13
  • Macropus Rufus
    #13
    nekem tetszett a doom3. És a bfg9000 nem is volt annyira gyenge. Sztem.

    Viszont ez a mostani doom nem várós. Valahogy inkább a quak-re hajaz, mint a doom-ra.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2016.04.25. 14:05:01
  • emberz
    #12
    Ahhoz, hogy a DOOM valóban képes legyen megújulni, fel kell építeni mögé egy egész univerzumot, ami jelenleg még csak igen elégtelen formában van meg.
  • Ender Wiggin #11
    Az UT nem unalmas attól függetlenül, hogy a jobb reflexű nyer (de ez minden online FPS-ben így van). És nem minden fegyver gyenge, több olyan is van, ami egyetlen lövéssel végez veled, sőt van, ami akkor is, ha 100-nál több az energia plusz pajzs. Az a jó, hogy van ami nem okoz azonnali halált. Akinek ez kell, azoknak ott van az instagib mod. Aki meg realizmust akar, annak ott Bohemia FPS-szim világa.
    Ha fizetős UT alatt a WCG-t érted, onnan akkor került ki, mikor az Epic és az Atari szétváltak.
    A Doom 3-at akárhogy modozzák, az akkor is fos játék marad. De ebben az újban van potenciál, én a videók alapján nem látom olyan tragikusnak. De lehet, hogy csak a zenéje miatt tetszik...
  • JonasSandor
    #10
    Nem is lehetett nyomni még a singlet miről beszélsz?
  • who am I 7
    #9
    sajnos nem játszottam az bétával, így csak a bemutatókból tudtam ítélkezni és az alapján számomra egészen tűrhető volt a single. volt ahol nem volt halomra a mob, de volt ahol azért volt bőven, de azt nem mondanám, hogy 5 perces üresjáratok voltak... :D persze a véglegesben nem tudom, hogy hogy lesz...miért csinálnák meg sz@rabbra, mint a bemutatókon demózott verzió??? shotgunnal meg lehet 1lövéssel aprítani. mind1, majd meglátjuk.
    A multi nekem szintén bejött, mondjuk szerettem a q3-at mindig, nem lenne rossz d4 grafikával egy q3 sebességű multi, de akkor sem dőlnék kardomba, ha maradna a mostani sebesség és erősség...
    mindenesetre, ha többet akarnak eladni belőle, akkor ha tetszik ha nem, hallgatniuk kell a hisztire....főleg, ha azok vannak többségben.
  • Zsoltee_a_bator
    #8
    a multszazadi reszekben nagyjabol 60 km/h -val futott a ficko
  • bdzsana
    #7
    Hát én kifejezetten örülnék ha q3-at csinálnának belőle.
    A fedezék mögött elbújok és lövök játékok lehetnek lassúak, de ahol egymással szemben állunk egy egy interkontinentális rakétával a kezünkben, az legyen gyors.
  • Kikikirly1991
    #6
    Nem arról van szó hogy nehéz attól hogy sokat kell belelőni.Arról van szó hogy kevés az akció,ilyen volt a Doom 3, ott is gyengék voltak a fegyverek(megalszik a tej a számba játékmenetnek hívom az ilyet,). végigjátszottam realisztikus sebzés moddal amiben nem csak az ellenfelek,de te is meghalsz 1-2 ütéstől/lövéstől.Hát ég és föld a játék,mod nélkül nem vittem végig egyszer sem, mindig meguntam valahol a közepénél,moddal legalább 5X végigtoltam,ennyit számít a dolog(A héten megvettem 1200Ft-ért BFG Editiont stemen és most 4K-ban játszok vele,régi játék, kis gépigénnyel).Nem szeretem a kevés ellenfél,sokat kell belelőni kombót(ezt számomra egyetlen játék tudta élvezhetően átadni:F.E.A.R)inkább szeretem a keveset kell belelőni, és sokan vannak-ot, sokkal élvezetesebb és itt is lehet kitérni lövedékek/ellenfelek elől,ugyanúgy van kihívás.Az új Doom a tralerek alapján tényleg gyengék a fegyverek,én már le is mondtam róla,talán a visszajelzések alapján változtatnak rajta(nem írtam steam értékelést nyugi).Szerintem ugyan ez miatt szűnt meg a fizetős Unreal Tournament is,egyszerűen monoton ,nulla taktika,hiába kerülöd meg az ellenfelet és támadod hátba,ha nem hal meg egy lövéstől.A lényeg hogy nem a nehézséggel van probléma,sokkal inkább a monotonitással,már pedig az ilyen játékmenetnél mindig ez van.
    Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.04.20. 06:32:00
  • Ender Wiggin #5
    A multi nagyon emlékeztet a 15 évvel ezelőtt Quake 3-ra...
  • cadgers85
    #4
    A Doom 3 katasztrofa volt az unalmas palyaival, ennek a multi resze inkabb Unreal Tournamentes beutesu, ami onmagaban nem rossz, de utobbit megkapom 990 Ft-ert, ez meg 13 ezer!
  • duke
    #3
    Remelem ennek lesz valami normalis csak ugy siman jatszhato verzioja is. Nem csak ilyen halozatrol letoltheto, halozaton keresztul jatszhato buzisag lesz.
  • who am I 7
    #2
    mit össze nyígnak ezek....nem elég erős a fegyver baz, sok anyámasszony katonája összepisálja magát, ha egynél többet kell belelőni valamibe, sebességre meg hagyjuk már...a múltszázadi részektől jóval gyorsabb a movement :D:D de ne akarjanak már q3-at csinálni belőle.....mondjuk a multirészéből csinálhatnak, de a single/coop-ot csak elqrnák vele.
  • grebber
    #1
    Szerencsére kutyát se érdekli a multis baromkodása a játéknak.