6
 • Szefmester
  #6
  Gratulálni tudok csak, ha te ps2-es játékokat akarsz futtatni egy telefonon, pláne emulálva. PS1-ről beszéltem te gyökér.... elfelejtettél olvasni?
 • zola2000
  #5
  "bár a ForwardWorks a bejelentés szerint az ázsiai piacokra koncentrál majd, egy esetleges siker után nyilván nem hagynák ki a többi régiót sem. "

  Nem azért, de attól hogy Ázsia még lehet angol, egyre több japán playstation játék előbb jön Ázsiába angolul mint nyugatra pl a sword art onlineok, dead or alive xtreme 3, moe chronicles, super robot wars, Gundam breaker 3 (mert egy átlag indonéz/Thaiföldi stb játékos jobban tud angolul mint kínaiul/japánul)
  Tehát várjuk ki mi lesz ebből.
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.03.31. 19:50:50
 • zola2000
  #3
  Akkor nézd meg a Dragon quest 8, 8fps editiont :) - > és még azt mondják hogy a kézikonzoloknak vége, ezerszer inkább azon játszom mint mobilon.

  Az hogy az ingyenes játékok pénzéhesek, persze, nem jószívűségből fejlesztik azokat sem.
 • barret
  #2
  És mit keres ott fent a PS4 kontroller? :D
  Viccesek...
 • Szefmester
  #1
  Annyira jól megcsinálták droidra a FF9-et hogy sokszor azt hittem lefagyott, és a harcok között is töltött vagy 10-15 másodpercet. Cserébe a tapizós vezérlésen kívül csak a magasabb felbontást tudja felmutatni a rendszer.

  Csakhogy... egy ps1 emulátorral stabilabban, és gyorsabban lehet vezérelni a játékot, csak nem kapunk olyan élsimit. Persze a PC-s verzióban ez sem gond. :D

  A freemiumokról meg annyit, hogy azért első nap vesznek sokan bennük cuccot, mert aki tovább játszik velük fizetés nélkül, abban van egy kevés mazochista hajlam, vagy nem is játszik tovább. A legtöbb ilyen cím brutálisan le van korlátozva és szinte követelik a pénzed. Ha meg engedékenyek akkor olyan túlárazások vannak, amiket kezdő játékos nem vesz észre mert a játék elején az adott fizetős matériának nagy az értéke, a végjátékban meg huss.. elment egy apróságra.