14
  • Sir Cryalot
    #14
    akkor arról sem tudsz hogy az az aktuális hányás ellenszerük hogy katódcsöves monitort megszégyenítően villog a display a sisakban?

    ja és az van mondva hogy nyugodtan toljad 12 óráig a hardware bírni fogja :D
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.03.19. 15:39:38
  • NEXUS6
    #13
    Jó az anyag mi!?
    ;)

    Egy szót nem értettem abból amit írsz!
    XD
  • Sir Cryalot
    #12
    "hát igen, mivel ezek a motion blur kioltások kimentek a divatból , "

    muszáj is mert azért fogyaszt kevesebbet az oled mint a plazma mert a mozgást meg nagy halkan elcseszték
  • Sir Cryalot
    #11
    "Az ar az kb. egy olcsobb rendes meretu fullhd tv ara es kb. azt is tudja csak tartalom legyen hozza... "

    hát igen, mivel ezek a motion blur kioltások kimentek a divatból , és maradt helyette a soap opera effekt, ezért mozgóképen kb 300 sor felbontást tudnak a 4K tévék,

    a sisakon meg halszem optika miatt marad az ezer sorból VHS szint, ezért kb. tényleg.

    Mindenesetre audio-ban nem volt nagy ügy a "HRTF" .
  • Sir Cryalot
    #10
    -jön a power rangers film, kb. megegyezik a nézősereg demográfiája ennek a rajongótáborával, az ugribugris infantilis alakoskodók
  • kvp
    #9
    A szemuveges VR render igenye azonos felbontason pont a duplaja a sima 2D kepnek mert ket kepet rajzol. Fizikat es szimulaciot viszont tovabbra is csak 1x kell szamolni, tehat max. megfelezi az fps-t a 3D szemuveg, de ez a legrosszabb eset.

    Kamera viszont nem feltetlen kell, mert a jatekok nagyobbik reszet ulve vagy fekve, kontrollerrel a kezben erdemes jatszani meg 3Dben is, tehat eleg ha a szemuvegben es a vezerloben van 1-1 mozgas szenzor.

    Az ar az kb. egy olcsobb rendes meretu fullhd tv ara es kb. azt is tudja csak tartalom legyen hozza...
  • NEXUS6
    #8
    A Valkyrie, meg a DriveClub demózva volt több kiállításon. Elmondható, hogy valóban alacsonyabb grafikán adja a Ps4, mint a csúcs PC az űröset, vagy a "2D" változatot az autósból. Azonban mindkettőt 120 Hz képfrissítéssel pörgeti (60 Hz felhúzva). Grafikailag tényleg nem hozza a jelenlegi legcsúcsabb csúcs PC szintet, de a játékélmény kb uagyan az. KB mintha a PC ultra beállításait visszaállítanád high-ra.

    Az, hogy mit adnak meg az Occulushoz min követelményként tök viszonylagos. Egy régebbi játék egy ilyen hw-en, mondjuk maxibeálításokkal 300 Hz-en tol, de a Rift abból csak 90-et jelenít meg maximum! Vagy is ugyan annyit, mint egy régebbi, gyengébb grafkarin, ami elvileg a min hw követelmény alatt van.
  • zola2000
    #7
    Valaki magyarázta valamelyik fórumon, hogy pcn akkora gépigénye van hogy a konzol tuti nem fogja bírni ... nem is tudom, meglátjuk.
  • NEXUS6
    #6
    Azért nem csak PlayRoom jellegű cukirobotos stuffok lesznek rája, ahogy halllom. GranTurizmó, DriveClub, EvE:Valkyrie, Ark, Dying LIght, SW:Battlefront VR, AceCombat, stb. AAA kategóriás cuccok.

    Korai még a PS!-et temetni, meg PS5-re várni. Szerintem.
  • zola2000
    #5
    Ennek két baja van: elvileg teljes nagy játékok VRes nézete pcn jelentősen növeli a gépigényt, ami konzolon nem egyszerű (pedig királyul hangzana tekken szerű címeket nézni a ring széléről vagy fifát a nézőtérről irányítani, a sword art onlinet meg alap hogy ilyennel kéne játszani : ) amit bejelentettek az ... a tekkenben egy külön minijáték, olyan játék amiben egy szoba és egy karakter van, ilyenek.

    Majd olcsóbban a playstation 5el lesz ez jó, a ps4 a normális fullhdt tudja de a vrt nagy játékkal nem szerintem.
  • pixx
    #4
    Szerintem ez a VR téma is lesz olyan bukó, mint a 3D Tv.
  • NEXUS6
    #3
    Tény, hogy az IT szektor nagyon ki van éhezve egy új kütyüre. Az újságíók, akarom mondani a szenzáció-ipari munkások meg értelemszerűen bármire rácsapnak, ami annak látszik. A kettő autómatikusan adja egy szokásos hájpáradat alapját.

    Az elmúlt években az látszik, hogy az ájfon indította okosmobil témából mindent kifacsartak, amit lehetett. Hasonló fontosságú kütyü meg nem igazán jelent meg. Okos óra, 3D tv, okos tv, 3D nyomtató, ... valahogy egyik sem érte el azt a küszöböt, amiből igazi hájphullámot lehetett volna kelteni.

    Másrészt a PSVR-ből lehet egy ilyen termék. Megvan a hw és a sw egy cégnél, megfelelően drága, hogy sznobkodni is lehessen vele és mellé még egy megfelelő szexi dizájn is párosul. Mi kell még? XD
  • M2 #2
    "A híreket nézve elég rendes hiszti kezd kialakulni"

    Legalábbis a híreket gyártók ezerrel dolgoznak rajta...
  • NEXUS6
    #1
    A 400 ájró kamera és mozgásérzékelős kontroller nélkül értendő. Szal még egy kamera minimum kell hozzá, hogy működjön.

    De ezzel együtt is még korrektnek tűnik az ár.

    A híreket nézve elég rendes hiszti kezd kialakulni, gyak előrendelésben elfogyott az Amazonon is