Itt A hét mesterlövész-feldolgozás első előzetese Denzel Washingtonnal és Chris Prattel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tűnik rossznak. Denzel Washington pedig egyértelműen egy Hegylakó, mert nem öregszik...😊
Meleg albínó nincs a filmben? Rasszisták...
Piszkos tizenkettőből is volt második rész, és azt is az elsőből mennyien élték túl? Hárman talán.
Nem volt benne. Sem ázsiaiak, sem négerek. Ide viszont kellenek, a polkorrektség és a látvány miatt.
Négyen haltak meg. Chris (Yul Brynner), Vin (Steve McQueen) és Chico (Horst Bucholz) életben maradtak. A filmhez három folytatás is készült (A hét mesterlövész visszatér/A hét bátor mindig győz, A hét mesterlövész telibe talál, Újra nyeregben a hét mesterlövész), egész korrektül bolygatva a sztorit tovább, de nyilván a közelébe sem értek az első filmnek. Aztán 2000-ben még egy TV-Sorozat is készült, ez a film talán ahhoz áll legközelebb. A másodikban még feltűnt Yul Brynner, mint Chris, de sem Vin-t, sem Chico-t nem az eredeti színészek alakították. (Bár Chris szerepére jó színészeket szerződtettek később is. (3. rész: George Kennedy, 4. rész: Lee Van Cleef, TV-Sorozat: Michael Biehn)
A trailer nagyon jónak tűnik, és a film is egészen biztosan rendben lesz. Nekem a legnagyobb bajom azzal van, hogy ami miatt az eredeti tökéletes lesz, az ebben nincs. Teljesen más élethelyzetbe helyezik az egészet, és egy modern akció-western-kaland lett belőle. Ender Wiggin tökéletesen leírta a problémát. Az eredeti lassú építkezése remek mintául szolgált sok későbbi westernnek, volt időnk a karaktereket megszeretni, megkedvelni, elfogadni a hibáikat és izgulni értük. Itt mindenki nagyon menő és nagyon macsó, repülve pörög és nyilazik, mint Legolas. Éppen csak lelke és mondanivalója nincs a trailernek. És ha már az előzetesnél kétségeim vannak, akkor a filmtől vajon mit várjak? A Hét Mesterlövész a kedvenc filmem. Tökéletes amerikanizálása Kurosava mesterművének. Kedvelem Fuqua munkásságát, Denzel papát meg főleg. Ám ezt a remake-et nem bíztam volna rájuk. (Ellenben mondjuk Clint Eastwood-ot a rendezői székben el tudtam volna képzelni, és a szereposztásra is lett volna néhány javaslatom.) Alapból nem érzem, hogy remake-elni kellett volna ezt a filmet. Őszintén remélem, hogy a trailer hatásvadász, és a film nem ilyen lesz, hanem nagyon jó...
emlékeim szrint a 7ből 5en meghaltak a film végére... hogy lett belőle második rész? nekem gyerekfejjel kedvencem volt, de nem hallottam második részről...
A 60-as klasszikus hollywoodi western inkább lassú ritmusban adagolta a drámát és akkora sztárok voltak a szereplők, aminek a közelében sincs a mai 30-40-es generáció. De ez nem baj, ma arra van igény, hogy a néző feje lerobbanjon az akciótól. Meglepő, hogy a trendekkel ellentétben a csaj nem lett tagja a hétnek. És tutti lesz második rész, mert a réginek is volt...:-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hát, ha egy fehér, sportos, francia csávóból tudtak fekete, dagadt nőt csinálni (Taxi), akkor már semmi sem meglepő
LOL, mintha az eredeti Hét mesterlövészben nem lett volna fasza tekerős Gatling gépágyú. Addigra már feltalálták. És nyilván akkor nem tudtak még pörögni levegőben meg vigyorogni. Ázsiaiak sem voltak, persze - láttál már westernt?

Ez a remake azért elég régóta készül, 2 éve folyamatosan jönnek a hírek róla, és ellentétben egy full negatívan fogadott Ghostbusters trailerrel, ez szinte csak pozitív értékeléseket kap. Nem is csoda, tényleg jópofa.
Zombee
Ez meg mi a szent szar? Ágyú, géppuska, levegőben megpördülő vigyorogva hátra tüzelő Chris Pratt, indián cowboy, ázsiai cowboy, robbantás, fekete cowboy. Olyan ez, mint egy akciófilm, csak a díszlet vadnyugati.

Értem én, hogy Tarantino-nál is volt fekete pisztolyhős, de Django egy ex-rabszolga, Warren meg északi katonatiszt, ők se lettek volna hitelesek egy csapat vezéreként. Azért mégis csak a vadnyugat ez. Ha hihetünk az imdb-nek, Peter Sarsgaard lesz az ellenség. Eli Wallach után egy nulla.

Amúgy pl. a Szellemirtókkal ellentétben itt azért nem látott a cikkíró felháborodást, mert még cikk sem jelent meg róla, így hirtelen abban se vagyok biztos, hogy tudtam arról, hogy már készül a film, vagy csak arról, hogy tervezik. Egyáltalán nem tolják még. Az eredeti amerikai változathoz azért hozzátartozik, hogy az egy japán szamurájfilmet vitt át a vadnyugatra, ez viszont csak egy látványos csihipuhi lesz.