54
Age of Gladiators
  • savior666
    #54
    Most jelent meg a második része.
  • SG fan
    #53
    Nagy nehezen de sikerűlt ki nevelnem néhány jó gladiátort s velük sikerűlt is tovább mennem a következő városba. Persze miután csak az összes ellenfelemet kiütöttem az üzletből! :D
  • SG fan
    #52
    Na egy hosszú kihagyás után megint neki állok és kezdek egy új kört! Kíváncsi vagyok mennyi új dolog van benne! Ha van valaki aki ismét neki állna ő írja már ide, hogy hogy tart majd! :) Múltkor dokival kezdtem, most kereskedő leszek mert a pénz elég fontos... :DD
  • Renegade
    #51
    persze miután végigtoltam jött az új patch, új küldikkel, eredet történettel, szóval lesz ebből majd második kör :)
  • SG fan
    #50
    Na gratulálok hozzá! :D
  • Renegade
    #49
    na, én közben "végigvittem" hétvégén, egészen pontosan nyugdíjba vonultam miután levertem a három római főnököt, jópofa kis hülyeség volt. végig úsztam a pénzben, (showman), meg a küldikre raktam a perkeket az elején, így rekord gyorsan fejlődtek a gladiátorok.
  • SG fan
    #48
    a 2015-ös c++ kell neki. Töröld le aztán rakd fel újra(a visual c++-t). Ha nem engedi felrakni újra (nálam ez volt) akkor frissíteni kell a windows-t vagyis a windows updatenél engedélyezd, hogy frissítsen (win 7 szervíz csomag 1 ami fontos, hogy letöltődjön.) Majd ezután újra rakni a visual c++-t a legújabbat és nekem ment. Habár ez win7-hez van, nem tudom neked milyen windowsod van.
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.04.05. 16:55:38
  • Jaqen
    #47
    "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" Elvileg valami visual c++ kell neki, de az lehetetlen, a legújabb van fent... Próbáltam újrarakni a C++-t, másikat leszedni, semmi sem volt jó eddig.
  • SG fan
    #46
    Figyelem új frissités jött a játékhoz! Mostantól: The latest update (2.1.1) is now live!

    Here are some of the changes:

    Option to use female gladiators now added to game. This will only work for new games and is a selection on the set up screen.
    A Long Campaign option has been added – this will take players much longer to get to Rome if selected.
    Over 60 new after-battle messages added depending on gladiator cause of death.
    Combat stances (aggressive, normal, defensive) have been added for gladiators – this can be set before battle on the fighter presentation screen.
    Beast baseline stats and monetary rewards have been increased slightly.
    Right mouse key increases gladiator attributes by 10 (or maximum number of skill points if less than are 10 available).
    Space bar now ends turn.
    Clean house mail and counter mail reminding players that they can execute fighters and staff for their gold savings.
    Several minor bugs fixed.

    Hope you enjoy!

    Aki nem értené az szóljon és elmondom neki, hogy mi van! :D


    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.04.03. 20:37:49
  • SG fan
    #45
    Konkrétan mi a gond? Mert először nekem sem indult a játék, aztán megcsináltam és most már megy. Sőt valamiért a játék sokaknak nem indul először de meglehet csinálni. El sem indul egyáltalán a steamben sem?
  • Jaqen
    #44
    A windows nem tudja szinkronizálni a frissítéseket. Remek. Pedig ennek a vacaknak visual C++ kell. Jelzem: Fent van a legfrissebb! A GTA V, Mortal Kombat X stb vígan elfut, de egy olyan játék amiben animációk sincsenek, nem hajlandó elindulni. Remek....
  • SG fan
    #43
    LOL! Még Régebben töltöttem fel steamre képet Tullusról a bajnokomról! Erre ma nézem, hogy a DEVELOPER írt hozzászólást! Váó...
  • SG fan
    #42
    Ha beküldöd akkor azt a játék ugyan úgy kivégzésnek veszi! :D Ha meg állatok ellen küldöd akkor voltaképpen úgy értelmezi, hogy felfalattad a vadakkal! Szóval egyremegy. Én is jobban szerettem volna inkább használni máshoz ha harchoz nem jó, de nincs lehetőség rá a játékban. Még... :DD Aztán ki tudja.
  • Jaqen
    #41
    Olyan 80-100 szót ismerek, meg pár nyelvtani dolgot, 11 éve játszom angol játékokkal, nem lesz gond. Amúgy miért végeztetted ki? Volt egy gladiátorfajta (a nevére nem emlékszem) amelyik lóháton harcolt bekötött szemmel! Bár nyilván plyan kiképzést is kapott. Én azért egy meccsre még beküldtem volna, hátha. Elvégre vakon tudott győzni :)
  • SG fan
    #40
    Na közben haladok rendesen. Már egy másik városban vagyok (Lepis Magna) a legjobb harcosaim elég előkelő helyen vannak a ranglistán egyből és a pénz is jön rendesen! :D

    Jelenlegi bajnokom aki már szupersztár! :D

    Az új bajnok jelölt! :D
  • SG fan
    #39
    Megint elvesztettem egy emberem úgy, hogy közben győzött! Mert a meccs alatt megvakult szóval így megint csak használhatatlan szóval fogtam és kivégeztem. Tudom szemét dolog de így legalább a megtakarítása az enyém lett!
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.04.01. 14:55:27
  • SG fan
    #38
    És akkor a játékkal el fogsz boldogulni? Csak mert az is angol! :D Vagy nem is tudom van-e német nyelven!
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.03.31. 19:58:29
  • Jaqen
    #37
    Sajnos nem tudok angolul, németes vagyok, de talán van itt aki vállalná a feladatot. :)
  • SG fan
    #36
    Az offline részét nem próbáltam, (remélem nem is fogok rászorulni).
    Amúgy az öregedési rendszerről tudsz valamit? Csak mert sokan panaszkodtak, hogy túl gyorsan öregednek a gladiátoraik (ami ugye azt hiszem rontja a statokat idővel vagy mi.) Nálam viszont még egy évet sem öregedtek. Lehet, hogy már javítottak a dolgon! :)
  • SG fan
    #35
    Sajnos e téren tényleg nem túl változatos, tök mindegy mit szerelsz fel nem változik a kinézet, csak egy statikus kép, viszont ezen hamar túl tettem magam és leköt a game! Sztem ha szereted az ilyen menedzselős cuccokat akkor ne emiatt hagyd ki!
  • SG fan
    #34
    Ez de jó ötlet! Írd már meg developernek, vevő az ötletekre és folyamatosan fejlesztik most is a játékot! :)

  • Jaqen
    #33
    Kipróbálom bár jó lenne egy hasonló játék ami nem csak gladiátorokat eresztene össze hanem a világ minden tájáról jövő harcosokat akiket magunk szerelünk fel. Pl szamurájsisakos, gladius-al harcoló lovag :D
  • b-type
    #32
    egysíkú :( ..ahogy írod, erősen korlátozott a harcosok kinézete, ezt valószínűleg bővítik majd, de a páncél és fegyverekkel való 'felöltöztetést' nem hinném...bár lehet.
    és nem tudom más hogy van vele, de offline nem működik rendesen, én most pl. 10 napig nem tudom használni mert csak munkahelyemen van net.
  • Lacc 88
    #31
    Még nem próbáltam ki a játékot, ezért is lenne néhány kérdésem. Az egyik, ami engem nagyon érdekel az ilyen jellegű játékoknál az a karakterek kinézete. Ahogy láttam sok harcos ugyanúgy néz ki. Jól gondolom, hogy van kb 5-6 stílusú gladiátor csak más a nevük? Szóval megeshet, hogy két emberen tökre hasonlít, mintha ikrek lennének? Valamint lehet olyat csinálni, hogy ha különféle fegyverekkel és páncélokkal szerelem fel a karakterem ennek fényében a kinézete pedig változik? Apróságnak tűnik, de nálam bukta a játék, ha ezen a téren egysíkú.
  • SG fan
    #30
    Megint volt egy quest(vagyis inkább ajánlat) miszerint egy bánya tulajdonos megvette volna a bajnokomat KÖVET BÁNYÁSZNI!!!! Az én gladiátorom! Nevetséges! Szóval nem fogadtam el természetesen! :D Ráadásul az ár is elég kevés Utica LEGJOBB gladiátoráért! Egy millió alatt nem adnám senkinek sem az biztos! :) Az ellenfeleknél sokkal szarabb gladiátorok is méreg drágák szóval ja.... Csak egy gagyi embert adtam volna neki, mást nem nagyon! :)
  • b-type
    #29
    Dexterity legyen magas, erre figyelj, és van egy olyan opcio szintlépésénél, hogy fast learning, ezt maxold ki, hogy a végén 10 pontokat oszthass szét neki szintlépésenként, akkor felhúzod a dexterity-t 100-ra (elsődleges szvsz), és így 50% eséllyel találatot szerez.
    mert bármilyen erős, bármilyen jól blokkol...ha nem találnak az ütései akkor nem lesz jó harcos.
    utána sztem(!) az erő..de rád van bízva. legyen egy neki való fegyver, a páncél még ráér.
    ..nekem úgy volt hogy sokat válogattam, összes scout-t felvettem és megvettem akit jónak gondoltam, még útban van mikor a statjait már látod, ha nem jó akkor mehet szabad rabszolgának :)
    De nem kell, a fentiek a lényegesek, magas dex és minél több pont amit szétosztasz. Még ha az ereje mondjuk 10-15 akkor is jó lesz, mert rengeteget miss-nek csatában, ezt kell elkerülni, aki többször talál az nagy eséllyel nyerő lesz.
  • SG fan
    #28
    Amúgy most is rengeteg minden történt: Én is mehetnék új városba de előbb legyőzöm az utolsó bosst is! HAHA :D
    Aztán a bajnokom megkapta a becenevét! A neve alatt megjelent egy felirat! The Hardened! Nem tudom pontosan mi kell ahhoz, hogy valaki becenevet is kapjon de most már van ilyenem is! :D Illetve az egyik emberem (Balbus) nyugdíjba ment, a nagy öreg aki már 42 éves volt de szívós mint az állat. Volt egy meccs ahol minden ellene szólt na gondoltam ennek is annyi és erre megnyerte! :D Szóval megérdemelten szabadítottam fel és ment nyugdíjba! :D Asszem van is egy olyan perk, hogy ha kifejleszted akkor nem akarnak az embereid nyugdíjba menni de nem tudom mi lett volna ha nem engedem el. Talán akkor szarabbul harcol vagy a morálja romlik nem tom.






  • SG fan
    #27
    Nem tudom, egyszerűen csak játszom! :D Habár eleve jó vételek voltak szóval eléggé megválogatom, hogy mit veszek és reménykedem, hogy a scout értékelése helyes! Habár volt, hogy az egyiket csak a dex miatt vettem erre kiderült, hogy a scout nem jó értékelte és egy igazi főnyeremény volt a harcos! :DDD
  • Renegade
    #26
    hűűű, már áprilisban, hogyan tudnak ilyen tápos embereid lenni o0
  • SG fan
    #25
    Na ez király! Közben én is haladtam, majd holnap rakok fel képeket az embereimről, de addig is itt van a rangsor! Nagy nehezen elértem az első helyet a bajnokommal! Mikor először legyőztem a legjobb gladiátort a közönség megkímélte így még egyszer neki kellett mennem! Másodszor már nem kíméltem, el sem jutott a közönség döntéséig, harc közben nyírta ki brutálisan a gladiátorom! :) Ráadásul az a rohadék egy jó emberemet nyírta ki éppen hogy csak, így a bosszú is vezérelt de most már enyém Utica legjobb gladiátora! :)
  • SG fan
    #24
    Olvass lejjebb mert eléggé kitárgyaltuk a kezdési stratégiákat de igazából kettő van. Röviden: vagy rusholj vagyis vegyél fel kölcsönt költekezz és próbálj nyereséget termelni, de ez kockázatos teljesen kezdőknek. Én azt mondom ismerd ki a játékot előbb vagyis költekezz nagyon lassan, tartsd minimálon a kiadásokat és szép lassan haladj előre. A lényeg, hogy nyerj meccseket persze előszőr a low és mild harcokat nyomass. Ha bármi kérdés van vagy segítsék kell csak írj! :)
  • b-type
    #23
    Most rakott át másik városba, új boss-k nyilván, a rankon elég előkelő helyre rakott, de erősebbek az ellenfelek 19 szint nagyjából a tető, viszont annyira nem lesz nehéz ahogy elnézem a statjaikat, az oroszlánok maradtak lvl1 :( Ez rossz hír.

    Renegade:
    elég változatos a kezdés, a pénzre figyelni kell, ha nagy baj van ott a kölcsön, és eladhatóak a galdiátorok is, hónap végére tartogass egy kis pénzt amivel megszponzorálod a következő hónapot, több csata több pénz, mindig fogadj magadra....vagy ha bukásra mész akkor magad ellen.
    Jó gladiátorok kellenek, a többit kb. leírtuk
  • Renegade
    #22
    na, nem bírtam magammal, megvettem én is, ötletek a kezdéshez? :)
  • SG fan
    #21
    Nem tudom nekem is csak néhány esett eddig de volt már ahogy írtam, plussz néztem néhány gameplay videót és egy kettő ott is esett. Szóval mondom csak idő kérdése. Most már elkezdtem állatokon is edzeni, az adás vétellel még várok egyelőre! :D
  • b-type
    #20
    a 6-0 győzelmi aránnyal bíró harcost már 90-100ezerért vennék az ellenfelek(!), már amennyi pénzük van :)
    olyan ez mint a foci, adni venni kell őket :)) alacsony szintű meccseken kicsit felhúzni a győzelmi arányt és aztán ha kell nekik hát vigyék.
    Úgy szoktam elrontani őket, hogy pontok azok mennek intelligenciára amíg lehet (150), aztán HP. A skill pontokat meg ellövöm + egy fegyverre, és arra hogy túléljék az összecsapásokat...ez még jól is esik a lelkiismeretemnek :)
    ..ha ez is betelt akkor a kritikus ütés erejét növelem...a % esélyét nem(!)
    Eddigre már el kell adni.
    Ez a küldetés dolog bosszant azért :(
  • SG fan
    #19
    Majd csak jönnek a küldetések, sőt nekem volt egyszer egy olyan is, hogy egy nem rég vett egész jó fiatal harcosomat megvenné a légió kb 20 000 aranyért! El is adtam nekik! :D
  • b-type
    #18
    Nem voltam más városban, ....és még egy küldetést se dobott, már érdekelt, utánaolvastam, de nem lettem okosabb, na mindegy, várok :)
    A szint nem jó, induló szinten a legjobbak buták...ami fontos hogy amikor szintet lépnek arra a képzettségre kell tenni ami +elosztható pontot ad szintlépésenként, fast learner.
    Akkor lassan lépi a szinteket, de sok pontot oszthatsz szét. 150 pont a határ...legalábbis azt elértem egy olyan karakterrel akit eladásra szántam, sajnos a szintek nem emelik az értékét, de így jól el lehet cseszni egy karaktert.
    Ez akkor lesz fontos ha eladod és szembekerülsz vele, nagyon jó odds-l lehet magadra fogadni, strong vagy massive kihívásnál.
    Én két kölcsönt is felvettem, felpumpáltam mindent, felvettem fullra az alkalmazottakat, és vettem sok fiatal harcost, akiben aztán nem láttam potenciált azt felszabadítottam...ezért a sok érték itt.
    A vetélytárs főnököket levertem 4-5 emberig, akkor eladtam nekik az én jól elcseszett magas szintű harcosaimat, ebből visszafizettem a kölcsönöket és még maradt pénz bőven.
    A szintekkel azért is érdemes vigyázni, mert az állatokat csak lvl12-ig lehet kihívni az induló városban, ez felett már nem engedi.
    ...és persze magas szintű harcosokkal rossz lesz az odds amit megfogadsz magadra, márpedig az az egyik fő bevételi forrás.

    Néz meg akivel megegy az első helyért csak 5-s szinten van:

  • SG fan
    #17
    Ahogy nézem viszont az embereid morálja eléggé negatív. Van ennek valami oka? Én ügyelek rá, hogy mindig vidámak legyenek sőt a legtöbbször szinte extázisban vannak! :DD

    Ja és már jutottál el más városba? Én még nem! :)
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.03.29. 19:39:04
  • SG fan
    #16
    Ez jó kifogom próbálni! :D Amúgy jó kis harcosaid vannak, 15 évesen már level 7? Az komoly! :D Meg azt néztem, hogy már felszabadítottál 14 gladiátort? (freed) Már nem kellettek?

    A küldetéseket random dobálja a játék. Neked még nem ajánlott fel egyet sem? Véletlenszerűen jönnek előugróablakként az hiszem amikor rámész az end turnre. PL: Valaki hallott egy bor szállítmányról amit ha megkaparintasz az embereidnek nagy morált ad a mulatozás miatt! :D Meg ki írja, hogy hány % esély lehet a sikerre. Minél több gladiátorod viszed annál több a siker esélye. Eddig csak egyet vállaltam el, hogy raboljak el egy trainert és akkor az enyém lesz de nem jött össze! :D Sőt azt hiszem lehet magad fejleszteni/arra pontot rakni perkeknél, hogy nagyobb eséllyel bukkanjon fel küldi (side quest).
  • b-type
    #15
    a küldetések hol érhetők el?