6
  • Zsusensei
    #6
    "Ryder családos ember lesz "
    Neeeh annyi h n7-es "kedvcsináolóaztahűha" vidiben volt egy kis kép ahol apuka két kölökkel van (lány és egy fiú) .
    szerintem inkább az valószínű, hogy az egyik gyerek szerepét töltjük be talán apuci után eredve vagy kitudja.. de mivel lehet női karid is (ez tuti mert..bioware) illetve románcok.. kizárt dolog, hogy ennyire ránk erőltetne egy apukát.
    kép alább megtekinthető itten :

    http://www.cinemablend.com/images/sections/99357/_1447694493.jpg

    A cikkbe ha már eleve megjegyzi mondatonként, "ez csak találgatás" akkor a családos apuka mondathoz egy LEHET szócska elférne.
    Utoljára szerkesztette: Zsusensei, 2016.05.01. 22:32:53
  • Vata111
    #5
    Mondjuk ennek akkor lenne értelme, ha valamelyik relé meghibásodása miatt kerülne át egy nagyobb brigád abba a bizonyos másik galaxisba. Egyirányú út, csak oda.
    Ott meg amolyan Battlestar Galactica módjára menne a kutatás a lakható bolygók után.
  • CairoJack
    #4
    "Ryder családos ember lesz..." - Az azért elég nagy szopoda lesz... bár ha ez csak a játék vége vagy közepe felé realizálódik, mondjuk abban, hogy feleségül vehetjük kedven asszárinak, akkor annyira nem gáz :):)
    Ellenben ha ránk erőltetnek egy tenyeres-talpas földtúró parasztlányt, az első dolgom lesz megcsalni, és kilőni a légzsilipen. Gondlomom elég sok renegade pont jár majd érte, de egy asszári szeretőért bármit megtesz az ember, ugye. :)

  • cateran
    #3
    Hmm, no es a Reaperek amolyan istenes nepirtasa utan egesz pontosan hogy-hogy nem ferunk el a mi galaxisunkban? Azert olyan sok ido nem telhetett el, figyelembe veve, hogy kb ugyanaz a technologia amit hasznalhatunk...
  • Ender Wiggin #2
    "Ryder családos ember lesz és ez komolyan befolyásolhatja az erkölcsi döntéseinket és azt is"

    Ezt elég nehezen hiszem el, totális öngól, mert a játékos elbukja a szabadságot, a befolyás nélküli döntést. Én még mindig reménykedem, hogy ez a sok baromság csak ködösítés, mert már az Androméda, mint helyszín is jó nagy ****.
  • Vata111
    #1
    Tehát aki elnyomva él, az csatlakozik a hóditókhoz? Cortez rulez..