54
Age of Gladiators
-
#14 ja és azt hozzáteszem, nehogy félrevezessen bárkit, hogy az intelligencia azoknál fontos akik napi kűzdenek oroszlánokkal, és akiket elpasszolunk a többi főnöknek, magas intelligenciával lépegeti a szinteket, még arénázni is lehet vinni jó fegyverrel alacsony szintre, és frankón elkölteni az összes pontját intelligenciára, meg mondjuk többféle fegyverre.....aztán 70-90ezerértt rásózni valamelyik gazdag főnökre....tehát a legcsórobbat kell elsőnek kiütni a bizniszből.
szvsz -
#13 Én ilyen alkusz szerüség lettem, A scout részleget kirugtam már, a többiek maradnak, nagyjából megvan a harcos állomány, nincs szükségem újakra, pénz az jó, van olyan harcosom aki lassan fejlődik és vele elég jó odds-t kapok a csatáira. A többiek akikkel az oroszlányállományt írtom már nagyon elugrottak szintben. Van pár akivel tervek vannak, van aki töltelék
Az office:
harcosok:
vele pl. csak oroszlánra megyek:
pár évvel fiatalabb, nagy reménység:
ő meg a csapat tankja, oroszlán, ember..bárki jöhet:
-
SG fan #12 A statokat illetően egyetértek, a lényeg, hogy találjanak be az ütései, habár én az erővel szoktam párosítani! Erős és pontos hatékony párosítás! :) Az állatos harcokat ritkán nyomatom amíg kevés az emberem, mert csak feleslegesen fárasztanák őket! :) -
SG fan #11 Nem rossz taktika habár én máshogy csinálom:
- Elején csak néhány de erős emberrel nyomom. Teljesen kölcsön nélkül, minden minimálon csak a legszükségesebből, lassan de biztosan haladni előre és a kiadásokat minimálon tartani. Páncélt is csak akkor raktam mikor már kiképeztem rá őket. Szerencsém is volt persze egy kicsit de most már önerőből jön a pénz rendesen és nem kellett kölcsönt sem fel vennem! Most pedig, hogy már elég jó harcosaim vannak és dől a lé elkezdhettem nyugodtan fejleszteni a stable. Volt egy küldi amit buktam erre mindhárom emberem lesérült, a bajnokom 19 napra!!!!! Fogyott a pénz rendesen a kiesett napok miatt de utána mégis vissza hoztam magam a stratégiámmal! Szóval nekem eddig bejött. Te mit választottál? Először egy ex-gladiátort nyomtam de állandóan lebetegedtek az embereim hiába volt négy orvosom is, ezért legközelebb már doki lettem, így nincs betegség és gyorsabb felgyógyulás is van. Sztem ez a leghasznosabb habár nehéz a döntés. :) Viszont így nem kell attól tartanom, hogy egy fontos meccs napon pont lebetegszik az egyetlen indítható emberem! :DDDD
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.03.28. 22:16:24 -
#10 17 évesen elég hamar lezárult az élet, mehet koldulni félhülyén.
A játék jelenlegi formájában sztem(!) érdemes kölcsönnel indítani, teljesen felhúzni a stable-t, feltölteni minden helyet, kovács-doki..stb. mindenkit. Aztán levadászni a legjobb harcosokat, én főleg az intelligenciára és az ügyességre mentem rá, fejlődjön, és találjanak be az ütései...nem baj ha gyenge.
Aztán a levadászott gladiátoroknak olyan fegyverek a piacról amiket jól tudnak forgatni, azokból a lehető legjobbak. Mehet páncél is, sztem a szegecselt cuccok még nem vesznek le annyit a statokból, és itt is a legmagasabb % tompítás.
12 gladiátort harcoltatok, abból 4 viszi a társaságot, még 3-4 aki jó, a maradék egyenlőre szinteket lépnek majd, 15-18 évesek...a jövő :))
Saját perk-t -50%-s fáradtságra nyomtam.
Így általában arénán kivül is harcolok majd minden nap, és csak oroszlánt a max xp miatt. -
SG fan #9 Egyik harcosom első csatáján habár nyert, annyira megsérült, hogy többé már nem harcolhat! Crippled vagyis nyomorék lett, konkrétan "brain damage" van ki írva vagyis megsérült az agya... lol. Mivel harcolni nem tud és csak pénz kidobás az eltartása vagy kivégeztetem vagy felfalatom az állatokkal vagy pedig szabadon engedem. Mivel az első kettő negatívan hat a hírnevemre nézve és csökkenti a gladiátorok morálját ezért inkább szabadon engedtem a szerencsétlent! :)
-
SG fan #8 Íme a játék soundtrack-je mely még nem teljes de remélhetőleg itt lesz majd minden zene! Ja és amúgy én vettem fel őket! :D
-
SG fan #7 A videóban nem látható de kijött egy új frissítés melyben már vadállatok ellen is harcba küldhetjük gladiátoraink azokon a napokon melyeken nem harcolhatunk az arénában! Ezt az opciót az Exhibition gomb megnyomásával érhetjük el! Az állatok:
- Farkas
- Puma
- Medve
- Oroszlán (azt hiszem így van a helyes sorrend a nehézséget illetően is)
Azért csak óvatosan ezzel a lehetőséggel! Habár így extra xp-t, hírnevet és pénzt is szerezhetünk magunknak illetve gladiátorunknak ne becsüljétek alá az állatokat! Én így tettem és beküldtem egy gyengébb harcosom mondván, hogy hadd pihenjenek a többiek! Egy darab farkas ellen küldtem mire az úgy elintézte, hogy csak néztem! Igaz nem ölte meg de több napra lesérült a gladiátorom, szilánkosra tört az egyik lába és zúzódások keletkeztek a fején! :) Szóval csak óvatosan! :)
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.03.27. 16:01:44 -
SG fan #6 Köszi! :) -
Lokker #5 Na, erről van szó. Biztos lesz olyan aki azért téved ide mert látta az új topikok közt és megnézi, erre nem talált volna róla semmit. De így már korrekt. -
SG fan #4 Rendben elnézést kérek! Nem ismertetőnek szántam ezt a topicot! Azt feltételeztem, hogy aki ide jön az már ismeri a játékot! Amúgy ez egy STEAM es játék amelyet 10 euró összegért lehet megvenni! Rövid ismertető: Ez egy fajta manager/simulator játék melyben saját gladiátor iskolád irányíthatod! - Gladiátorok kiképzése, újak beszerzése, felszerelés vásárlása stb. Szóval aki akciódús játékra vágyik az csalódni fog! Itt főleg a menedzselés részen van a hangsúly! Vannak melléküldetések is, járhatjuk a jó és rossz utat is( hogy viszonyulunk gladiátorainkhoz, megosztjuk velük a nyereményünk, a sérülteket megetetjük e az oroszlánokkal stb! :D A játék saját "economyval" rendelkezik, tehát a fogadások aszerint változnak ahogyan az események is. Pl ha emberünk nagyobb hírnévvel rendelkezik nyilván többen fogadnak rá, nagyobb összeggel stb. A gladiátor kedvelőknek mindenképp ajánlom és azoknak meg pláne akik szeretik a manager játékokat mint pl a Football Manager
Íme egy videó: (sajnos magyar nincs)
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.03.26. 19:06:09 -
#3 Vagy legalább egy link a játék oldalához. ;) -
Lokker #2 Videó, rövid szösszenet, hogy mégis mi ez? Pár kép is simán elfér. Tanuljunk már meg topikot nyitni. -
SG fan #1 Üdv mindenkinek! Meglepve tapasztaltam, hogy erről a játékról még nincs nyitva szoba! Habár még viszonylag új. A lényeg, hogy ezért nyitottam meg én ezt, hogy itt beszélgethessünk a játékról! Nem rég vettem meg és most kezdtem el a játékot! Amint lesz valami érdekes majd írok! Ha segítség kell csak szóljatok! :D
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.03.25. 20:58:17