renegade
    én egyelőre tudatosan nem googlizok netdeckek után, mert tudom, hogy elcsábulnék. :)

BM már most van, ellen szerencsésen húz , az állás 30/2, és utolsó körben nyomatja, a remek csata üziket, meg a "tipródást", hogy mivel is végezzen ki.
  • Renegade
    hát, félek szükség lesz rá, amúgy én elvagyok, saját gagyi deckkel, R6 :)

bár a versus arénában egyelőre én vagyok a jutalom win, ami a HS-es aréna skillemmel, jó nagy pofon :D
  • Icegrind
    A netdeck várható volt, az emberek többsége nem túl kreatív, ezen felül ez egy online játék, mindenki jobb akar lenni a játéknál, amit az előre legyártott paklikkal egyszerűbb elérni, mint kikísérletezgetni.

Szerintem sokkal jobb a lényközpontúság. Itt legalább nem jön az OTK vagy a tempo, freeze mage típusú deck ami csak spellekkel ver agyon és kb védekezni nem tudsz ellene. Még evvel a kevés spellel is sokkal könnyebb visszaszerezni a board controlt, mint hs-ben.
  • Devv
    Ezen a launcseren is lenne még dolog, elég fapados. :)
  • erasmus4
    Ez engem is érdekelne, van sima és fénylő Adoring Fanom a szinest törném mert minek de nem engedi :(.
  • Zozo0122 #227
    Megkaptam a General titulust, amiért 8 imperial gruntom volt egyszerre a mezőn :DD
  • Zozo0122 #226
    Egyértelmű, hogy már most is a nyomorult netdeck dominál egy béta játékban :D Csakhogy itt 50 lap van ám, és a jobb legendekből ugyanúgy csak 1 lehet benn, úgyhogy sok sikert a kulcslapok felhúzásához :D Az olyan ember aki még bétában sem képes magától decket kitalálni (lényegében még nincs meta, épp kialakulóban van) az meg is érdemli majd a sok BM-et meg hasonlót, amit a fórumokon kapni fognak. Nyilván mindenki a HS-hez hasonlítja a gamet, és elkerülhetetlenül rák meta lesz, ez egy ilyen műfaj.
  • Shep
    Úgy érzed szükség lenne rá? Szerintem nem, vagy megint kikaptál? :D
  • Nephin
    :D
  • Renegade
    lehet itt is kéne csinálni egy játszóteret, ahol mindenki mázlista/csaló/netdecker/stb. ja és aki nem így gondolja, az gyíkember :)
  • Shep
    Nem kell elhinni de majd meglátod. Elég ha megnézed az oldalt amit írtam, napról napra egyre többen nézik a paklikat és nem azért, mert unatkoznak :)
  • Devv
    Az internet korában minden kártyajátéknak lesz ilyen oldala...De ha azt mondod itt sem lesz másképp, én elhiszem neked. :)
  • Shep
    Ok, de HS-ben a kezdetektől megvolt a lehetőség rá, az meg már most látszik ,hogy itt sem lesz másként, mint a HS-ben, pár netdeck fogja uralni itt is a metát (ahogy már teszi is :) éljen a Legends-decks.com :)) és itt talán még unalmasabb lesz. Na de igazából nekem tök 8, én már nem játszom vele és nem is igen fogok.
  • JethroHUN
    Miért van az hogy néhány lapot nem lehet soul trap-pelni?
  • Devv
    Ez még csak béta ugye, a hs-ben 3 év elteltével csinálsz egy érdekes paklit, aztán a sámán szarrá ver.
  • Shep
    Hát ott legalább a lehetőség adott érdekes paklikat csinálni, itt viszont túlságosan a lényekre épül az egész és nem igazán lehet más pkalit csinálni, ez szerintem nagy hibája a játéknak.
  • erasmus4
    Pár napja kikeltem magamból hogy mi az már hogy csak archer deckek jönnek amik ugyan azok. Most látom hogy 3 napja jött ki ez a cikk a metáról, véletlen egybeesés :D.
  • Devv
    Ha ez egysíkú, akkor a hs mi? :)
  • Shep
    Hát ha nem is szar, de elég egysíkú.
  • JethroHUN
    Nem igaz.
  • Ersiman
    Ne játssz vele...
  • Bolhaslo
    Én már a Hearthstone-nal sem játszok fél éve, de ez a játék entellektüel síkon is csak egy szót ér meg: szar.
  • Zozo0122 #210
    Ilyen már pár napja is volt :)