Kényelmesebbé teszik majd az életünket az intelligens lakások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valagunkat semmi se törli ki? Pfff.. akkor nem is kell.
Sőt, még ha sz@rni kell, akkor föl kell kelni a fotelból, és személyesen... aaa...van még mit fejleszteni
De a mosógépet már a fotelból ülve is be tudjuk kapcsolni. Rremek! (csak az a kérdés, hogy ki pakolja be és szedi ki a végén)
Ja, meg az orrunkat nem kell kidugni az ablakon, ha el kell döntenünk, hogy melyik ruhát vegyük föl.... hát, nem tudtam, hogy mi hiányzik az életünkből.
De persze a munkábamenetelt azt a tömegnyomor-közlekedéssel kell majd megcsinálni, mert az autó az egy nagy luxus ugye... akkor is, ha 20 km-ről jár valaki munkába... ördög érti ezt
Sőt, még ha sz@rni kell, akkor föl kell kelni a fotelból, és személyesen... aaa...van még mit fejleszteni
De a mosógépet már a fotelból ülve is be tudjuk kapcsolni. Rremek! (csak az a kérdés, hogy ki pakolja be és szedi ki a végén)
Ja, meg az orrunkat nem kell kidugni az ablakon, ha el kell döntenünk, hogy melyik ruhát vegyük föl.... hát, nem tudtam, hogy mi hiányzik az életünkből.
De persze a munkábamenetelt azt a tömegnyomor-közlekedéssel kell majd megcsinálni, mert az autó az egy nagy luxus ugye... akkor is, ha 20 km-ről jár valaki munkába... ördög érti ezt
Én agyaltam ezen már sokat, meg is tudnám valósítani ... aztán rájöttem, hogy baromira nem hiányzik. Na majd jön az apple, és megmutatja, hogy mit akarok 😄 (sarcazm off)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Evvel is sok új kényelmes munkahelyet lehet teremteni az öltönyös uraknak!
Ez senkit nem motivál? 😄
Ez senkit nem motivál? 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
Mondjuk a távolról sms-sel állítható kazán az jó dolog (nem kell okosteló hozzá), de más nem nagyon hiányzik.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
aztán majd valaki jól feltöri és aztán pokol lesz ám az életünk. Jelenleg egyetlen intelligens háztartási eszköz sincs megfelelően levédve. De amíg csak a tévénk szarozik az még nem olyan gond. De amikor a hűtőnk berendel 30 liter tejet,a vízmelegítőnk meg a fenéért sem akar meleg vizet előállítani, az ajtó meg simán b@szik kinyílni egy jó kis vírus miatt, egyből megváltozik mindenki véleménye arról, hogy mi az a kényelem. :p
Sajnos amíg egy telefont nem tudnak biztonságossá tenni, addig hanyagolják az un. intelligens lakások fejlesztését.
Sajnos amíg egy telefont nem tudnak biztonságossá tenni, addig hanyagolják az un. intelligens lakások fejlesztését.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Hjaja nagyon állat és amikor egy 22 m2-es lakásért Bp-n elkérnek 10-12 milliót, akkor egy intelligens mennyibe fog kerülni 20 millió? Good luck!!!
off. ez nem pesszimizmus csak reálistan elképzeltem. 😉
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.04.13. 15:17:09
off. ez nem pesszimizmus csak reálistan elképzeltem. 😉
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.04.13. 15:17:09