6
  • gforce9
    #6
    Nem, egyelőre azokat csak megjelöli a rendszer. Csillag lesz a nevük mellett. A deportálás majd később jön.
  • Ender Wiggin #5
    És aki soha életében nem vásárolt semmit, amit a plakátok kínálnak, azt a családjával együtt deportálják majd, vagy mi?
  • Sir Cryalot
    #4
    Ez teljesen természetes velejárója annka ha egy országot élőlények helyett élősködő-lények kezdenek el benépesíteni, innen se kell messziremenni ezért, hogy csak a kubatov listát említsem.
  • gforce9
    #3
    "A CCO menedzsere erre úgy reagált, hogy minden információt névtelenül kezelnek és az egyes személyeket nem lehet majd azonosítani."

    Ja a neve nem lesz meg, hanem egy kód helyette, de a fényképe a videók róla, hogy mikor hol járt, mi az emailcíme, telefonszáma, lakcíme, mikor mit csinált az meg lesz. A CCO menedzsere mondjuk megérdemelne egy iszonyat pert emiatt. Ilyen szinten a pofájába hazudni az embereknek.....
  • Sir Cryalot
    #2
    Ez a cucc is ilyen stalker "mentalitású" lények gondolatmenetét "dícséri" , akik igazából összetett gondolkodásra képtelenek.
  • Skylake
    #1
    Tekintve az adblock és egyéb eszközök eszkalálódó sikereit, az online színtérben, egyáltalán nem az látszik, hogy az emberek k*rvára boldogan habzsolnák az eléjük tett reklámtartalmakat. Ez a cucc pedig kifejezetten alkalmas arra, hogy prank legyen belőle. Nekem például első dolgom lenne egy középső ujjat mutatni a hűdeokos, nagyon MI reklámtáblának. Esetleg némi obszcén kifejezéseket hozzátéve. Csak hogy mit tud vele kezdeni a szoftver. ;-)

    Meg hát kell hozzá egy adatvédelmi értelemben kiszolgáltatott tömeg, de szerencsére Európában a személyes adatok védelmét nem úgy értelmezik, mint a nagy víz túloldalán. Bár már ez már az a kategóriájú adatgyűjtés, hogy az ottani jogszabályok alapján is szénné lesz perelhető a CCO.