1730
tesbanner900x275.png
  • erasmus4
    Mondjuk az hogy rank4en totál lehetetlen volt haladni emiatt. Oké most már nem gond r1-2-n már adhat, de r4en 4 szintel magasabb ellen miért kellene játszanom, és miért ellenük kellene előrelépnem. Adjon rankomnak megfelelő ellenfeleket.
    fociban a megye 2-es csapat sem nb1esel játszik hogy felkerüljön a megye 1-be.
  • Icegrind
    Sosem értettem miért baj, ha legendeket dob be ellenfélnek. Gondolom a te célod is a legend ergó el kell bírnod a többi legend játékossal is.
  • erasmus4
    Valamit csinálhattak a matchmakingel, mert még rank4-en megszakadtam hogy 3-ra jussak folyamatosan legendek ellen sorsolt be. De most sikerült rank 1-re jutnom, és legendel nem találkoztam mióta, R1-2 ket adott folyamatosan, így azért már nem olyan idegromboló.
  • Zozo0122 #286
    Sorry, HS-ből jöttünk :D Az animált premium lapokról van szó.
  • erasmus4
    Szines mozgó animációs lapból van 13, legendary meg 4 esett, az alapokon kívül (story, lvl24, 32).
  • erasmus4
    Most golden lap alatt a csili vili szines lapokat értitek vagy az uniqe legendeket amiből cska egy lehet a pakliban :)?
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.17. 10:47:47
  • Renegade
    CB utolsó eresztésében kaptam a meghívót, 50% lapkészlet, 1000+ dust, egy, azaz egy darab golden lap :)
  • Zozo0122 #282
    De honnan can golden fanod?:D Én elfogadnám, viccesen megoldották a lapot, bár tény, hogy nem sok deckbe fér be :D

Maiq the Liar még egy olyan karakter, aki őszintén remélem, hogy bekerül majd a játékba, de ő is max fun legendként.
  • erasmus4
    Szerintem elég sok golden lap jön, hs-hez viszonyítva. A legfájóbb ami már lentebb is írtam a golden adoring amit nem lehet törni :(.
    Amúgy nerfelték a rewardokat még open béta előtt. 3-4 nap előnnyel indultam 3 győzelmek után jópárszor epicet, rare-t kaptam, 2 napra rá jött egy patch utána már a rare-ek is ritkák voltak. Akik jóval előbb kezdték már csak innen összeszedhették az epicek nagy részét.
  • Zozo0122 #280
    Ellenben most nyitottam egy Lucient :) Tetszik, őt úgyis kedveltem a loreban.

Más: ti mennyire kapjátok a golden lapokat? Itt még ritkábbak mint a HS-ben? Illetve lehetséges az, hogy mikor szintet lépnek lapok, vagy amikor jutalom lapokat kapunk pl ranked közben vagy aréna végén, akkor azok goldenek?
  • Zozo0122 #279
    A legrosszabb lap Odahviing, mert még nem nyitottam ki, pedig olyan jó lenne :D
  • Renegade
    na, legrosszabb lap ever, kinek mi?

nem tudom, hányadik "ajándék rare" : raiding party (3): draw 2 Firerands :D
  • Bolhaslo
    Jó ez, nekem is egyre jobban tetszik.
  • Bolhaslo
    Úgy látom ranked-ben érdemesebb.
  • Bolhaslo
    Teljesen kezdőként olyan ellenfelekhez sorol be, hogy az egy vicc. Versus/casual. Ilyet még a Hearthstone-ban sem láttam. hagyom is a ..csába
  • Shep
    Már 3 esélyt adtam neki, szerintem elég volt :)
  • Zozo0122 #273
    Nekem egyre jobban bejön a game :) Adj még neki esélyt, meg igazolj vissza :D
  • Devv
    Ugye arra is figyelni kell, hogy ha ész nélkül támadsz, az ellenfél felhúzza a lapokat. Sokszor nem érdemes támadni vagy csak annyit, hogy ne húzzon lapot (vagy max 1-et). Nyertem is már így megfordítva a meccset és buktam is el úgy, hogy szétütöttem az ellent, utána ő meg megfordította.
  • Shep
    Tegnap kipróbáltam a deckedet, jó, nyertem is vele 3 meccsből kettőt, de a játék számomra unalmas, csak rakom ki a lényeket ő vagy leszedi, vagy nem aztán akinek a végén több marad az nyer.
  • Ersiman
    Nem semmi! Nagyon masszív board controlt építettél ki!
  • Zozo0122 #269
    Hát, ő megpróbálta, visszahoztam :P És ezzel rank6 :)

• Icegrind
    Istenem ez a fatigue milyen rosszul van megoldva....
    Aréna. Az én boardom 10/10 guard mind a két oldalon, az ellenfélnél pár kis lény +taunt adó support card. Fatigue jön és minden húzott lap következő rúnáig viszi le a hp-t... 10-ről 5-re,5-ről 0-ra 2 kör alatt....
  • Devv
    Na azon én is sokat ültem...
  • JethroHUN
    Annyira hülyeség volt nem Tyrt választani, abban a pillanatban megbántam.
  • Zozo0122 #265
    Eddig így nézett ki, de most fogok fejlesztgetni még rajta, mert nyitottam pár egész jó lapot még. Pl. mostmár mind2 dreugh Vicious lesz meg berakok szerintem Cloudrest Illusionistet meg Auriodon Paladint is :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.15. 12:49:38
  • erasmus4
    Matchmakingen lenne mit javítani. R4-en 3szor kerültem 1 győzelemre az r3-tól, de mindig beadott valami legend 50 alattit. Aztán mostmár a serpentből sem tudok kijönni mert 3-4 legend meccs után méltóztatik beadni egy velem egyszintüt, aztán megint csak r2-esek legendek. +-1 szint még oké belefér, de miért kell nekem folyamatosan 4 szinttel magasabbak ellen játszanom?
  • Devv
  • Icegrind
    Szép. Én persze 1packotés 3-4kártyát vagy port kapok :D
  • erasmus4
    Úgy vettem észre új questet 10 óra után kapunk valamikor. Gonodolom nincs EU szerver így amcsi váltásnál van itt is.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.15. 09:57:58
  • Devv
    Nekem olyan 50-60% a winem mindenféle dekkel. De még mindig nem adja be a napi kvesztet elsőre, csak sokadik belépés után.
  • JethroHUN
    Megoszthatnád, hogy milyen lapokból áll, mert én nem nyerek semmit se. ...és nagyon közel vagyok hogy letöröljem a fenébe.
  • Icegrind
    Na nekem is megvan a lvl24, Indoril Archmage volt a jutalom.
  • Zozo0122 #257
    7 wines versus aréna, juhúú :D Fura, hogy itt csak 7-ig lehet menni, míg a soloban 9-ig :D

• Zozo0122 #256
    Jaja, S+W, első deck még ez, de jelen pillanatban 70+ % winrate, már ameddig vissza tudom nézni a meccseket a profilomon :D Beletaláltam már az elején, egyelőre maradok is ennél, gyűjtöm a lapokat. :D
  • Renegade
    ja, 1 hét, R7, ok, akkor jövőhéten Legend alatt be se merj jönni a topickba :)
  • Renegade
    S/W volt?

az szerintem remek kezdő deck

amúgy ha akarsz menni, más ellen szóljál és összerakok valamit :)

agility, endurance, intelligance vonalon vannak az igazán huncut dolgok, már ha beadja :)
  • Zozo0122 #253
    Ezt a decket fejlesztem az eleje óta, gyakorlatilag az egyetlen kreaált deckem, csak ezzel rankedeztem eddig :D (max 1 hete tolom)
  • Renegade
    ugye? :D

szarjanak sünt, talán 1-2 patch múlva lesz :)
  • Zozo0122 #251
    Izgalmas csata volt Renegade! Kár, hogy nincs még ingame chat. Amúgy felvehet aki szeretne, MarauderZozo néven vagyok elérhető! :)
  • Renegade
    jó volt :)