1731
tesbanner900x275.png
  • Ersiman
    Összesítő nincs, ha csak magadnak nem csinálsz egy excel táblázatot. A keresőben viszont szűrni tudsz rá, attribútumokra és típusokra is rákereshetsz.
  • Forrest Tomee
    Ti nem érzitek, hogy ez a sok lethal tönkreteszi a játékot?
  • Forrest Tomee
    Sziasztok!

Valahol megtudom nézni, hogy az egyes attribútum lapokból(agi, int stb...) mennyi van külön-külön? Nem találok összegzőt erre.
    Magyarán kíváncsi vagyok melyek azok az osztályok, amiből a legtöbb lapom van eddig.
  • Zozo0122 #327
    Na, rank3 :) Itt már azért elég kemény a mezőny, elég fullos deckek jönnek szembe.
  • Nephin
    Papíron nálam is jó(nak tűnik), de élőben vagy nagyon bénázok vele, vagy baromira nincs szerencsém. :D

Szerintem ha élesedik a játék, akkor azért nagyobb hírverés lesz körülötte.

• Icegrind
    A legerősebb lap egyértelműen az amit ma nyitottam, a Relentless Raider
    Piros legendary 1mana 2/1, damol 1-et,ha elpusztítok 1 rúnát.

Az oké, hogy 3 kell a lapokból, de amennyivel több packot nyitsz ez nem vészes. Ráadásul 6 lap van egyben. A legendary esési esélye gondolom nagyobb, mert eddig nyitottam 4-et packból. Ezen felül az áruk is 400-alolcsóbb,mint hs-ben és ha épp nem packokat kapsz az arénában akkor gemet. Előző aréna 3-3 30-40 gold, 1 pack, 200gem tehát ebből is jóval több jön, mint hs-ben.
    A Fighters Guild Recruit nem rossz lap, de szerintem nem OP, hisz az ellenfél dönti el mivel szedi le. A tegnap linkelt deckbe nem fér be, sőt még az az előtti saját deckembe se tettem be.

A lore részhez nem tudok hozzá szólni, mivel az Elder Scrolls nekem kimaradt.
  • Zozo0122 #324
    Inkább az lenne jó, ha direkt Legends játékosokból nőnék ki magukat új streamerek. Ha a HS elit jönne ide, az összes rámenne arra, hogy na, minél előbb Legend 1 lehessen, ez pedig igen hamar aggrofesztiválba menne át. Fogható lenne amúgy, de a játékélményt meg a diverzitást csökkentené. Az mindenképp igaz, hogy több reklám kéne a gamenek, de még béta a dolog, ráadásul eléggé egyben van a dolog, már kezdetnek van egy egész jó story mód, kétféle aréna, casual és ranked, a HS is szinte itt tart :D Plusz ez több lappal jött ki alapból, mint az a bétában. Jó lesz ez, a TES lore legalább akkora, mint a WOW loreja, és legalább olyan jó karakterei vannak. Szvsz még jobbak is :) Vivec, Nerevar, Uriel Septim, Ysgramor, Fargoth a Morrowindből te jó ég :DD Vagy a daedra istenek, potenciál az egekben, akár egyetlen istenség köré egész kiegészítőket lehetne összerakni. Lesz itt tartalom bőven még a jövőben :) Ja, és ebben nem 9 kaszt van, hanem 16, mert 4+3+2+1+ ha egyszínűt játszol akkor még 5 féle lehetőség, illetve +1, ha csak neutral lapot teszel a deckbe. Illetve ez is bővíthető lesz, ugyanis van még 3 stat az eddigi 5-ön kívül: Personality, Speed és Luck. Bár félek, hogy az utóbbi erősen random alapú lapokból állna.

Lapok 55%-a: ez azt jelenti, hogy a teljes lapkészlet 55%-ból van legalább 1 darabod. (A commonok meg rarek úgyis hamar jönnek, azokat craftolni sem érdemes) Sokból 3 kell, és elég nagy az epicek és legendaryk száma, valamint az igazán jó deckekhez a jövőben sok legendaryból is 3 kell majd. Kivéve a Unique darabokat. Azoknak amúgy szívem szerint adnék egy következő kategóriát piros színnel, úgy nem lenne Ungolim vagy Ayrenn egy szinten említve egy mezei óriással a Skyrimből.

Első körben nekem nem tetszett, hogy látszólag full véletlenszerűen kerültek be karakterek a játékba, mint legendary, ezek a dolgok, hogy mezei óriások és sárkányok megkapták ezt a kategóriát, vagy hogy full rendszertelen, 2 nevesített sárkány a Skyrimből, egy darab dragon priest + ugye Miraak, de ő külön ketagória, egy darab daedra isten sem kapott külön lapot és így tovább, de jó ez így, hogy nincs a nyakunkba zúdítva és ellőve már az elején sok fontos karakter, sőt kifejezetten kevés. Az Adoring fan pedig óriási, nagyon jól kitalálták, ugyanolyan lekoptathatatlan majom, mint az Oblivionban.

Vannak azért gondok a játékkal, kapásból kiemelném a Fighters Guild Recruitot, ami az OP-ság teteje :D Annak a lapnak így nem szabad léteznie, remélem nerfelik, minél gyorsabban. Eszméletlen erős, talán a set legjobb lapja. Ha már itt tartunk, akkor ti mit tartotok a legerősebb lapnak, illetve melyik a kedvencetek?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.20. 11:46:08
  • Icegrind
    Pedig jó kis deck az. Tegnap én is gondolkodtam rajta, hogy azt gyártsam vagy az assassint, csak a spellswordhöz túl sok epic kellett :/

Amúgy nem sikerült neki a stream valamiért. A HS streamerek átjövetele pedig nagyon kéne, lehet utálni, meg félni a rák elszabadulásától, de rengeteg játékost bevonzhatnának és úgy talán lenne jövője a játéknak, amit jelenleg én nem igazán látok. Több ember, nagyobb nézettség twitchen, több sponzor a versenyekhez és egy kis bevétel csúszik a játéknak legalább. Több ember, több olyan ember aki siet ezért packokat vesz, mert nem akar várni a lapkészletre ami szintén bevétel. Jelenleg nem igazán látok bevételi forrást, mert a reward system mellett még akkora késztetést sem éreznek a játékosok a pack vételre, mint a hs-ben. Egyszerűen nincs rá szükség,mert viszonylag gyorsan jön.

Kevesebb,mint 2 hét alatt összejött a 8,5k gemes deck úgy, hogy nem törtem be semmit, csak amiből 3-nál több van. Ezen felül a lapkészlet 55% része megvan.
  • Nephin
    Ilyen nekem is volt egyszer. :D Sajnos mostanában, mivel csakazértis megtanulom a sárga-lila willpower-endurance Spellswordöt, legtöbbször csak veszítek, nem szeretjük egymást. :D
  • Zozo0122 #321
    Te jó ég, mit hoztam vissza :D Az ellenfél levitt engem 1 HP-ra, neki volt vagy 45, és folyamatosan gyűjtötte tovább, de visszajöttem és nyertem :D Körökön át csak egy hajszálon múlt, hogy kikapjak, meg a Divine Fervoron. Ennyi izgalom bőven elég mára
  • Zozo0122 #320
    Ő még belefér, mert relatíve kicsi a nézőtábora, de őszintén remélem, hogy a nagyobb HS streamerek nem ugranak rá a Legendsre, mert akkor tuti, hogy a rák megjelenése és elterjedése rohamosan felgyorsul...pl. ha ilyen Xixo vagy egyéb nyomorult rákpakligyártók rápróbálnak, akkor igen hamar kelleni fog ide is dühöngő :D
  • Icegrind
    Belező legendset streamel ma 4-től, ha érdekelne valakit.
  • Icegrind
    Eddig egy összedobált assassinnal haladtam 5-ig. Ebben a pillanatban dobtam össze ezt: http://www.legends-decks.com/deck/407/simple-deck-for-new-players
    Volt már 1700 gem amiből még maradt 300 is.
  • Zozo0122 #317
    Rankeden milyen deckkel nyomulsz?
  • Icegrind
    Kösz :)
    Azóta volt egy 9win solo, 5win versus és most végül egy 3 win versus. A gold viszont csak eddig tartott....
  • Zozo0122 #315
    Grat! ;)
  • Icegrind
    Na megvan az első 7wines versus arénám. 210gold 3pack és 1rare. A 3 pack tartalma viszont "csak" 1epic és 3rare.
  • Icegrind
    4 az biztos és egymás mellé teszi az azonosokat is.
  • Renegade
    akkor rosszul emlékeztem, majd tesztelni kéne
    ahogy nézem másokat is érdekel: reddit
  • Shep
    Egy darabig én is így gondoltam ,aztán rájöttem ,hogy jó ez így, mert tök nyugis az egész. Na a deckbuilder az tényleg vállalhatatlanul szar.
  • Zozo0122 #310
    Jobban belegondolva nekem is volt mar 3 egyszerre. Na de akkor felteszem ujra a kerdeseket: 2 vagy több ugyanolyan supportot egymásra rak vagy egymás mellé? Illetve összesen mennyi lehet kitéve? 4? 6?
  • Icegrind
    Láttam már 4support cardos emberkét is. Egymás mellé pakolja őket, nem semmisül meg semmi sem.
  • Renegade
    ha jól emlékszem, akkor kettő és a coin is annak számít, szóval amikor kirakod a második supportot és még van coinod, akkor a coin megsemmisül
  • Zozo0122 #307
    Ebben az esetben egymásra teszi őket, vagy egymás mellé? Ebből adódik a kérdés, hogy összesen egyszerre hány support card lehet kijátszva?
  • Renegade
    főleg mert már van rá deck, múltkor belefutottam egy constructed deckben (valószínűleg 3 DV-vel játszott, ebből kettőt ki is tudott rakni)
    3. kör DV
    4. kör 4*1/1
    goto 3.
    GG

HS-ben sokkal nehezebb volt a midrange palával :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.18. 11:31:56
  • Icegrind
    A legszebb mikor kijön 2 vagy 3 divine fervor. Nagy csalás az a lap.
  • Zozo0122 #304
    Az előbb összejött az Imperial Might + Divine Fervor combo. Ez így elég durva tud lenni, minden körben egy ingyen 2/2 azért kemény :D
  • erasmus4
    Én meg pont a Magic Duels-el vagyok így hiába jó az alap, a technikai megvalósítása egy rakás szar, de ezt már kibeszéltük párszor a Magic topicban.
  • Shep
    Én is így vélem, HS olyan amilyen de ez még olyan sem, hiába nincs annyi random, ha egyszer nem élvezem a meccseket, mert ez a fajta lény pakolósdi nem az én műfajom.
  • DasIsFuck
    Nálam is oda jutott a játék, hogy már be sincs kedvem lépni napok óta.
    Pedig alapvetően jobban bejött mint a hs.

A vicc az, hogy a legends hatására újra rákattantam a Skyrimre és amióta letöltöttem az OB-t azóta három karaktert indítottam a skyrimbe kb 50-60 órával:D

Nekem ezek a magic után olyanok, mint a Dragon Age:Origins után a DA2-volt.
    Nyilván jó játék a maga kategóriájába, de ha te egy DA:Originst imádtál akkor kb olyan a DA2, mintha szembehugyoznának.

Én nem a hs-t hibáztatom, inkább a többi próbálkozást, beleértve a legends-et is, hogy túlságosan a hs seggében akarnak hasonló sikereket elérni.
    Ez sem baj nyilván, csak így nekem az összes ilyen játék felejtős.
  • Zozo0122 #300
    Hogy lehet golden Adoring Fant szerezni? Nekem simát adott múltkor.
  • erasmus4
    3 win után járó gold 15-30 között bármi lehet, úgy vettem észre.
    Az aréna tényleg érdekes versus, ma mentem 3at, elsőnek nem adott semmi jó lapot bár monkot választottam (sárga-zöld) amivel nem vagyok nagy szám 2-3 lett.
    Aztán mentem egy zöld lilát , olyan rossznak éreztem alig volt jó korai lapom hogy nem igaz, és a midgamem se volt nagy szám, legjobb lapom az epic lila 6 manás draines vámpír, és sikerült elsőnek 7et nyerni.
    Aztán ezen felbuzdulva még egyet mentem battlemage kék-piros elég jó epic-ek jöttek hozzá 2-3...
  • Icegrind
    Oké nem szóltam semmit...
    Tegnap esti aréna 2-3 High King Emerick a packban. Mostani aréna 2-3 Volendrung a packban.
  • Icegrind
    Engem ez az aréna idegesít, de nagyon. A solo nem tetszik, a versus meg 2-4 win általában, 7 win még nem is volt...
    Mondjuk a hs-ben is skilles aréna játékos voltam. 3k normal winre jutott 200aréna.
  • Devv
    Annyira mondjuk nem vagyok idegbeteg, mint a hs-ben, de van ideg ha kikapok. :D
  • Shep
    Adtam még egy esélyt ennek a szarnak => maradok a Magic Duelsnél. Számomra ez teljességgel élvezhetetlen, nincs benne az amit néha nap még a HS-től is megkapok. Ebben a játékban egy dolgot élveztem, a story módot, na arról példát lehet venni.
  • Zozo0122 #294
    Ne is mondd, szerintem is marha jó. És ami nagyon fontos: itt nem kapok dührohamot, ha kikapok, mert szinte mindig skillből győznek le, a random minimális. A prophecyt gyakran körbe lehet játszani.
  • Devv
    Kurvára bejön ez a game. Mentem ma egy solo arénát, hogy legyen sikerélményem + a reward, meg most megyek még egyet. :D
  • Devv
    Nálam is az előbb. :)
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.08.17. 19:05:41
  • Icegrind
    Emeltek a 3 win után járó gold összegén? Az elmúlt két alkalommal 20-20goldot kaptam és szerintem már eggyel előtte is csak abba nem vagyok biztos.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.08.17. 19:02:10