20
-
SirBubu #20 azt azért remélem, te is tudod, hogy manapság, 2016-ban, körülbelül annyi ember vonja kétségbe a holdküldetések valódiságát, mint másik két, szintén jelentős esemény hivatalos magyarázatát? igen, bazmeg, Kennedyről beszélek, meg 911-ről
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.03.14. 08:56:24 -
SirBubu #18 hát azt hallotad-e, hogy a múltkorjában egy "holdkőzetről", amit elméletileg az egyik holdküldetés hozott vissza, és egy holland múzeumnak adományoztak, kiderült, hogy megkövesedett fa??
bár gondolom ebből te arra következtetnél, hogy valamikor a Holdon voltak fák. TÉVES! NYEHHHEHE
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.03.13. 08:32:33 -
SirBubu #17 DE AMÚGY MÁR ÉRTEM, MI A GOND!
A TE, TUDOMÁNYBA VETETT VAK HITED, AZ! MEG HA A NASSA ASZONTA, AKKOR AZ BIZTOS ÚGY IS VÓT! PEDIG NEM!!! -
SirBubu #16 EGGGYÁLTALÁN (!) nem érzem, hogy mi a gond!! ÉS AKKORIS KIABÁLOK, NEM ÉRDEKEL!!!
a V.A.s.ö. csak egy ok. a másik, hogy egész egyszerűen akkoriban még nem volt meg a megfelelő technikai fejlettség egy ilyen kaliberű művelethez -
SirBubu #14 ahogy te meg a tiedbe, lol :DD
ha én nem tudhatom, honnan tudhatod te? NYEHHEHHE -
SirBubu #12 miért, te honnan tudod, hogy nem halálosak? voltál már a sugárzási övben? nem? na ugye
aztán az új holdmissziók NASSA-promovideója szerint is érdemes némi sugárzásvédelmet a járgányokba építeni. igen? és '69-ben miért NEM kellett?
ja, mert, jó gyorsan átsuhantak rajta. persze
amúgy meg nem érdekel az áltudományos porhintésed, arról nem beszélve, hogy ha tényleg több sugárzási öv van, a helyzet még rosszabb. nem? DE! NYEHHHEHEE
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.03.12. 17:40:38 -
SirBubu #10 AstroNUTS to the Moon! NYEHHHEHEHH -
SirBubu #9 hámmer az megsütötte vagy megfőzte volna az asztronautákokat ha odafele véletlen nem is, akkor visszafele
vagy legalábbis sugárfertőzötté váltak volna, és pikk-pakk meghalnak a visszatérés után nem sokkal
az egész holdraszállások egy orbitális nagy kamu, van volt és lesz is!
de legalább jó sokba került!
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.03.12. 13:42:29 -
gforce9 #8 Miért is? :) -
SirBubu #7 pl. a Van Allen sugárzási öv miatt se járhatott -
Candi #6 Miért ne járt volna? -
gforce9 #5 Nem kellek ehhez én. :) -
SirBubu #4 nem, egyáltalán nem volt elég. sőt (!): égess be TE ismét, ne kíméld se magad, se engem -
gforce9 #3 Már párszor leégetted magad.... ennyire nem volt elég? -
SirBubu #2 te meg miről beszélsz? a Holdon még sose járt ember, és soha nem is fog -
panoz0 #1 Legalább ez jönne össze, ha már a Mars évtizedek óta túl drága.
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább egy újabb égitest a Hold után ahol az ember "megveti a lábát".