4
  • caius marius
    A csamcsungokat nem szabad frissíteni! Többé-kevésbé minden telefonjuk működik mikor megveszed őket, de frissítés után nagyon sok megdöglik. Így járt nálunk az S3-4, Note2-3. Az S3 és a Note2 gyakorlatilag szinte azonnal megdöglött a frissítés után. A többi az csak fokozatosan.
  • zola2000
    Az a baj ezekkel a cégekkel, hogy van egy óriási marketingjük, teletömik egy használhatatlan uivel és minden szeméttel a telefont, aztán a xiaomi és társai szinte féláron megeszik őket reggelire, csak mert nem láttam a reklámjukat a tvben-plakáton és ha véletlenül szervizelni kéne akkor külföldi címre kéne küldeni.

(de akkor legalább frissítenék a rendszert, de még azt sem teszik meg)
  • MerlinW
    Rengeteg mobil. Csak egy mobilt kellene csinálnia a Samunak. Egyet, ami működik :D
  • caius marius
    Hoszzú évek óta Samsung rajongó voltam. A cég szerintem jól haladt. Aztán jött a Note3. Akkor azt hittem, hogy nincs lejjebb. De volt. Kijött a Note 4. Ez már egy akkora szar, hogy én a csamcsungtól többet nem vásárolok semmit. Kedves Samsung, nyaljátok ki a seggem! Most már nem vagytok egyéb mint marketing...
    Utoljára szerkesztette: caius marius, 2016.04.01. 14:11:04