24
  • Cat #24
    Március van, de garantáltan ez az év legrosszabb filmje
  • Zoliz
    Saul egy FOS a témája miatt igy meg se nézem, az Egyiptom Istennőei meg gagyi, de néha a gagyik is élvezetesek és többször nézhetők lásd: Holnapután, Mag, Godzilla és még egy pár újranézős trash-fos.
  • Dewri
    Manapság már lassan nem a film minősége dönt, hanem a polkorrektség. A saulról lényegében már az elején sejteni lehetett mi lesz a vége, vajon miért... Itt is, ahogy felröppent, hogy jajj, csak fehér emberek játszanak benne, nincs kötelező néger, meleg, stb, hirtelen egyből kizárólag lehúzó kritikák jöttek és hű de nagy bukás és szemét a film... Szégyen ami manapság zajlik...
  • aru
    Ki mondta, hogy nézzél igénytelen DVD minőségű szutykot? Ja, hogy 8 éve mindenki ilyeneket nézett és BlueRay még nem volt?
  • ZaJanga
    Csak nekem tűnt fel, hogy pár napon belül harmadjára fikázza az sg az Egyiptom Isteneit?!
    Mi van srácok? Nem kaptatok ingyen jegyet a filmre?
    Vagy fizetnek a fikázásért? Egyáltalán megnéztétek vagy csak egy az egyben ctrl+c & ctrl+v és egy kis google fordító és kész is egy remekbe szabott cikk?
    Én megnéztem. Egyszeri kikapcsolódásnak, hétvégi mozizásnak rendben volt.
    Furcsa, hogy milyen hadjárat van a film ellen annak ellenére, hogy nálunk sikeresnek mondható.
    Szerencsétlen marketingesek valakinek a tyúkszemére léphettek vagy csak nem tejeltek a megfelelő embernek, embereknek hogy a "nagy" kritikusok ennyire támadják.
    CGI...igen, de könyörgöm egy ókori Egyiptomi fantasyről van szó.Vagy ezek szerint idomított nílusi krokodillal, oroszlánokkal és zsiráfokkal kellett volna harcolni egy Istenek háborújáról szóló filmben?
    De bezzeg a hájpolt, lerágott csont témájú filmeket meg tömjénezik és a csapból is a pozitív kritika ömlik........
    Hajrá vérpistikék jöhetnek a kommentek
  • RAZOR27
    a hónap kommentje hölgyeim és uraim! :D "megcsináltad a napom"
  • Archenemy
    "összességében döbbenetes vonatszerencsétlenséget láthatunk"
    Én imádom az angol kifejezések tükörfordításait, mondhatni ez az én csésze teám. Előbb-utóbb mindenki kénytelen ráharapni a lövedékre, és megszokni ezeket a szólásokat! Hüvelykujjszabály, hogy a magyar megfelelőik ezeknek nem annyira menők, nincsenek a labdaparkban, csupa hüvelykujjak! Reméljük, mihamarabb porba harapnak.

Habár a felületes szemlélőnek úgy tűnhet, hogy ezeknek magyar megfelelőket találni olyan, mint halakra lőni egy hordóban, de a kanapékrumpli embereknek ez is elég. Talán rossz fára ugatok, és mást nem zavar. Csak az én két centem!

Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2016.03.03. 14:46:19
  • Zombee
    Nem fogok igénytelen kamerás szutykot nézni, előbb mennék el rá moziba.
  • Katalizátor
    Azzal mi a baj? Vagy te még életedben nem láttál olyan filmet, ami szar lett volna számodra?
  • Cat #14
    Én már az előzetesből megállapítottam, hogy atombéna. Nézd meg azt, bőven elég.
  • Liquido
    Gratulálok barátom, nem semmi képesség hogy te olvasva nézel filmet :)
  • Mentol
    Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ennnnnnnnyire xar legyen. Még nem láttam, de szinte már most "előítélettel" nézem majd, mert SAJNOS végigolvastam ezt a kritikát.
  • professional
    Emlékszik valaki a Power kapitány c. sorozatra? Páncélt fel! Na és abban volt az a róka vagy farkas robot akivel folyamatosan harcoltak. Na az volt ilyen szépen megcgi-zve csak aza baj hogy az 1987ben készült és nem volt még cgi! :D Szenvedés volt ez a film úgy ahogy van!
  • zetortraktor
    Te pedig szolgai módon mindegyiket megnézted. Taps!
  • Prince23
    Titánok harca szintű a film? Mert akkor vevős vagyok rá :)
  • Lifeforce
    Én megnéztem a Kedvesemmel és a Kölökkel, mindenkinek nagyon tetszett!
    A cikkhez inkább nem írok semmit, mert
    Aki nem egy "jóllakott unatkozó huszonéves", nyugodtan nézze meg, megéri.
    A cikk íróját pedig nagyon sajnálom, Intelligencia 1-es, humor 1-es, fogalmazás 1-es, szakértelem 0.
    És még szemész is kell, hátha meglátja a 12-es karikát :D
  • VolJin
    A Marwel filmek mind szarok voltak.
  • aru
    Nem az összesről beszéltem hanem a deadpoolról!
  • skinnyman
    Az alapjan amit olvasni errol a szemetrol, egyik marvel film cipojet se nyalhatna meg.
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.03.02. 20:56:29
  • aru
    Szerintem egy átlagos film, egy szinten van a legújabb marvel szőrnyűséggel!

Online már nézhető, keresgélj és megtalálod.
  • kiralysanyi
    Kedvenc névtelen cikkírónk igazán megemészthetné már, hogy vannak olyan filmek, amelyeket lehúz akár már az első forgatási képek alapján, ennek ellenére vannak olyanok, akiknek tetszik. Mindez persze fordítva is igaz.
  • Montanosz
    végre valós kritika ))
  • Zombee
    Ha nyár elején megjelenik, tuti kikölcsönzöm valamelyik videótékából. A drága mozijegyet azért sajnálnám rá így látatlanban, de ha valóban egy 150 milliós Asylum koppintás a film, látnom kell. :)